Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Mój bazarek zakończył się .Niestety jest tylko 15 zł ....ale dodam nowe rzeczy i wystawiam znowu bo musze obiecane 100 zł przekazac dla Perełki .
Poprzedni bazarek wyszedł mi lepiej....

Funiu, ale te 15 zł JEST!
Dlaczego nie wrzuciłaś zaproszenia u Aksonka?
Taki był ruch, że na pewno ktoś by zajrzał do Ciebie i zostawił może kilka zetów.
Następnym razem krzycz o pomoc.

Posted

MaDi napisał(a):
Dostałam PW od TERESY BORCZ DT nadal aktualny ale za jakiś czas;)

...a jaki to konkretnie czas? I od czego to zależy kiedy sunia tam pojedzie?

Posted

inga.mm napisał(a):
Funiu, ale te 15 zł JEST!
Dlaczego nie wrzuciłaś zaproszenia u Aksonka?
Taki był ruch, że na pewno ktoś by zajrzał do Ciebie i zostawił może kilka zetów.
Następnym razem krzycz o pomoc.

Tak zrobie kochana .Dziekuję za podpowiedz i chęc pomocy .Na dniach wystawiam ponownie .

Posted

bico napisał(a):
...a jaki to konkretnie czas? I od czego to zależy kiedy sunia tam pojedzie?

Nie wiem kiedy, czekam na odpowiedz. Jak tylko będzie mogła pojechać do TERESY BORCZ to będziemy kombinować transport.

Posted

Wizyta u dermatologa odwołana bo wyniki biopsji nie dotarły do tej godziny. Późnym wieczorem dostałam informację,że już są dr. użył tylu mądrych stwierdzeń,że mało co zapamiętałam:oops: Jeśli dobrze zrozumiałam to nie ma zmian rakowych ale jest stara nużyca i jakiś problem z pigmentacją skóry?
W poniedziałek próbka trafi do innego doktora zobaczymy co powie. Perełka ma się dobrze obszczekała nas jak wróciłam ze swoimi chłopakami ze spaceru, Mały odpowiedział jej wyj ac i tak chwilę dyskutowali:cool3:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Jestem, podglądam biedę i sie szykuję, mam nadzieję wszystko unormować jak najprędziej by mała zabrać, dam znać, pędze na bazarek!!!

Czekam w takim razie na wieści.

Posted

IVV napisał(a):
na spacerek :)

Spacerek dopiero był, ale Perełka się buntuje i większość "wietrzenia" spędziła na fotelu pod domem.

Posted

IVV napisał(a):
dobrze jej u Ciebie Olenko :) i nie chce zbyt daleko sie od tego swojego raju oddalac ;)

Tylko,że na ten niby raj czeka m.in. szczeniak w klinice który bez socjalizacji nie znajdzie domu:shake:
Mam nadzieję,że w tym tygodniu wyjaśnią się wszystkie problemy zdrowotne Perełki. Najgorsze jest to że trzeba będzie ją pewnie kąpać a ona panicznie się tego boi.