Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja świecę przykładem, bo moje łażą ciągle w tych samych obrożach:multi:

Nie chwal się bo zaraz ktoś inny Ci zarzuci że nie dbasz o pieski bo mają tylko po jednej obroży! Wstydź się! :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Nie chwal się bo zaraz ktoś inny Ci zarzuci że nie dbasz o pieski bo mają tylko po jednej obroży! Wstydź się! :evil_lol:

Nie,nie, mają i szeleczki i inne obróżki :), ale są od leżenia w koszyczku :) i czekania, aż się poprzednie zużyją.Czy tak jest profesjonalnie ?

Posted

WATACHA napisał(a):
Nie,nie, mają i szeleczki i inne obróżki :), ale są od leżenia w koszyczku :) i czekania, aż się poprzednie zużyją.Czy tak jest profesjonalnie ?

nie wiem bo ja zakładam psom to co akurat będzie bardziej odpowiednie na dany spacerek :evil_lol: Łącznie z kolcami i kagańcem :lol:

Posted

Okamia napisał(a):
nie wiem bo ja zakładam psom to co akurat będzie bardziej odpowiednie na dany spacerek :evil_lol: Łącznie z kolcami i kagańcem :lol:

Szok, normalnie szok :shake:

Posted

Yuki_ napisał(a):
kurczę zdecyduj się co psu zakładasz. raz szelki, raz obroża, raz kolce, raz łańcuszek...Nie możesz wybrać jedno? np. obroży? tak ładnie w niej wygląda.

Ahahahahahahahahahaha. Że tak to ujmę :lol:

Posted

Yuki_ napisał(a):
kurczę zdecyduj się co psu zakładasz. raz szelki, raz obroża, raz kolce, raz łańcuszek...Nie możesz wybrać jedno? np. obroży? tak ładnie w niej wygląda.

Dogomania zaskakuje mnie coraz bardziej. :lol:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Dogomania zaskakuje mnie coraz bardziej. :lol:

eee tam zaskakuje zaraz :diabloti:

aaaaaaaaa gdzie ten hejt o kłeło i piesku ? co tam u koniary była wzmianka ? :cool3:

PS mi się Jari podoba w łańcuszku i cykany 3/4 frontem i tylko tak proszę psa pokazywać :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']eee tam zaskakuje zaraz :diabloti:

bawi, uczy i zabija długie nudne godziny w pracy spędzone :evil_lol:

[quote name='Vectra']PS mi się Jari podoba w łańcuszku i cykany 3/4 frontem i tylko tak proszę psa pokazywać :cooldevi:

Jaruś to najlepiej bez niczego, na golasa wygląda :loveu:

Posted

Niestety muszę stwierdzić , że dogo mnie już nie bawi jak kiedyś.
No ten wątek o chamstwie , cóż .... brawa za osiągnięcie celu ... z niektórych uszu nie tylko leciał dym , ale lała się gorąca lawa złości i bezsilności.
Ciekawe ile urosło guzów od walenia w mur i ile wyleciało klawiatur przez okno.

Może jeszcze zatęsknię tak za dogo ;) by znów mieć rozkosz :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Niestety muszę stwierdzić , że dogo mnie już nie bawi jak kiedyś.
No ten wątek o chamstwie , cóż .... brawa za osiągnięcie celu ... z niektórych uszu nie tylko leciał dym , ale lała się gorąca lawa złości i bezsilności.
Ciekawe ile urosło guzów od walenia w mur i ile wyleciało klawiatur przez okno.

Może jeszcze zatęsknię tak za dogo ;) by znów mieć rozkosz :diabloti:

widze, że rozgryzłaś Amberową :eviltong:

A ja mam nadzieje, że mi zbanują dogo w robocie i nie bede miała czasu tu włazić, samemu się prosić nie bede póki co, ale ten dzien nadejdzie. I wtedy bede tu rzadkim gościem...bo w domku tyyyyle ciekawszych zajęc, no i fb, gdzie dopiero prawidzwe dyskusję się prowadzi. Bez cenzury :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Ja nie muszę rozgryzać Amberowej :)
Bo ja dogo traktuje dokładnie w ten sam sposób :evil_lol:

popcorn , piwko i kij w mrowisko ...

:evil_lol:

ciiichooo, nie mów głośno o tym bo się zabawa skonczy :shake:

Posted

co Ty , nigdy się nie skończy - zapewniam Cię
piszę o tym oficjalnie od dawna i nikt się nie kapnął

bo to w pewnym momencie tak działa , że grupa juserów , widząc Twój nick ... zanim doczyta co piszesz , to już jest podniecona jak stonka wykopkami
a wiemy przecież NIE ? że nadmiar emocji , odbiera rozum :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
co Ty , nigdy się nie skończy - zapewniam Cię
piszę o tym oficjalnie od dawna i nikt się nie kapnął

bo to w pewnym momencie tak działa , że grupa juserów , widząc Twój nick ... zanim doczyta co piszesz , to już jest podniecona jak stonka wykopkami
a wiemy przecież NIE ? że nadmiar emocji , odbiera rozum :diabloti:

ufff ;)
bedzie, znaczy się, co czytać przy porannej kawce :evil_lol:

Ja już dawno zostałam wyleczona z podejscia rozumowego do dogo i dyskusji. A lubię takie semi inteligentne przypychanki ;)

aaa i Amberowa coś o flaszce dla Ciebie mówiła :eviltong:

Posted

flaszek , to ja mam jeszcze weselnych sporo :evil_lol: więc jak coś , to zapraszam :diabloti:

kiedyś to tu tonęło sie w absurdzie ... tylko on był innego kalibru.
Nie trzeba było stosować , psychologicznych zagrywek ....

W tej chwili , tylko dobry dym ... potrafi spowodować u mnie uśmiech na gębie.

Posted

[quote name='Vectra']flaszek , to ja mam jeszcze weselnych sporo :evil_lol: więc jak coś , to zapraszam :diabloti:

kiedyś to tu tonęło sie w absurdzie ... tylko on był innego kalibru.
Nie trzeba było stosować , psychologicznych zagrywek ....

W tej chwili , tylko dobry dym ... potrafi spowodować u mnie uśmiech na gębie.

Licz się z tym, że gości bedziesz miec z wielkopolski na pewno :diabloti:

Posted

a dobrą wódkę mam , serio ... miękko wchodzi nawet bez zagrychy :evil_lol:
a ja jestem , powiedzmy nooo ... po bardzo traumatycznych przeżyciach , jeśli idzie o spożywanie czystej samej.
Ta dobrze idzie , kaca nie ma :grins:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Ja za cholere czystej nie wypije. No nie umiem i koniec. :shake:

byłam młodsza to z gwinta piłam, bez popity zadnej, a tera? Drineczka, piwko jedno i kuniec...SKS jak nic :evil_lol:

No ty przynajmniej możesz pić bez rewelacji :evil_lol: A ja po wódce mam jazdy w brzuszku :shake: Chodź drineczki Anitki były b. dobre i nie było źle :loveu:
No ty i Sylwia SKS tiaaaa... :diabloti:

Posted

Ja kompletnie nie wiem o czym piszecie w związku z jakimś rozgryzaniem czy kręceniem dymów, dlatego się nie będę wypowiadać :shake: :diabloti: Na FB też bywam tylko z doskoku... Jak przechodzę obok... Z tragarzami ;)

A pić nie pije, kto widział ten wie, że najbardziej lubię mleczko :loveu: :evil_lol:

A tak se napisze, coby się pochwalić... Jari już nie je RC :loveu: NIE WIEM jak się to stało, ale zamówiłam Brita Care Light, dałam mu z Gastro na spróbowanie... No i tak od miski do miski, bąki umiarkowane, kupa piękna, że już je samego Brita i jest gites :) Mój portfel się raduje. No ale teraz czeka mnie kolejna zabawa, coby z tego lighta jednak zejść na rzecz karmy nieco bardziej energetycznej... Pożyjemy zobaczmy ;)

Jari się też wyleczył z babeszji niedawno, w sumie to źle się czuł może z pół dnia, bo po lekach z godz. na godz. było coraz lepiej. Jak to dobrze mieć psa popie.... tak, że jak coś mu jest to od razu to widać, bo wtedy się zachowuje normalnie... Tylko, że ma 40 stopni gorączki :evil_lol: Natomiast kleszcze oszalały w tym roku, tak samo jak cena Preventica :p

A ja się obroniłam. I jestem magistrę redaktorę UW i mam kawał udręki z głowy... Do następnych studiów rzecz jasna :cool3:

Focie nawet mam z wczoraj, ale wstawię jak wrócę do domu. Wrażliwych proszę o ostrożność, bo jest na nich piesek co się krzywdzi :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
No ty przynajmniej możesz pić bez rewelacji :evil_lol: A ja po wódce mam jazdy w brzuszku :shake: Chodź drineczki Anitki były b. dobre i nie było źle :loveu:

Anitka ma fach w ręce :cool3: ale totakie drineczki jak cukierki smakowały, wiec się nie liczą. A sam zapach wódy mnie odrzuca. Dorzuc do tego fajki i jest po mnie :eviltong:

No sylwia to juz w ogole, przeciez ona stara baba jak nic, a ja to się lepiej nie wypowiadam, skoro Twoją matka jestem...boże, jaka porażka wychowawcza z ciebie jest :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
flaszek , to ja mam jeszcze weselnych sporo :evil_lol: więc jak coś , to zapraszam :diabloti:

Namówiłaś mnie :lol:

Okamia napisał(a):

asiak_kasia napisał(a):
Anitka ma fach w ręce :cool3: ale totakie drineczki jak cukierki smakowały, wiec się nie liczą. A sam zapach wódy mnie odrzuca. Dorzuc do tego fajki i jest po mnie :eviltong:

No sylwia to juz w ogole, przeciez ona stara baba jak nic, a ja to się lepiej nie wypowiadam, skoro Twoją matka jestem...boże, jaka porażka wychowawcza z ciebie jest :eviltong:

Cieszę się bardzo że drineczki smakowały - następnym razem będą jeszcze lepsze! Challenge accepted!