Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Fredka , to się melduj ... będziesz robić za barem .... :loveu:

To my przyjedziemy w ilości hurtowej we trzy na raz :evil_lol: a no i Sylwiunie z Wawki zgarniemy :evil_lol: po 5 minutach będziesz chciała się nas pozbyć :diabloti:

Posted

Jari chyba trochę schudł na tym Bricie, ale myślę wyszło mu to na dobre. Na razie trzyma wagę i mnie to cieszy :)

Pikuś polubił piłeczkę... Nawet za bardzo :evil_lol: Muszę kupić coś nowego z twardej lanej gumy, bo inne nie dają rady :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']hilton speed :cool3:
Dobrze by było, ale musiałabym oddzielnie zamawiać, a tak to od razu z karmą wezmę.

Myślałam nad taką Trixie: http://www.zoo-dragon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4700&category_id=457&option=com_virtuemart&Itemid=68

[quote name='razed_in_black']ta piłeczka to taka waniliowa może była?
Szczerze to nie pamiętam, ale teraz oglądam piłki w necie i b. prawdopodobne, że to taka:
http://www.zoo-dragon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8533&category_id=772&option=com_virtuemart&Itemid=68

Posted

[quote name='Amber']Szczerze to nie pamiętam, ale teraz oglądam piłki w necie i b. prawdopodobne, że to taka:
http://www.zoo-dragon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8533&category_id=772&option=com_virtuemart&Itemid=68

no to mnie zmartwiłaś teraz :P myślałam że to pancerna piłka i kupiłam taką amstaffce niszczycielce więc chyba długo już nie pociągnie ;)

Posted

Justa napisał(a):
A Jariemu się poprawiła trochę sierść czy mi się wydaje?

Raczej pogorszyła niestety ;) Teraz poczekam trochę, może mu się poprawi po Bricie, jak nie to zakupię VetoSkin ponownie.

Vectra napisał(a):
Nie pamiętam jaka to piłka , ta trixi .... i za duża ;) ja kupuje 58mm , bo takie pasują do rzutki.
Ostatnio trudniej kupić te speedy :(

Ja się boję, żeby on małej nie połknął, poza tym doberman ma trochę większą paszczę niż staffik, toteż większa piłka mu różnicy nie robi. A te speedy są tylko w kilku sklepach.

razed_in_black napisał(a):
no to mnie zmartwiłaś teraz :P myślałam że to pancerna piłka i kupiłam taką amstaffce niszczycielce więc chyba długo już nie pociągnie ;)

Do samego aportu myślę, że zła nie będzie. Ja mu ją dawałam trochę pogryźć więc dlatego jest w takim stanie ;)

Posted

no wiesz , powiem Ci tak .... mam jednego speeda , takiego większego ;) i leży i czeka na jakiegoś psa , któremu sprezentuje tą piłeczkę
bo dla staffików jest za duża ... znaczy w ryj spoko się mieści , tam dużo się mieści ... ale ranią sobie jęzory przy tej piłce ;)

to jak tam kiedy , wpadniecie na flaszeczkę , to przypomnij mi ... to będzie dla Jarka żółta piła .. ona jest wielkości powiedzmy pomarańczy

Posted

Hoho już jedną piłkę mam obiecaną u Karoli, a teraz drugą u Ciebie. Ynteresy idą dobrze :loveu: :evil_lol:

Wielkości pomarańczy będzie idealna myślę. Jednakowoż teraz piłki nie mam i dlatego Jari zabija powoli jedno frisbee z Tesco... Które niestety jest już niedostępne... A nawet maila pisałam do sklepu :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
Hoho już jedną piłkę mam obiecaną u Karoli, a teraz drugą u Ciebie. Ynteresy idą dobrze :loveu: :evil_lol:

Wielkości pomarańczy będzie idealna myślę. Jednakowoż teraz piłki nie mam i dlatego Jari zabija powoli jedno frisbee z Tesco... Które niestety jest już niedostępne... A nawet maila pisałam do sklepu :eviltong:

No jak jej pies nie chce to co? Lepiej żeby się Jaruś pobawił ;)

Posted

w decathlonie są fajne frisbee i kosztują 10 zeta :cool3:
w tesco byłam , to nie było talerzyków :(

Dla Jarka ta piłka będzie spoko , u mnie mówię , zawsze lała się krew i piłka nadziewała się na kły ;)
przy mniejszej piłce , układa się między kłami :grins:

Posted

No w Tesco już raczej nie będzie talerzyków. Wątpię, żeby mój mail wysłany na Stalową miał spowodować, że kupiec z Tesco zamówi z Chin kolejną 1.000.000 partię frisbee :evil_lol:

Te talerze z Decathlonu miałam w rękach, ale wydawało mi się, że one bardziej dla ludzi są stworzone i pies je połamie po 2 rzutach. Masz je i używasz? Jak się sprawdzają?

Posted

No mam i są niezłe i skoro test na szczęko prasę Klamki dość dobrze znoszą , to można uznać ... produkt udany :evil_lol:
oczywiście nie jest to na pewno , super, hiper pforesorka ... ale lata ? lata , pies goni ? goni , łapie ? łapie
Nie wiem jakiej twardości były te z tesco , te z decathlonu są twarde dość , ale nie pękają miażdżone 10 tonowym uściskiem :diabloti:

kup se kup :cool3: latają zacnie , nawet z ręki amatora :grins:

Posted

No cóż, na pewno niedługo zawitam zatem do Decathlonu :cool3: To już będzie żenada, nie dość, że rzucać nie umie, to jeszcze dyski niefirmowe :shake: :eviltong: