Vectra Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Fredka , to się melduj ... będziesz robić za barem .... :loveu: Quote
Okamia Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Vectra napisał(a):Fredka , to się melduj ... będziesz robić za barem .... :loveu: To my przyjedziemy w ilości hurtowej we trzy na raz :evil_lol: a no i Sylwiunie z Wawki zgarniemy :evil_lol: po 5 minutach będziesz chciała się nas pozbyć :diabloti: Quote
Vectra Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 nie doceniasz mojej cierpliwości :cool3: Quote
Okamia Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Vectra napisał(a):nie doceniasz mojej cierpliwości :cool3: No w sumie masz tyle psów że nikt tego nie ogarnia i żyjesz z nimi sobie spokojnie :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 wirtualnie nie ogarnia nikt , a na żywo jeszcze bardziej :evil_lol: dlatego mieszkam w lesie , z dojazdem dookoła by pławić się w spokoju :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 FredziaFredzia napisał(a): Cieszę się bardzo że drineczki smakowały - następnym razem będą jeszcze lepsze! Challenge accepted! :loveu::loveu::loveu: Quote
Amber Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Foteczki z regularnego krzywdzenia pieska... Co za masochista ;) Quote
Amber Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Jari chyba trochę schudł na tym Bricie, ale myślę wyszło mu to na dobre. Na razie trzyma wagę i mnie to cieszy :) Pikuś polubił piłeczkę... Nawet za bardzo :evil_lol: Muszę kupić coś nowego z twardej lanej gumy, bo inne nie dają rady :eviltong: Quote
razed_in_black Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Amber napisał(a): Pikuś polubił piłeczkę... Nawet za bardzo :evil_lol: Muszę kupić coś nowego z twardej lanej gumy, bo inne nie dają rady :eviltong: ta piłeczka to taka waniliowa może była? Quote
Amber Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 [quote name='Vectra']hilton speed :cool3: Dobrze by było, ale musiałabym oddzielnie zamawiać, a tak to od razu z karmą wezmę. Myślałam nad taką Trixie: http://www.zoo-dragon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4700&category_id=457&option=com_virtuemart&Itemid=68 [quote name='razed_in_black']ta piłeczka to taka waniliowa może była? Szczerze to nie pamiętam, ale teraz oglądam piłki w necie i b. prawdopodobne, że to taka: http://www.zoo-dragon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8533&category_id=772&option=com_virtuemart&Itemid=68 Quote
Justa Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 A Jariemu się poprawiła trochę sierść czy mi się wydaje? Quote
Vectra Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Nie pamiętam jaka to piłka , ta trixi .... i za duża ;) ja kupuje 58mm , bo takie pasują do rzutki. Ostatnio trudniej kupić te speedy :( Quote
razed_in_black Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='Amber']Szczerze to nie pamiętam, ale teraz oglądam piłki w necie i b. prawdopodobne, że to taka: http://www.zoo-dragon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8533&category_id=772&option=com_virtuemart&Itemid=68 no to mnie zmartwiłaś teraz :P myślałam że to pancerna piłka i kupiłam taką amstaffce niszczycielce więc chyba długo już nie pociągnie ;) Quote
Amber Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Justa napisał(a):A Jariemu się poprawiła trochę sierść czy mi się wydaje? Raczej pogorszyła niestety ;) Teraz poczekam trochę, może mu się poprawi po Bricie, jak nie to zakupię VetoSkin ponownie. Vectra napisał(a):Nie pamiętam jaka to piłka , ta trixi .... i za duża ;) ja kupuje 58mm , bo takie pasują do rzutki. Ostatnio trudniej kupić te speedy :( Ja się boję, żeby on małej nie połknął, poza tym doberman ma trochę większą paszczę niż staffik, toteż większa piłka mu różnicy nie robi. A te speedy są tylko w kilku sklepach. razed_in_black napisał(a):no to mnie zmartwiłaś teraz :P myślałam że to pancerna piłka i kupiłam taką amstaffce niszczycielce więc chyba długo już nie pociągnie ;) Do samego aportu myślę, że zła nie będzie. Ja mu ją dawałam trochę pogryźć więc dlatego jest w takim stanie ;) Quote
Vectra Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 no wiesz , powiem Ci tak .... mam jednego speeda , takiego większego ;) i leży i czeka na jakiegoś psa , któremu sprezentuje tą piłeczkę bo dla staffików jest za duża ... znaczy w ryj spoko się mieści , tam dużo się mieści ... ale ranią sobie jęzory przy tej piłce ;) to jak tam kiedy , wpadniecie na flaszeczkę , to przypomnij mi ... to będzie dla Jarka żółta piła .. ona jest wielkości powiedzmy pomarańczy Quote
Amber Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Hoho już jedną piłkę mam obiecaną u Karoli, a teraz drugą u Ciebie. Ynteresy idą dobrze :loveu: :evil_lol: Wielkości pomarańczy będzie idealna myślę. Jednakowoż teraz piłki nie mam i dlatego Jari zabija powoli jedno frisbee z Tesco... Które niestety jest już niedostępne... A nawet maila pisałam do sklepu :eviltong: Quote
Okamia Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Amber napisał(a):Hoho już jedną piłkę mam obiecaną u Karoli, a teraz drugą u Ciebie. Ynteresy idą dobrze :loveu: :evil_lol: Wielkości pomarańczy będzie idealna myślę. Jednakowoż teraz piłki nie mam i dlatego Jari zabija powoli jedno frisbee z Tesco... Które niestety jest już niedostępne... A nawet maila pisałam do sklepu :eviltong: No jak jej pies nie chce to co? Lepiej żeby się Jaruś pobawił ;) Quote
Vectra Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 w decathlonie są fajne frisbee i kosztują 10 zeta :cool3: w tesco byłam , to nie było talerzyków :( Dla Jarka ta piłka będzie spoko , u mnie mówię , zawsze lała się krew i piłka nadziewała się na kły ;) przy mniejszej piłce , układa się między kłami :grins: Quote
Amber Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 No w Tesco już raczej nie będzie talerzyków. Wątpię, żeby mój mail wysłany na Stalową miał spowodować, że kupiec z Tesco zamówi z Chin kolejną 1.000.000 partię frisbee :evil_lol: Te talerze z Decathlonu miałam w rękach, ale wydawało mi się, że one bardziej dla ludzi są stworzone i pies je połamie po 2 rzutach. Masz je i używasz? Jak się sprawdzają? Quote
Vectra Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 No mam i są niezłe i skoro test na szczęko prasę Klamki dość dobrze znoszą , to można uznać ... produkt udany :evil_lol: oczywiście nie jest to na pewno , super, hiper pforesorka ... ale lata ? lata , pies goni ? goni , łapie ? łapie Nie wiem jakiej twardości były te z tesco , te z decathlonu są twarde dość , ale nie pękają miażdżone 10 tonowym uściskiem :diabloti: kup se kup :cool3: latają zacnie , nawet z ręki amatora :grins: Quote
Amber Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 No cóż, na pewno niedługo zawitam zatem do Decathlonu :cool3: To już będzie żenada, nie dość, że rzucać nie umie, to jeszcze dyski niefirmowe :shake: :eviltong: Quote
Recommended Posts