Amber Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 No, decydować się kto chce, bo jadę za chwilkę ;) Quote
FredziaFredzia Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Fineczka i jej biała maska jak zwykle mnie rozczula. :) Quote
maxishine. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Doberman chyba nie jest wykastrowany, prawda? :lol: Quote
asiak_kasia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Yuki_ napisał(a):Doberman chyba nie jest wykastrowany, prawda? :lol: A dlaczego miałby byc? Kastracja to jakas konieczność? Wymóg? Quote
Amber Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Nie jest. Jamnice są po sterylkach i jest cisza i spokój ;) Quote
asiak_kasia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Amber napisał(a):Nie jest. Jamnice są po sterylkach i jest cisza i spokój ;) Jareczek nie może byc wykastrowany, bo bedzie używany jako reproduktor, i da sliczne dobko-dogusie :loveu: Quote
maxishine. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):A dlaczego miałby byc? Kastracja to jakas konieczność? Wymóg? Zapytałam, coś jeszcze? Byłam ciekawa, bo na jednym zdjęciu od tyłu zobaczyłam jaja psie. Quote
Amber Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):Jareczek nie może byc wykastrowany, bo bedzie używany jako reproduktor, i da sliczne dobko-dogusie :loveu: Dobiki ;) A gdzie ty jesteś, że jesteś tutaj, a nie ma cię na fb? :eviltong: Yuki_ napisał(a):Zapytałam, coś jeszcze? Byłam ciekawa, bo na jednym zdjęciu od tyłu zobaczyłam jaja psie. Może jeszcze implanty mieć :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Amber napisał(a): A gdzie ty jesteś, że jesteś tutaj, a nie ma cię na fb? :eviltong: No popacz jak się martwi… o mnie się tak nie martwisz :mad: Quote
Amber Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Bo ty jesteś no life przyspawany do sedesu... Jak cię nie ma to znaczy, że wyłączyli prąd :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Okamia napisał(a):No popacz jak się martwi… o mnie się tak nie martwisz :mad: zazdrościsz? :cool3: Amber napisał(a):Bo ty jesteś no life przyspawany do sedesu... Jak cię nie ma to znaczy, że wyłączyli prąd :evil_lol: wiadomo-patola, to co się dziwić :eviltong: Quote
Okamia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Amber napisał(a):Bo ty jesteś no life przyspawany do sedesu... Jak cię nie ma to znaczy, że wyłączyli prąd :evil_lol: :-x:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Amber Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Te frisbee z Tesco to nie były te pomarańczowe, tylko jakieś rószoffe dziwolągi z bolcem w środku :evil_lol: Niby ma on służyć do tego, żeby łatwiej je było podnosić z ziemi, ale oczami wyobraźni widziałam jak się wbijają Jariemu w oko, więc ich nie kupiłam ;) Na razie tylko zainwestowałam w piłeczkę, w końcu kupiłam taką z lanej gumy... Powinna wytrzymać dłużej niż ostatni zakup :eviltong: A tak to cisza i spokój. Oprócz tego, że niestety Jari przy zmianie worka Brita Care Light dostał sraki więc znowu wróciłam go Gastro :eviltong: Chyba jest mu niestety pisana :roll: Quote
Mapi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 :loveu::loveu::loveu: A gdzie kolce? :eviltong: Quote
Amber Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Jakbym miała taki ogródek na co dzień, to żadnych kolców bym nie potrzebowała... :eviltong: Quote
Mapi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ogródek?! :crazyeye: Wygląda jak parczek pod szkołą mojego syna, z tym, że drzew więcej. Też bym chciała taki na codzień . Quote
Amber Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 To ogród niedoszłych teściów :evil_lol: Ma on swe plusy i minusy, jak dla mnie tych drzew jest za dużo i trawę się w nim kosi tragicznie, trzeba robić slalom między drzewami. Co kto lubi... Na pewno miło się na niego spojrzeć, ale trzeba dbać, żeby tak było ;) Quote
Vectra Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 no stójka , posążki , bokiem , frontem , 3/4 :cool3: :loveu: Quote
Amber Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 A, no tak, on stoi a ja cykam... Trzeba dobrze wyczuć moment bo potem zaczyna drzeć ryja :eviltong: A w ogóle to chce szczeniaczka :( Quote
asiak_kasia Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Amber napisał(a):A, no tak, on stoi a ja cykam... Trzeba dobrze wyczuć moment bo potem zaczyna drzeć ryja :eviltong: A w ogóle to chce szczeniaczka :( Jedz ze mną do chorwacji to sobie kupisz ładną kopiowaną suczkę :razz: Quote
Recommended Posts