Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiak_kasia napisał(a):
A dlaczego miałby byc? Kastracja to jakas konieczność? Wymóg?

Zapytałam, coś jeszcze?
Byłam ciekawa, bo na jednym zdjęciu od tyłu zobaczyłam jaja psie.

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Jareczek nie może byc wykastrowany, bo bedzie używany jako reproduktor, i da sliczne dobko-dogusie :loveu:

Dobiki ;)

A gdzie ty jesteś, że jesteś tutaj, a nie ma cię na fb? :eviltong:

Yuki_ napisał(a):
Zapytałam, coś jeszcze?
Byłam ciekawa, bo na jednym zdjęciu od tyłu zobaczyłam jaja psie.

Może jeszcze implanty mieć :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
No popacz jak się martwi… o mnie się tak nie martwisz :mad:

zazdrościsz? :cool3:

Amber napisał(a):
Bo ty jesteś no life przyspawany do sedesu... Jak cię nie ma to znaczy, że wyłączyli prąd :evil_lol:

wiadomo-patola, to co się dziwić :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
Bo ty jesteś no life przyspawany do sedesu... Jak cię nie ma to znaczy, że wyłączyli prąd :evil_lol:

:-x:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

Te frisbee z Tesco to nie były te pomarańczowe, tylko jakieś rószoffe dziwolągi z bolcem w środku :evil_lol: Niby ma on służyć do tego, żeby łatwiej je było podnosić z ziemi, ale oczami wyobraźni widziałam jak się wbijają Jariemu w oko, więc ich nie kupiłam ;)

Na razie tylko zainwestowałam w piłeczkę, w końcu kupiłam taką z lanej gumy... Powinna wytrzymać dłużej niż ostatni zakup :eviltong:

A tak to cisza i spokój. Oprócz tego, że niestety Jari przy zmianie worka Brita Care Light dostał sraki więc znowu wróciłam go Gastro :eviltong: Chyba jest mu niestety pisana :roll:

Posted

To ogród niedoszłych teściów :evil_lol: Ma on swe plusy i minusy, jak dla mnie tych drzew jest za dużo i trawę się w nim kosi tragicznie, trzeba robić slalom między drzewami. Co kto lubi... Na pewno miło się na niego spojrzeć, ale trzeba dbać, żeby tak było ;)

Posted

A, no tak, on stoi a ja cykam... Trzeba dobrze wyczuć moment bo potem zaczyna drzeć ryja :eviltong:

A w ogóle to chce szczeniaczka :(

Posted

Amber napisał(a):
A, no tak, on stoi a ja cykam... Trzeba dobrze wyczuć moment bo potem zaczyna drzeć ryja :eviltong:

A w ogóle to chce szczeniaczka :(

Jedz ze mną do chorwacji to sobie kupisz ładną kopiowaną suczkę :razz: