Okamia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Amber']Tych fot to jest tyle, że kot napłakał ;). Zainstalowałam sobie LR, chciałam się nauczyć je poprawiać, że jako, że mam gorący okres na uczelni, to nie mam za bardzo czasu :eviltong:[/QUOTE] Oj tam oj tam - początki bywają trudne - ale mi teraz obrobienie kilku zdjęć zajmuje kilka minut jeżeli to nie ma być osom chromosom - jak dłużej dłubie lub kombinuje to i mi może kilka godzin zejść :eviltong: Quote
Amber Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Jak jesteś taka dobra, to może będę ci po prostu przesyłać swoje zdjęcia "przy okazji"? ^^ :evil_lol: Quote
Okamia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Amber']Jak jesteś taka dobra, to może będę ci po prostu przesyłać swoje zdjęcia "przy okazji"? ^^ :evil_lol:[/QUOTE] Jak mi zasponsorujesz wyjazd do USA i Londynu to spoko - nawet do końca życia :eviltong::diabloti: Quote
WATACHA Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Amber']A dziękuję bardzo :loveu: Rysunek zaczęłam w zeszłym roku, ale dopiero teraz uznałam, że jest idealny i można go wystawić na światło dzienne :multi: :-oInni tworzą takie arcydzieła latami:razz: Quote
Vilena Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 http://i.imgur.com/DUoqcYw.jpg Amber!!! GENIALNY OBRAZEK!!! Masz talent! Quote
Rinuś Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 a te trolle nadal tutaj?? Zawzięci są ci dobermaniarze :evil_lol: Quote
Karoola Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ej, a gdzie tort, świeczki i radosna atmosfera z okazji pińciuset stroon?! Amber, piękny portret, cały Jari :loveu: Quote
Amber Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Ni ma tortu ani świeczek jest tylko głód i halucynacje z niedożywienia ;) Nic się u nas ostatnio nie dzieje, więc nie ma o czym pisać... :eviltong: Mam 4 zdjęcia :loveu: Quote
Okamia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 wymieniłyśmy się bo u mnie zatrzęsienie fotek :evil_lol: Quote
Amber Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Ciekawostka tylko, bo dwie pierwsze są ruszone LR, a dwie ostatnie nie... Szczerze, to nie widzę dużej różnicy :evil_lol: Quote
Okamia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Amber']Ciekawostka tylko, bo dwie pierwsze są ruszone LR, a dwie ostatnie nie... Szczerze, to nie widzę dużej różnicy :evil_lol:[/QUOTE] wszystkie maja balans bieli z****** wiec i tak różnicy nie robi :evil_lol: Quote
Amber Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Balans jest na auto. Zawsze był i będzie :eviltong: Quote
Okamia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Amber']Balans jest na auto. Zawsze był i będzie :eviltong:[/QUOTE] tez mam na auto ale czesto wychodzi inny niz powinien i w LR jest taki suwaczek który go poprawia :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 na na auto balans patrzeć nie mogę :diabloti: mam albo na zachmurzonym, albo ustawionym przeze mnie przy sztucznym świetle Quote
Amber Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Na auto w LR mi tak poprawił i w sumie ręcznie niewiele więcej da się zrobić... Nie wiem co gorzej wygląda? :eviltong: Quote
Okamia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Unbelievable']na na auto balans patrzeć nie mogę :diabloti: mam albo na zachmurzonym, albo ustawionym przeze mnie przy sztucznym świetle Ja mam na auto w większości przypadków ale i tak przestawiam potem przy obróbce ;) [quote name='Amber']Na auto w LR mi tak poprawił i w sumie ręcznie niewiele więcej da się zrobić... Nie wiem co gorzej wygląda? :eviltong: Wygląda lepiej co i tak ja bym je obrobiła troszku inaczej :diabloti: i odjęła różu z 2-3 pkt Quote
Unbelievable Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 no ja też później się bawię w fotoszopie, rzadko mi się kolory prosto z aparatu podobają ;) Quote
Okamia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Unbelievable']no ja też później się bawię w fotoszopie, rzadko mi się kolory prosto z aparatu podobają ;)[/QUOTE] Podobanie swoją drogą :evil_lol: w Głogowie i Obornikach są takie piękne hale że wb dostaje porządnie w kość :loveu: Wychodzą tam takie piękne kolory tęczy że potem siedzę i przeklinam tylko :roll: Ale cóż focenie na hali jest fajne bo w każdej części hali masz trochę inne wb w zależności od kąta padania lamp itp Quote
Unbelievable Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Okamia']Podobanie swoją drogą :evil_lol: w Głogowie i Obornikach są takie piękne hale że wb dostaje porządnie w kość :loveu: Wychodzą tam takie piękne kolory tęczy że potem siedzę i przeklinam tylko :roll: Ale cóż focenie na hali jest fajne bo w każdej części hali masz trochę inne wb w zależności od kąta padania lamp itp[/QUOTE] sztuczne światło to w ogóle osobny temat :diabloti: Quote
Okamia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Unbelievable']sztuczne światło to w ogóle osobny temat :diabloti:[/QUOTE] Sztuczne światło, niebieskie podłogi, fioletowe ściany - albo niebieska podłoga, brązowe ściany :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Okamia']Sztuczne światło, niebieskie podłogi, fioletowe ściany - albo niebieska podłoga, brązowe ściany :loveu:[/QUOTE] o, też milutko :loveu: i pewnie odbijające się kolory tam gdzie się nie spodziewasz, najlepiej :grins: a weź to później zniweluj... Quote
Okamia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Unbelievable']o, też milutko :loveu: i pewnie odbijające się kolory tam gdzie się nie spodziewasz, najlepiej :grins: a weź to później zniweluj... http://przewodnik.iq.pl/rd_sparing_glogow/ :roll: no to chyba nie trzeba komentować... Quote
Vectra Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 to co z Was za cykacze , że musicie fotki obrabiać :shake: w głowie się nie mieści ... nie umiecie cykać fot , to sie nie łapcie za to. To nie sztuka pobawić się w szopie czy rumie :diabloti: Quote
Amber Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Moje na surowo czy nie i tak są do dupy, więc ani nie umiem robić, ani poprawiać :evil_lol: Ale foto hejt? Nie, to za słabe :eviltong: Quote
evel Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Co do rysunków, to myślę, że taki by bardziej oddawał osobowość Jariego :evil_lol: A tak serio to rozczulało mnie zawsze umieszczanie dobermanów jako najgorszych czarnych charakterów w produkcjach filmowych różnych gatunków :) Quote
Recommended Posts