Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

omry napisał(a):
Mi się bardziej jajka w oczy rzuciły :evil_lol:

:evil_lol:

zoofilia jak nic! :eviltong: O ile jajka to mnie średnio ruszaja, mogą sobie być różowe, o tyle nos juz nie-spaczenie.
Nochal musi byc czarny :razz:

Posted

Biały Dobek to tak samo jak murzyn albinos :diabloti:

Co do wystaw widziałam kiedyś scenkę kiedy pies nie wygrał na ringu -dostał kopa w tyłek aż podskoczyl, po czym został wepchniety do klatki -a facet dalej szalał z wściekłości :eviltong:

Posted

betty_labrador napisał(a):
to chyba rzadko na wystawach bywam :wink:

może mało się rozglądasz

osobiście kiedyś panu parę mioteł posłałam , za to jak wyszarpał psa i wsadził kopem w kennel
bo tam bez lokaty był

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Amber']Bo to JEST słodki piesek, tylko jak mawia Michałek, świat go nie rozumie :-( :evil_lol:[/QUOTE]

Jareczek jest koffany i suodki i w ogole taki wow! :loveu:

a jak ktoś nie docenia jego zajebistości to kij mu w oko :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Jareczek jest koffany i suodki i w ogole taki wow! :loveu:

a jak ktoś nie docenia jego zajebistości to kij mu w oko :diabloti:
No ba! ;) Lepszego psa nie ma :loveu:

[quote name='ajeczka']piękny dobek. Mieliśmy kiedyś czarnego. Pocieszne stworzenie.
Z hodowli?

[quote name='WATACHA']Niezła ślinka ;P
http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_8314_zpsba57876c.jpg
Taaa... co ciekawe on się zupełnie nie ślini tak na co dzień, tylko podczas frisbee dostaje ślinotoku :lol:

• 1 month later...
Posted

Jako, że wow zima taka piękna, poszliśmy sobie dziś pierwszy raz z Jarim na saneczki :) Jarhead jako przedstawiciel rasy wszechstronnej po ok. 5 min zakumał o co chodzi w tej zabawie i nie miał problemu z ciągnięciem mojej osoby :cool3: Myślałam ponadto, że po 30 min. na pierwszy raz się zmęczy, ale niestety... Po odpięciu sanek biegał jak debil jeszcze i nawet się nie zziajał za bardzo :eviltong:

Na filmie przestroga dla niewprawnych "maszerów" :evil_lol: Ale tak to mocno polecam tę zabawę, oczywiście jak ktoś ma pieska odpowiednich gabarytów, bo jak widać nie tylko dla psów północy jest ona zarezerwowana ;)

[video=youtube;g7VAFoY-Qps]http://www.youtube.com/watch?v=g7VAFoY-Qps&feature=youtu.be[/video]