asiak_kasia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ten nochal różowy-oblecha! :shake: Quote
omry Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 asiak_kasia napisał(a):Ten nochal różowy-oblecha! :shake: Mi się bardziej jajka w oczy rzuciły :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 omry napisał(a):Mi się bardziej jajka w oczy rzuciły :evil_lol: :evil_lol: zoofilia jak nic! :eviltong: O ile jajka to mnie średnio ruszaja, mogą sobie być różowe, o tyle nos juz nie-spaczenie. Nochal musi byc czarny :razz: Quote
WATACHA Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Biały ogólnie nie za ładny ;), jak na mój gust.Noski różowe są fajne, ale u pitów:loveu: Quote
Amber Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 No tak, każdy patrzy na to na co chce paczeć :diabloti: :eviltong: Czarny nos jest zbyt mainsteamowy :razz: Quote
betty_labrador Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Biały Dobek to tak samo jak murzyn albinos :diabloti: Co do wystaw widziałam kiedyś scenkę kiedy pies nie wygrał na ringu -dostał kopa w tyłek aż podskoczyl, po czym został wepchniety do klatki -a facet dalej szalał z wściekłości :eviltong: Quote
Vectra Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 to akurat częsty widok , jak pies dostaje kopa w dupę :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Vectra napisał(a):to akurat częsty widok , jak pies dostaje kopa w dupę :diabloti: to chyba rzadko na wystawach bywam :wink: Quote
Vectra Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 betty_labrador napisał(a):to chyba rzadko na wystawach bywam :wink: może mało się rozglądasz osobiście kiedyś panu parę mioteł posłałam , za to jak wyszarpał psa i wsadził kopem w kennel bo tam bez lokaty był Quote
Amber Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Ojej jak puściutko tutaj... Wstawię foteczki to NA PEWNO się wątek rozkręci :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Tu wcale nie wygląda jak Jarek http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_8485_zps0416d622.jpg tylko taki słodki piesełek :lol: Quote
Amber Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Bo to JEST słodki piesek, tylko jak mawia Michałek, świat go nie rozumie :-( :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Amber']Bo to JEST słodki piesek, tylko jak mawia Michałek, świat go nie rozumie :-( :evil_lol:[/QUOTE] Jareczek jest koffany i suodki i w ogole taki wow! :loveu: a jak ktoś nie docenia jego zajebistości to kij mu w oko :diabloti: Quote
ajeczka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 piękny dobek. Mieliśmy kiedyś czarnego. Pocieszne stworzenie. Quote
WATACHA Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Niezła ślinka ;P http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_8314_zpsba57876c.jpg Quote
Amber Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']Jareczek jest koffany i suodki i w ogole taki wow! :loveu: a jak ktoś nie docenia jego zajebistości to kij mu w oko :diabloti: No ba! ;) Lepszego psa nie ma :loveu: [quote name='ajeczka']piękny dobek. Mieliśmy kiedyś czarnego. Pocieszne stworzenie. Z hodowli? [quote name='WATACHA']Niezła ślinka ;P http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_8314_zpsba57876c.jpg Taaa... co ciekawe on się zupełnie nie ślini tak na co dzień, tylko podczas frisbee dostaje ślinotoku :lol: Quote
Amber Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Jako, że wow zima taka piękna, poszliśmy sobie dziś pierwszy raz z Jarim na saneczki :) Jarhead jako przedstawiciel rasy wszechstronnej po ok. 5 min zakumał o co chodzi w tej zabawie i nie miał problemu z ciągnięciem mojej osoby :cool3: Myślałam ponadto, że po 30 min. na pierwszy raz się zmęczy, ale niestety... Po odpięciu sanek biegał jak debil jeszcze i nawet się nie zziajał za bardzo :eviltong: Na filmie przestroga dla niewprawnych "maszerów" :evil_lol: Ale tak to mocno polecam tę zabawę, oczywiście jak ktoś ma pieska odpowiednich gabarytów, bo jak widać nie tylko dla psów północy jest ona zarezerwowana ;) [video=youtube;g7VAFoY-Qps]http://www.youtube.com/watch?v=g7VAFoY-Qps&feature=youtu.be[/video] Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 A czy piesek ma profeszjonalne szeleczki? Quote
Recommended Posts