Amber Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Jak dla mnie to niekopiowanie kaleczy psy, no ale ja jestem psychopatką, która paczy TYLKO na wygląd :razz: Btw znajdź 3 różnice: :evil_lol: Quote
Dioranne Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ogonem jamnika prędzej złapiesz WIFI? :cool3: O ile pinczer jeszcze ujdzie bez kopiowania, tak doberman, rottek czy bokser (dla mnie ogon musi być kopiowany, ogon niekoniecznie) - no po prostu makabra. Ale ja też nie kocham pieseczków, paczę tylko na wygląd i na nic więcej. :evil_lol: Quote
Martens Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Szczerze to ten dobek: http://www.dog-obedience-training-review.com/sites/default/files/Doberman-Pinscher-Puppy-Picture.jpg ma jeszcze całkiem znośne uszy, ładne, ładnie ustawione i jako tako wygląda. Ale są i takie, które mają chlapciaty zwis jak ogar... I ja naprawdę zniosę wszystko niekopiowane, oprócz beaucerona :cry: http://www.animalswecare.com/images/dogs/Beauceron.png :loveu: http://www.elvtendregardien.com/airin/airinDSC01440.jpg :mdleje: A Jari jak zwykle wielki i pikny ;) Quote
Dioranne Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Martens']http://www.elvtendregardien.com/airin/airinDSC01440.jpg :mdleje: Żartujesz, że to beaucaron?! Kiedyś widziałam takiego kundelka. :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Dioranne']Żartujesz, że to beaucaron?! Kiedyś widziałam takiego kundelka. :evil_lol:[/QUOTE] w każdej wsi wisi na łańcuchu taki beaucaron :diabloti: Quote
Amber Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Na temat kopiowania powiedziałam już chyba wszystko, a nawet za dużo :evil_lol: dlatego już nie chce mi się... Co ma być to będzie, na razie mam psa, który wygląda jak powinien ;) Byłam dziś na spacerku w lesie. Jak co rok o tej porze las wygląda bajecznie, ciepło i miło... Szkoda, że po tym wszystkim przychodzi zima :diabloti: Quote
Amber Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 (edited) No trzeba coś dziecku kupić na pociechę, prawda? ;) Obroża jest rodem z ZSRR :evil_lol: Moja matula przywiozła ją z wojaży po Rosji, kolorek ma właściwy i nawet napisy po cyrylicy są wytłoczone ;) Edited October 9, 2013 by Amber Quote
betty_labrador Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Czesc Amberku :D To fajnie że młody grzecznie leży -a gdzie kolce zgubil? :lol: na rzecz ZSRRowskiej obróżki? :cool3: Quote
maxishine. Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 kurczę zdecyduj się co psu zakładasz. raz szelki, raz obroża, raz kolce, raz łańcuszek...Nie możesz wybrać jedno? np. obroży? tak ładnie w niej wygląda. Quote
Amber Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Nie mogę. Prowadzę sklep w artykułami zoo i mam ich tyle, że nie mogę się zdecydować. Quote
dog193 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Kurcze... ja raz ubieram psu obroże w rybki, a raz w paski... Jeszcze innym razem w duszki, a kiedy indziej bez wzorków... Raz zaciskową z łańcuszkiem, a raz zatrzask, czasem nawet szelki... Muszę się zdecydować na jedno, bo tak dużo to nie wypada? :( Quote
Amber Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Najlepiej z dala od dogo :diabloti: Quote
Okamia Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Yuki_ napisał(a):kurczę zdecyduj się co psu zakładasz. raz szelki, raz obroża, raz kolce, raz łańcuszek...Nie możesz wybrać jedno? np. obroży? tak ładnie w niej wygląda. O.o A to nie może ubierać psa jak ma widzimisię? Jakiś nowy nakaz? :roll: Quote
Instant Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Yuki_ napisał(a):kurczę zdecyduj się co psu zakładasz. raz szelki, raz obroża, raz kolce, raz łańcuszek...Nie możesz wybrać jedno? np. obroży? tak ładnie w niej wygląda. :roflt: Dogo. Jedyne w swoim rodzaju :loveu: Quote
WATACHA Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Ja świecę przykładem, bo moje łażą ciągle w tych samych obrożach:multi: Quote
Recommended Posts