Amber Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Teraz to się skończy skoro dobek będzie wyglądał tak :loveu: Ach, co za majestatyczny pies stróżujaco-obronny :diabloti: Quote
Vectra Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 ale ten pies to wcale nie wygląda :shake: :diabloti: Quote
WATACHA Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Amber']Moje na surowo czy nie i tak są do dupy, więc ani nie umiem robić, ani poprawiać :evil_lol: Ale foto hejt? Nie, to za słabe :eviltong: Zawsze to coś innego ;P Quote
FredziaFredzia Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Faktycznie, wygląda tak groźnie że aż się boję zdjęcia :lol: Quote
Amber Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Byłam ja sobie dziś nad Wisłą i było cudnie. Zero ludzi, dzików, komarów i sucho :loveu: Krwawiącej łapy też nie odnotowałam :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Wąż! :) Co chciałaś powiedzieć tym zdjęciem? :lol: Quote
Okamia Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Wąż! :) Co chciałaś powiedzieć tym zdjęciem? :lol: haters gonna hate :diabloti: Quote
Amber Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Wąż! :) Co chciałaś powiedzieć tym zdjęciem? :lol: To zaskroniec... Jari nadepnął mu na głowę aż biedak zwinął :eviltong: [quote name='Okamia']haters gonna hate :diabloti: Nie znacie się! To jest sztuka! :obrazic: :evil_lol: A dziś mam słit focie z lasu :) Pewnie ostatnie takie ładne dni, więc trzeba korzystać... Quote
dog193 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Tititi, nie wolno puszczać piesków w lesie :shake: :diabloti: Quote
Amber Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Na kilku zdjęciach jest na smyczy więc już się nie czepiaj! Dobra?! :shake: :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 :evil_lol: Ty niehumanitarna, zwyrodniała właścicielko. Jak Ci nie wstyd pokazywać psa z okaleczonymi uszami? :shake: Pewnie swoje kompleksu leczysz tym, że pies wyglada groźniej! :cool3: btw ktoś mi wyjaśni jakież to kompleksy trzeba miec? Bo nie wiem, czy sama nie bede musiała poszukac kopiowanego dobermana :diabloti: Quote
Vectra Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='asiak_kasia'] btw ktoś mi wyjaśni jakież to kompleksy trzeba miec? Bo nie wiem, czy sama nie bede musiała poszukac kopiowanego dobermana :diabloti:[/QUOTE] odstające uszy ? :niewiem: Quote
Recommended Posts