Vilena Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='Amber']Zapuszczanie włosów jest b. proste - trzeba ich nie podcinać za bardzo i czekać aż urosną :evil_lol: Można się też wspomóc preparatami ze skrzypem polnym, one i na cerę i paznokcie dobrze robią. Ja w ogóle byłam głupia i farbowałam przez pół życia te włosy, aż odkryłam, że bez farbowania są dużo lepsze i kolor mam w sumie b. ładny :eviltong: Mam fejsa, ale tam mam mniej fot już tutaj ;) Niemniej zapraszam :) https://www.facebook.com/pikus.niemiec Ja podcinam bo mi się rozdwajają końcówki i dlatego są ciągle takiej samej długości :lol: I właśnie przez farbowanie mi się zniszczyły, tak myślę i przynajmniej na razie nie farbuję. Chyba poszukam czegoś z tym skrzypem jak tam mówisz, może zadziała i będę miała wele do pasa :diabloti: Superowskie zdjęcia profilowe, zaraz wszystkie zalajkuje :multi: Quote
FredziaFredzia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Vilena napisał(a):Łaaaał, ale superancko! 8-) Strasznie ładna jesteś i masz genialne włosy, takie długieee :loveu: Dobrze prawi, a Sylwia nie chce tego przyjąć do wiadomości nadal! Quote
WATACHA Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ale fajne zdjęcie , ta woda ...:), pies tez może być:eviltong: http://s883.photobucket.com/user/Abelsonite/media/Jarhead 3/DSC_6984_zps0a7ed051.jpg.html(nie wiem czemu mi nie chce zdjęcie "wejść") Cudowne miejsce http://i.imgur.com/JV8K0vd.jpg Mi też włosy szybko rosną, przez rok z hakiem od ramion do pasa.Mam jednak zamiar obciąć, bo mi się już znudziły. Quote
Amber Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Doszły nasze "nowe" obróżki od gops :) Z tej okazji trochę leśnych portrecików. Oczy btw cały czas w trakcie leczenia, ale nie wiem czy się nie przejdę do weta po inne krople, bo szczerze to nie widzę dużej poprawy... Quote
omry Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nieeee, nie pasują mu te babeczki :diabloti: Quote
Okamia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7255_zps40aa71a3.jpg Kochane maleństwo :loveu: Quote
zaba14 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Pięknie w tym rozgie :) fajnie mu w tej szerokości ;) Quote
dog193 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Puci puci, w babeczkach słodko :loveu: :D Quote
Justa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Agnes, a może warto wybrać się do okulisty zamiast na ślepo walić mu nowe krople? ;) Quote
Amber Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Nom, fajne te babeczki... Będą najładniej wyglądać na mojej czarnej suce, którą będę mieć za 20 lat :evil_lol: Justa napisał(a):Agnes, a może warto wybrać się do okulisty zamiast na ślepo walić mu nowe krople? ;) Amber ;) Byłam u okulisty, pani była zachwycona jakie ma piękne oczka, tylko z infekcją :loveu: Tak więc zamiast płacić 100 zł + za krople, wolę zapłacić za same krople. Przez Dicortineff i tak się teraz nie pobierze wymazu. Poza tym zobaczyłam właśnie, że pazur na tylnej łapie mu pękł wzdłuż :loveu: Chyba wracamy do skarpetek :p Quote
Justa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Tfu tfu tfu, wybacz jestem po 12h w klinice ;) A jakich kropel używałaś? Masz to gdzieś zapisane? Jemu się cokolwiek poprawia? Czy dopóki wpuszczasz krople to jest ok, a potem znów źle? Zmierzam do tego, że może zapalenie spojówek jest wtórne do czegoś innego? A mało który wet zna się na tyle na oczach żeby nie dać po prostu kropel a nie zdiagnozować pierwotny problem ;) Napiszesz mi pw co to był za okulista? Quote
WATACHA Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jak nie chcesz kropel to możesz mu robić okłady ze świetlika :) Quote
Unbelievable Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 WATACHA napisał(a):Jak nie chcesz kropel to możesz mu robić okłady ze świetlika :) są też krople ze świetlikiem ;) kupiłam dzisiaj suczy, bo podrażniła sobie oko, a na weta mi szkoda 50zł plus 20 za krople : P Quote
Amber Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Używam Dicortineff, pisałam post wyżej ;) Wygląda to tak, że z lewego oka leci mu czerwono-brązowa przeźroczysta wydzielina, a z drugiego zielono-żółta serowata. Jest troszkę lepiej, ale nie rewelacyjnie. Cały czas mu się zbiera. I tak mi się kończą te krople i muszę podjechać po receptę. Nie pamiętam jak się nazywała ta okulistka już, taka ładna brunetka, bardzo miła, może kojarzysz z doświadczenia? ;) Tj ja u niej byłam i wiem, że Jari nie ma żadnych wad w budowie oka, tylko przez głęboki oczodół ma skłonności do zakażeń. Quote
WATACHA Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Unbelievable']są też krople ze świetlikiem ;) kupiłam dzisiaj suczy, bo podrażniła sobie oko, a na weta mi szkoda 50zł plus 20 za krople : P A świetlik 3 zł :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 WATACHA napisał(a):A świetlik 3 zł :evil_lol: 5,21 :diabloti: ale fakt faktem grosze, i już zdążył pomóc, a i mi się czasem przyda ;) Quote
Speedymania Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7250_zps12f81c59.jpg o fuuu ślina ! :) Quote
Amber Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Brunomania']http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_7250_zps12f81c59.jpg o fuuu ślina ! :) To pieski produkują ślinę...? :diabloti: Quote
WATACHA Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Unbelievable napisał(a):5,21 :diabloti: ale fakt faktem grosze, i już zdążył pomóc, a i mi się czasem przyda ;) Ja dałam 3 , ale za świetlik (zioło) i parzę sama.I fakt psom też mniej oczy ropieją i wydzielina jest rzadsza.Z tym, że używamy dopiero 2 dni, więc może problem całkiem zniknie.Choć u nas to uczuleniowe, więc nie wiem czy jak się nie przestanie używać to problem nie wróci. Quote
Speedymania Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Amber napisał(a):To pieski produkują ślinę...? :diabloti: HAHAHAAHAHAHA dobre:) jak zobaczyłam to zdjęcie to wyobraziłam sobie jak pies z taką śliną nachyla się nad moją twarzą. Obrzydlistwo ! Quote
Okamia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Amber napisał(a):To pieski produkują ślinę...? :diabloti: Nie - pieski nie produkują żadnej wydzieliny i nie oddychają :evil_lol: Quote
Recommended Posts