Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nieee, Finka nie jest wredna, to bardzo miły pies... powiedziałabym, że ona jest tak samo miła jak durna :evil_lol: Ostatnio wpuszczałam gościa do domu, to mi wybiegła na klatkę schodową czego nigdy nie robi... Po ok. 20 min. dzwonek, sąsiadka stoi i mówi, że chyba nam pies uciekł... taaak, Finka wyszła na klatkę, ale żeby w porę wrócić do mieszkania to już za dużo było... :eviltong: Siedziała na wycieraczce całe szczęście, bo gdyby miała wyjście na dwór to szukaj wiatru w polu :lol:

Dlatego ostatnio czipując swoje psy, ją też wzięłam, bo mimo wieku, ma największe predyspozycje do gubienia się z całej 3 :p

[quote name='Okamia']BRZYDKIE TE ZDJĘCIA... Takie te psy nieszczęśliwe, biedne i zamęczone
Patologia się szerzy :evil_lol:

Posted

A ja do Irlandii :lol: Ale nie zawsze się ma to co się chce ;) Dla miłośników mazurskich klimatów mam fotki ajfonowe, z łódki :)

Posted

Hm...Irlandia też piękna to fakt :) a w tym roku lato nas rozpieszczało ;) także ten kto spedzał te wakacje na zielonej wyspie mógł być mile zaskoczony :) ale ja i tak chce na Mazury ;(
:P

Posted

zaba14 napisał(a):
Hm...Irlandia też piękna to fakt :) a w tym roku lato nas rozpieszczało ;) także ten kto spedzał te wakacje na zielonej wyspie mógł być mile zaskoczony :) ale ja i tak chce na Mazury ;(
:P

Silent! Moim niespełnionym jak dotąd marzeniem jest wyjazd do Irlandii i mnie krew zalewa :placz:

Tej Amberowa to może jakiś wyjazd na Twoją działeczke z TWA :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
O boshhh... marzyć to można o Karaibach a nie o Irlandii :P

Karaiby to swoją drogą ale mnie ciągnie bardziej jednak do Irlandii i Szkocji :evil_lol: a no i Russia :loveu:

FredziaFredzia napisał(a):
KaraBIBAch dziewczyny! :lol:

A Biby to będą :cool3: jak się do Poznania przeprowadzisz :diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Silent! Moim niespełnionym jak dotąd marzeniem jest wyjazd do Irlandii i mnie krew zalewa :placz:

Tej Amberowa to może jakiś wyjazd na Twoją działeczke z TWA :loveu:
Tak, na działeczkę proszę bardzo. Bierzcie namiocik, 0 psów i jest mnóstwo atrakcji - koszenie trawy, mycie łódki, okien, przycinanie choinek itp. :diabloti:

[quote name='zaba14']O boshhh... marzyć to można o Karaibach a nie o Irlandii :P
Karaiby są zbyt mainstremowe :eviltong: Ja byłam w Anglii nad oceanem i bardzo mi się podobało, ale w Irlandii jeszcze ładniej jest ^^

[quote name='Vilena']http://i.imgur.com/iN7RwSF.jpg
Łaaaał, ale superancko! 8-) Strasznie ładna jesteś i masz genialne włosy, takie długieee :loveu:
Taaa... ładna bo mam okulary na pół ryja i nie widać moich kaprawych oczek :evil_lol: A włosy, rosną sobie po prostu, ale szczerze to też je lubię ;)

Posted

Amber napisał(a):
Taaa... ładna bo mam okulary na pół ryja i nie widać moich kaprawych oczek :evil_lol: A włosy, rosną sobie po prostu, ale szczerze to też je lubię ;)

Widziałam już wcześniej Twoje zdjęcia bez okularów więc wiem swoje :eviltong:
Zazdroszczę Ci, ja jakoś nie mogę zapuścić dłuższych włosów niż trochę za ramiona, próbuje już kilka lat, a cały czas mają taką samą długość :lol:

a Ty masz fejsbuka? Bo bym sobie więcej Twoch zdjęć chciała pooglądać :p

Posted

Zapuszczanie włosów jest b. proste - trzeba ich nie podcinać za bardzo i czekać aż urosną :evil_lol: Można się też wspomóc preparatami ze skrzypem polnym, one i na cerę i paznokcie dobrze robią. Ja w ogóle byłam głupia i farbowałam przez pół życia te włosy, aż odkryłam, że bez farbowania są dużo lepsze i kolor mam w sumie b. ładny :eviltong:

Mam fejsa, ale tam mam mniej fot już tutaj ;) Niemniej zapraszam :)
https://www.facebook.com/pikus.niemiec