Vilena Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 http://i.imgur.com/O10nXco.jpg Cudowne to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Amber jest M&S w Poznaniu :diabloti: Ale nie wiem czy te ciastka będą... Quote
drzalka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Dobre fotki ! To był zlot dogomaniacki, czy sami w gronie sobie ogarnęliście ? Quote
Amber Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 asiak_kasia napisał(a)::loveu: jaki śliiiczny pieseczek, i nikogo nie zeżarł na zlocie :evil_lol: Cortina była bardziej niebezpieczna niz Jareczek :shake: Ogólnie cieszkam się, że mogłam was poznać, bo było warto burzuazjo z warszafffki. aaaa! i podziękuje mamcie za takie profesjonalne spakowanie :cool3: Haha no już podziękowałam... W końcu mieszkam z rodzicami, to daleko nie miałam :cool3: :evil_lol: Ja się cieszę, że was fszystkich poznałam... I już tęskniam :( Aleksandrossa napisał(a):Chyba jeden z niewielu dobków które mi się podobają :loveu: Świetnie zbudowany jest :loveu: To fakt, budowę to on ma dobrą :p Vilena napisał(a):http://i.imgur.com/O10nXco.jpg Cudowne to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Mi też się podoba bardzo :loveu: FredziaFredzia napisał(a):Amber jest M&S w Poznaniu :diabloti: Ale nie wiem czy te ciastka będą... Nom, właśnie przed chwilą gadałam z mamą o tych ciastkach dla ciebie :lol: Sprawdź czy masz sklepik, jak nie to daj znać, a ci niedługo je wyśle ;) drzalka napisał(a):Dobre fotki ! To był zlot dogomaniacki, czy sami w gronie sobie ogarnęliście ? Dogomaniacki. Tutaj był wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245064-Mini-zlocik-dogomaniak%C3%B3w-15-18-08-w-Sulejowie-Tylko-dla-biedoty Quote
Justa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Przyszłam się pochwalić, że przypadek Jariego będzie uwieczniony w moim dzienniczku praktyk studenckich :diabloti: Quote
Okamia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Justa napisał(a):Przyszłam się pochwalić, że przypadek Jariego będzie uwieczniony w moim dzienniczku praktyk studenckich :diabloti: zrób skan dla potomnych :evil_lol: Quote
Amber Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 E tam, ten przypadek akurat był mniej ciekawy... Szkoda, że nie przyszłam do ciebie z tym jego np. ropniem na głowie :shake: :evil_lol: Quote
Justa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Amber napisał(a):E tam, ten przypadek akurat był mniej ciekawy... Szkoda, że nie przyszłam do ciebie z tym jego np. ropniem na głowie :shake: :evil_lol: również żałuję.. :shake: aczkolwiek rana nie gojąca się przez 3 miesiące - również całkiem całkiem :razz: A swoją drogą on nie ma zapalenia spojówek? :p bo tak na niektórych zdjęciach mogłoby się wydawać. Quote
Amber Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 On ma przewlekłe zapalenie spojówek od samego początku... Był oczywiście o okulisty, samo oko ma bardzo ładne, tylko niestety często łapie infekcje. Dostawał na to już miliard kropli... Teraz będę u weta z nim, żeby go zaczipować to pewnie wypiszą mi receptę na kolejne :p Quote
Amber Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Weekendowy spacerek po lesie, była piękna pogoda, zero komarów, żyć nie umierać... Natknęłam się też na parkę bardzo serio oddającą się naturze :diabloti: Kurna, widać, samochody są już passe :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_6752_zps9d5e45d4.jpg :loveu: Quote
Amber Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Ten kasztanowy źrebak był śmieszny... Chyba sobie ubzdurał, że Jari to też konik, bo biegł za mną z rżeniem przez pół tego pola... Szybko wpakowałam psa do samochodu, bo było by "zabawnie" gdyby spróbował się pobawić :lol: Quote
Amber Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Byłam w weekend na mazurach, na swojej działce, której nie odwiedzałam 3 lata :eviltong: Plan był napięty, ale udało się wszystko, było bieganie przy rowerze, kąpiel w jeziorze i oczywiście frisbee. Jamnice też szczęśliwe, przekopały trochę terenu :diabloti: Narobiłam mnóstwo fot, ale jak zwykle wrzucę wszystkie od razu coby się nie rozdrabniać :cool3: Quote
Recommended Posts