Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiak_kasia napisał(a):
:loveu: jaki śliiiczny pieseczek, i nikogo nie zeżarł na zlocie :evil_lol:
Cortina była bardziej niebezpieczna niz Jareczek :shake:
Ogólnie cieszkam się, że mogłam was poznać, bo było warto burzuazjo z warszafffki. aaaa! i podziękuje mamcie za takie profesjonalne spakowanie :cool3:

Haha no już podziękowałam... W końcu mieszkam z rodzicami, to daleko nie miałam :cool3: :evil_lol:

Ja się cieszę, że was fszystkich poznałam... I już tęskniam :(

Aleksandrossa napisał(a):
Chyba jeden z niewielu dobków które mi się podobają :loveu:
Świetnie zbudowany jest :loveu:

To fakt, budowę to on ma dobrą :p

Vilena napisał(a):
http://i.imgur.com/O10nXco.jpg
Cudowne to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

Mi też się podoba bardzo :loveu:

FredziaFredzia napisał(a):
Amber jest M&S w Poznaniu :diabloti: Ale nie wiem czy te ciastka będą...

Nom, właśnie przed chwilą gadałam z mamą o tych ciastkach dla ciebie :lol: Sprawdź czy masz sklepik, jak nie to daj znać, a ci niedługo je wyśle ;)

drzalka napisał(a):
Dobre fotki !
To był zlot dogomaniacki, czy sami w gronie sobie ogarnęliście ?

Dogomaniacki. Tutaj był wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245064-Mini-zlocik-dogomaniak%C3%B3w-15-18-08-w-Sulejowie-Tylko-dla-biedoty

Posted

Justa napisał(a):
Przyszłam się pochwalić, że przypadek Jariego będzie uwieczniony w moim dzienniczku praktyk studenckich :diabloti:

zrób skan dla potomnych :evil_lol:

Posted

E tam, ten przypadek akurat był mniej ciekawy... Szkoda, że nie przyszłam do ciebie z tym jego np. ropniem na głowie :shake: :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
E tam, ten przypadek akurat był mniej ciekawy... Szkoda, że nie przyszłam do ciebie z tym jego np. ropniem na głowie :shake: :evil_lol:

również żałuję.. :shake: aczkolwiek rana nie gojąca się przez 3 miesiące - również całkiem całkiem :razz:

A swoją drogą on nie ma zapalenia spojówek? :p bo tak na niektórych zdjęciach mogłoby się wydawać.

Posted

On ma przewlekłe zapalenie spojówek od samego początku... Był oczywiście o okulisty, samo oko ma bardzo ładne, tylko niestety często łapie infekcje. Dostawał na to już miliard kropli... Teraz będę u weta z nim, żeby go zaczipować to pewnie wypiszą mi receptę na kolejne :p

Posted

Weekendowy spacerek po lesie, była piękna pogoda, zero komarów, żyć nie umierać... Natknęłam się też na parkę bardzo serio oddającą się naturze :diabloti: Kurna, widać, samochody są już passe :eviltong:

Posted

Ten kasztanowy źrebak był śmieszny... Chyba sobie ubzdurał, że Jari to też konik, bo biegł za mną z rżeniem przez pół tego pola... Szybko wpakowałam psa do samochodu, bo było by "zabawnie" gdyby spróbował się pobawić :lol:

Posted

Byłam w weekend na mazurach, na swojej działce, której nie odwiedzałam 3 lata :eviltong: Plan był napięty, ale udało się wszystko, było bieganie przy rowerze, kąpiel w jeziorze i oczywiście frisbee. Jamnice też szczęśliwe, przekopały trochę terenu :diabloti: Narobiłam mnóstwo fot, ale jak zwykle wrzucę wszystkie od razu coby się nie rozdrabniać :cool3: