Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Milcz i się nie odzywaj gówniaro :eviltong: Nie wiesz, że innym wolno po Tobie jechać, kpić, ironizować i co tam jeszcze, ale w drugą stronę już nie? Nie wiesz, że mozna się smiać z czyjesz wykształcenia ub braku, z sytuacji materialnej i tego jak zyje, ale Ty milcz, bo się nie znasz i ze wsi jestes PATOLOGIO! :diabloti:[/QUOTE] Ze wsi to ty jesteś JA jestem z MIEJSKIEJ patologii :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Masz prond na korbe.[/QUOTE] ale przynajmniej nie musiałam 3 lata nakręcać pieska na piłeczkę... :shake: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Skąd wiesz, że 3 lata? Śledzisz mnie? :razz: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Skąd wiesz, że 3 lata? Śledzisz mnie? :razz:[/QUOTE] Taką celebrites jak ty - gdzież bym śmiała :eviltong: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Niełatwe jest życie celebryty... Szczególnie dogo celebryty :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 o ja sobie wypraszam-jestem posiadaczem ziemskim! A nie wsiurem :eviltong: Quote
Rinuś Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Niełatwe jest życie celebryty... Szczególnie dogo celebryty :shake:[/QUOTE] coś o tym wiem...ehhh niełatwie jest to życie z Wami.... :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Ty masz hektary![/QUOTE] no ba! :loveu: Oddam Ci jeden buduj się obok, drugi oddam Karolinie i może Oleczkowi jak będzie grzeczny :P [quote name='Rinuś']coś o tym wiem...ehhh niełatwie jest to życie z Wami.... :shake:[/QUOTE] Wypadłas z obiegu Rinusiowa to teraz marudzisz :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Wypadłas z obiegu Rinusiowa to teraz marudzisz :diabloti:[/QUOTE] Miałam wazniejsze sprawy chwilowo :diabloti: może otworze hotelik i będę zarabiać na pieseczkach :multi: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 może otworze hotelik i będę zarabiać na pieseczkach :multi: Ja mogem być u ciebie behawiorystom, będę ciągać pieski na kolcach i będę mieć EFEKTY. Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Ja mogem być u ciebie behawiorystom, będę ciągać pieski na kolcach i będę mieć EFEKTY.[/QUOTE] I nie zapomnij tez o kopniaku w morde, i ogolnym zastraszaniu pieska metodami awersyjnymi :diabloti: No ale wiecie kolce są bebe, za to OE juz spoko, GDYŻ nie robi pieseczkowi RAN :evil_lol: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Przede wszystkim najlepsze efekty się osiąga, gdy pies jest na tych kolcach STALE. Nie można ich zdejmować nawet na 1 min. wtedy nasz pupil zaczyna ziać ogniem i otwierać tunel czasoprzestrzenny nad Nowym Yorkiem. Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Przede wszystkim najlepsze efekty się osiąga, gdy pies jest na tych kolcach STALE. Nie można ich zdejmować nawet na 1 min. wtedy nasz pupil zaczyna ziać ogniem i otwierać tunel czasoprzestrzenny nad Nowym Yorkiem.[/QUOTE] No i kolce musza byc pod napięciem GDYŻ zwykla kolczatka niestety nie daje takich rezultatów. Piesek musi piszczeć i skomleć z bólu, i oczywiscie ŻADNYCH pozytywów. Tylko ból i cierpienie, głod i halucynacje z niedozywienia :diabloti: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 A ty myślisz, że dlatego tak szybko udało mi się nauczyć Jariego interesować się piłką? Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']A ty myślisz, że dlatego tak szybko udało mi się nauczyć Jariego interesować się piłką?[/QUOTE] :diabloti: fffszystko jasne! głodziła, biła i som efekty. :cool3: Pochwal się Hodowczyni Jareczka :evil_lol: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Hodowczyni niestety nie ma na dogo, ale na pewno była by ze mnie dumna i mocno by wspierała mnie w moich przemyślanych decyzjach. Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='omry']Jak dla mnie to jest maksymalnie żałosne i nie czaję tego kompletnie, ale na szczęście nie muszę :razz:[/QUOTE] dla mnie też wiele rzeczy jest żałosnych po pewnym czasie, bo można się pośmiać chwilę z czegoś, ale później to po prostu żenada, przesada, i przestaje być śmiesznie. Niemniej jednak zlewam i się nie mieszam, jak laski chcą się śmiać to niech się śmieją, przeszkadzać nie będę :grins: mnie nikt do tego nie zmusza Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Czy ktoś się tu z czegoś śmieje? :razz: To są poważne sprawy. Quote
skrzeli Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 (edited) [quote name='A&L']Wydaje mi się, że nie cierpię na brak dystansu tym bardziej, jeśli sprawa nie dotyczy mnie,a mimo to nie kumam Waszego zachowania. Piszcie wprost, że beka jest z motylkowej i aniusi. Dla mnie też jest to żałosne, bo chyba żadna z Was się nie wypowiedziała u Agi w tej sprawie, z której się teraz śmiejecie, a tutaj ją wyśmiewacie. Zarzucacie innym, że "śledzą" Wasze poczynania na dogo, a okazuje, że to Wy to robicie. Czy to nie jest czasem hipokryzja? :hmmmm: I jeszcze wypieranie się, że to nie o niej. Odwagi trochę ;) Nie pierwszy raz :D A kongres wprowadził nowy wzorzec dobermana :D Same gończaki będą od 2015 :diabloti: Edited September 18, 2013 by skrzeli Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Ale brzydki pies na za dużej focie! Jaki kongres, FCI? Quote
skrzeli Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 (edited) Fota chyba się zmieściła - to mój pies, a Twoje zdanie na jego temat znaczy niewiele, bo ja dla mnie to ekspertem nie jesteś :) Sprawdź newsy :P No Amber - czekam na jakąś złośliwą ripostę, której przyklaśnie Twoja forumowa świta ;) Już czuję jak mi strasznie w pięty pójdzie :roll: Edited September 18, 2013 by skrzeli Quote
skrzeli Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber'] Jaki kongres, FCI?[/QUOTE] Buahahaha - IDC chyba raczej ;P Quote
BBeta Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='skrzeli']Fota chyba się zmieściła Chyba jednak nie... [quote name='REGULAMIN FORUM']6. ZDJĘCIA a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Quote
Recommended Posts