Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiak_kasia']Milcz i się nie odzywaj gówniaro :eviltong: Nie wiesz, że innym wolno po Tobie jechać, kpić, ironizować i co tam jeszcze, ale w drugą stronę już nie?
Nie wiesz, że mozna się smiać z czyjesz wykształcenia ub braku, z sytuacji materialnej i tego jak zyje, ale Ty milcz, bo się nie znasz i ze wsi jestes PATOLOGIO! :diabloti:[/QUOTE]

Ze wsi to ty jesteś JA jestem z MIEJSKIEJ patologii :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Amber']Ty masz hektary![/QUOTE]

no ba! :loveu: Oddam Ci jeden buduj się obok, drugi oddam Karolinie i może Oleczkowi jak będzie grzeczny :P

[quote name='Rinuś']coś o tym wiem...ehhh niełatwie jest to życie z Wami.... :shake:[/QUOTE]

Wypadłas z obiegu Rinusiowa to teraz marudzisz :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']
Wypadłas z obiegu Rinusiowa to teraz marudzisz :diabloti:[/QUOTE]

Miałam wazniejsze sprawy chwilowo :diabloti: może otworze hotelik i będę zarabiać na pieseczkach :multi:

Posted

może otworze hotelik i będę zarabiać na pieseczkach :multi:

Ja mogem być u ciebie behawiorystom, będę ciągać pieski na kolcach i będę mieć EFEKTY.

Posted

[quote name='Amber']Ja mogem być u ciebie behawiorystom, będę ciągać pieski na kolcach i będę mieć EFEKTY.[/QUOTE]

I nie zapomnij tez o kopniaku w morde, i ogolnym zastraszaniu pieska metodami awersyjnymi :diabloti:

No ale wiecie kolce są bebe, za to OE juz spoko, GDYŻ nie robi pieseczkowi RAN :evil_lol:

Posted

Przede wszystkim najlepsze efekty się osiąga, gdy pies jest na tych kolcach STALE. Nie można ich zdejmować nawet na 1 min. wtedy nasz pupil zaczyna ziać ogniem i otwierać tunel czasoprzestrzenny nad Nowym Yorkiem.

Posted

[quote name='Amber']Przede wszystkim najlepsze efekty się osiąga, gdy pies jest na tych kolcach STALE. Nie można ich zdejmować nawet na 1 min. wtedy nasz pupil zaczyna ziać ogniem i otwierać tunel czasoprzestrzenny nad Nowym Yorkiem.[/QUOTE]

No i kolce musza byc pod napięciem GDYŻ zwykla kolczatka niestety nie daje takich rezultatów. Piesek musi piszczeć i skomleć z bólu, i oczywiscie ŻADNYCH pozytywów. Tylko ból i cierpienie, głod i halucynacje z niedozywienia :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']A ty myślisz, że dlatego tak szybko udało mi się nauczyć Jariego interesować się piłką?[/QUOTE]

:diabloti: fffszystko jasne! głodziła, biła i som efekty. :cool3:

Pochwal się Hodowczyni Jareczka :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Jak dla mnie to jest maksymalnie żałosne i nie czaję tego kompletnie, ale na szczęście nie muszę :razz:[/QUOTE]

dla mnie też wiele rzeczy jest żałosnych po pewnym czasie, bo można się pośmiać chwilę z czegoś, ale później to po prostu żenada, przesada, i przestaje być śmiesznie. Niemniej jednak zlewam i się nie mieszam, jak laski chcą się śmiać to niech się śmieją, przeszkadzać nie będę :grins: mnie nikt do tego nie zmusza

Posted (edited)

[quote name='A&L']Wydaje mi się, że nie cierpię na brak dystansu tym bardziej, jeśli sprawa nie dotyczy mnie,a mimo to nie kumam Waszego zachowania. Piszcie wprost, że beka jest z motylkowej i aniusi. Dla mnie też jest to żałosne, bo chyba żadna z Was się nie wypowiedziała u Agi w tej sprawie, z której się teraz śmiejecie, a tutaj ją wyśmiewacie. Zarzucacie innym, że "śledzą" Wasze poczynania na dogo, a okazuje, że to Wy to robicie. Czy to nie jest czasem hipokryzja? :hmmmm: I jeszcze wypieranie się, że to nie o niej. Odwagi trochę ;)

Nie pierwszy raz :D
A kongres wprowadził nowy wzorzec dobermana :D Same gończaki będą od 2015 :diabloti:

Edited by skrzeli
Posted (edited)

Fota chyba się zmieściła - to mój pies, a Twoje zdanie na jego temat znaczy niewiele, bo ja dla mnie to ekspertem nie jesteś :)
Sprawdź newsy :P
No Amber - czekam na jakąś złośliwą ripostę, której przyklaśnie Twoja forumowa świta ;)
Już czuję jak mi strasznie w pięty pójdzie :roll:

Edited by skrzeli
Posted

[quote name='skrzeli']Fota chyba się zmieściła
Chyba jednak nie...

[quote name='REGULAMIN FORUM']6. ZDJĘCIA

a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka.