Amber Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Nie dało się obojętnie przejść obok stoiska z obrożami :eviltong: Zakupiłam dla Pucka motyw ze STAR WARS, pozuje Cortina ;) Ja i Fredzia, na ściance... prawie :lol: Quote
Amber Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 A tu już papa z Anitą na dworcu... No i z Channel ;) Quote
Amber Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Anita opchnęła Frania za 100 zł i paczkę fajek :loveu: :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 No... Jednak potrzeba zapalenia Amber była silniejsza. :diabloti: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Chcę się pochwalić, że udało mi się w b. krótkim czasie naprawić, to co zostało zepsute za młodu u mojego psa i absolutnie nie jest to moja wina, tylko kogoś innego... mianowicie już po 3 latach Jari się nakręcił ładnie na piłeczkę :loveu: Jestem z niego bardzo dumna, że mam takiego mądrego doga, a nie jakiegoś dałna, co nie potrafi się bawić ball'em. Teraz myślimy nad flyballem, oczywiście w profeszjonalnym wydaniu. Liczę, że wystartujemy dosyć szybko... 2017 rok to data wstępna, ale przy moich zdolnościach i traumie jaką przeszedł pies w poprzednim domu, realna. Czymajcie kciuki :multi: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Chcę się pochwalić, że udało mi się w b. krótkim czasie naprawić, to co zostało zepsute za młodu u mojego psa i absolutnie nie jest to moja wina, tylko kogoś innego... mianowicie już po 3 latach Jari się nakręcił ładnie na piłeczkę :loveu: Jestem z niego bardzo dumna, że mam takiego mądrego doga, a nie jakiegoś dałna, co nie potrafi się bawić ball'em. Teraz myślimy nad flyballem, oczywiście w profeszjonalnym wydaniu. Liczę, że wystartujemy dosyć szybko... 2017 rok to data wstępna, ale przy moich zdolnościach i traumie jaką przeszedł pies w poprzednim domu, realna. Czymajcie kciuki :multi:[/QUOTE] Już Ci to mówiłam kilka razy no ale co tam - KOCHAM CIEM :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Chcę się pochwalić, że udało mi się w b. krótkim czasie naprawić, to co zostało zepsute za młodu u mojego psa i absolutnie nie jest to moja wina, tylko kogoś innego... mianowicie już po 3 latach Jari się nakręcił ładnie na piłeczkę :loveu: Jestem z niego bardzo dumna, że mam takiego mądrego doga, a nie jakiegoś dałna, co nie potrafi się bawić ball'em. Teraz myślimy nad flyballem, oczywiście w profeszjonalnym wydaniu. Liczę, że wystartujemy dosyć szybko... 2017 rok to data wstępna, ale przy moich zdolnościach i traumie jaką przeszedł pies w poprzednim domu, realna. Czymajcie kciuki :multi:[/QUOTE] :evil_lol: Amber loffciam Cię i Twojego mądrutkiego psa, GDYŻ jest ona naprawde zajebisty! Jeszcze tylko przejdź na BARF i w ogole bedziesz wzorem dogomaniaka. No i szkole możesz otwierać :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 u strasznych ludzi musiał twój pies być skoro nie bawił się piłeczką :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Unbelievable']u strasznych ludzi musiał twój pies być skoro nie bawił się piłeczką :shake:[/QUOTE] no i 3 lata trzeba było nad tym pracować. Ta rasa nie ma zaufania do ludzi, takie trudne som :-( Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 u strasznych ludzi musiał twój pies być skoro nie bawił się piłeczką :shake: Tak, oczywiście, ale wiecie jak trudno się odkręca potem takie błędy stworzone przez innych i to u tak niezależnej rasy jaką jest doberman :shake: Uważam jednak, że mam niesamowite zdolności behawiorystyczne i treningowe, skoro już po 3 latach udało mi się to odkręcić. 3 lata bicia po łbie... Wiecie jak mnie boli ręka? :( O BARFie myślę b. intensywnie... Prawie tak intensywnie jak pachnom zgniłe kości w moim mieszkaniu, bo czytałam, że im bardziej natural tym lepiej... A ja fszystko chcę robić jak najlepiej, żeby być wzorowym dogomaniakiem. Niestety mam też złą wiadomość... Kupiłam Cortinie nową karmę i nie bardzo chce ją jeść... Jest to oczywiście wina poprzedniego domu, z którego odebrałam ją w wieku 8 tyg. bo o to nie zadbali, ale będę na tym mocno pracować. Myślę, że w okolicach Wielkanocy zje nawet 3 granulki. Dawno w ogóle nie pisałam co u nas, ale nie miałam czasu... Zgłosiłam się jako DT dla chińskiego pieska z prowincji Syczuan, ponieważ tam jedzom pieski!!! Wyobrażacie sobie? Smażom na patelni z noodlesami... Straszna sprawa, no ale jest już bezpieczny u mnie :loveu: Robię to z porywu dobrego serduszka... Dobra, muszę kończyć, bo czekam na przelew :loveu: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Tak, oczywiście, ale wiecie jak trudno się odkręca potem takie błędy stworzone przez innych i to u tak niezależnej rasy jaką jest doberman :shake: Uważam jednak, że mam niesamowite zdolności behawiorystyczne i treningowe, skoro już po 3 latach udało mi się to odkręcić. 3 lata bicia po łbie... Wiecie jak mnie boli ręka? :( O BARFie myślę b. intensywnie... Prawie tak intensywnie jak pachnom zgniłe kości w moim mieszkaniu, bo czytałam, że im bardziej natural tym lepiej... A ja fszystko chcę robić jak najlepiej, żeby być wzorowym dogomaniakiem. Niestety mam też złą wiadomość... Kupiłam Cortinie nową karmę i nie bardzo chce ją jeść... Jest to oczywiście wina poprzedniego domu, z którego odebrałam ją w wieku 8 tyg. bo o to nie zadbali, ale będę na tym mocno pracować. Myślę, że w okolicach Wielkanocy zje nawet 3 granulki. Dawno w ogóle nie pisałam co u nas, ale nie miałam czasu... Zgłosiłam się jako DT dla chińskiego pieska z prowincji Syczuan, ponieważ tam jedzom pieski!!! Wyobrażacie sobie? Smażom na patelni z noodlesami... Straszna sprawa, no ale jest już bezpieczny u mnie :loveu: Robię to z porywu dobrego serduszka... Dobra, muszę kończyć, bo czekam na przelew :loveu:[/QUOTE] Ja i Nasz Pan R. jesteśmy z Ciebie dumni :loveu: Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 :loveu: Spokojnie, dasz rade!!!! Pamietaj to nie Twoja wina! A w ogole to u mnie w domu jak Pola nie chce jest To Joko podchodzi i ją po pyszczku liże, GDYŻ moje stado jest całkiem spoko, nie ma u nas dałnów, a moj chłopak, to w ogole mowi, że Pola jest zajebista i jak wchodzi do domu to się z nią wita "chodz to tatulka!" Gdyż on jest taki zajebisty ten moj chłopak :))))))))))) A chińskiego pieska ci gratuluje! Ja czekam na 1595730 rumuńskich, bo wiesz oni je tam siekierami morduja! GDZIE BUK?! TE rumuny przebrzydłe BASTARDY!!! Quote
dog193 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Prędzej uwierzę w psa importowanego z Chin niż w to, że Cortina czegoś jeśc nie chciała :evil_lol: I proszę się nie naśmiewać z flyballa, to jest bardzo poważny sport :angryy: :lol: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dog193'] I proszę się nie naśmiewać z flyballa, to jest bardzo poważny sport :angryy: :lol:[/QUOTE] właśnie :diabloti: btw., amber, wpadnij na zawody, zobaczysz tą spinę i emocje :evil_lol: jak się patrzy to może i śmieszne i głupie, ale jak się w tym uczestniczy to makabra :evil_lol: Quote
omry Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Serio Motyl zrobiła coś tak strasznego, że musicie być tak chamskie? Pośmiać się można, pewnie, ale do tej pory sądziłam, że jakieś granice jednak macie :) No chyba, że o czymś nie wiem i macie powody. Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Dyscyplinę fallyball wybrałam, ponieważ ma ball w nazwie, a Jari po mojej błyskawicznej interwencji, która miała na celu zniwelowanie skutków rozpadu jego psychiki w poprzednim domu, stał się mistrzem balla :)))))) Nawet mój tata z mamą i wujkiem mówią, że takiego psa to nikt nie ma, a obcy ludzie rzucają nam kfiatki pod nogi i wypuszczają fajerwerki jak wychodzimy z klatki. Z klatki oczywiście tam gdzie mieszkam z rodzicami. [quote name='omry']Serio Motyl zrobiła coś tak strasznego, że musicie być tak chamskie? Pośmiać się można, pewnie, ale do tej pory sądziłam, że jakieś granice jednak macie :smile: No chyba, że o czymś nie wiem i macie powody.[/QUOTE] Nie mam pojęcia o czym mówisz :shake: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='omry']Serio Motyl zrobiła coś tak strasznego, że musicie być tak chamskie? Pośmiać się można, pewnie, ale do tej pory sądziłam, że jakieś granice jednak macie :) No chyba, że o czymś nie wiem i macie powody.[/QUOTE] ja tam swoich powodów nie ukrywam : P a reszcie się nudzi i znaleźli sobie rozrywkę po prostu, niedługo znajdą coś nowego :grins: Quote
omry Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Nie mam pojęcia o czym mówisz :shake:[/QUOTE] No chyba, że tak. Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='omry']Serio Motyl zrobiła coś tak strasznego, że musicie być tak chamskie? Pośmiać się można, pewnie, ale do tej pory sądziłam, że jakieś granice jednak macie :) No chyba, że o czymś nie wiem i macie powody. ALe o co cho? :roll: Amber - mam coś dla Ciebie :evil_lol: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Pisałam ci, że nie mogę moczyć krzesła w pracy :shake: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Pisałam ci, że nie mogę moczyć krzesła w pracy :shake: Masz pecha :diabloti: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Idę po ręcznik... :roll: :evil_lol: Quote
A&L Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Każdy, kto odwiedza galerię Agi wie, że to wyżej jest o niej + o aniusi ;) Każdy też zna Wasze poczucie humoru, ale warto by się było chociaż przyznać ;) Quote
Recommended Posts