asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Amber']Ja wyniosłam z tego tyle, że można hejtować inne pieski ile wlezie pod warunkiem, że właściciel tego nie widzi. A jak widzi to trzeba przeprosić, żeby mu przykro nie było :diabloti: Śmierdzi mi tu hipokryzją na kilometr.[/QUOTE] nie nie, hejtowac może tez pieski w ich własnej galerii, wtedy na pewno się nikomu nie zrobi przykro :diabloti: a tak serio, laski macie jakies ciśnienie ;) Pies jak pies, od naszego gadania ani nie wypięknieje, ani nie zbrzydnie, mało tego ma to w ogole pod ogonem. A jak ktoś na serio bierze teksty o sekatorze, albo samochodzie, no to radzę pić meliskę i nie wchodzić do Amberowej :roll: Quote
motyleqq Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 dobrze, że skończyłam dyskusje, bo już się zaczyna dogomaniackie wyolbrzymianie i przekręcanie :loveu: Quote
zaba14 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Napisac ze pies sie nie podoba bo jest naturalny to inne odczucie niz wrzucic go pod kola samochodu bo jest tak brzydki ... :) ONki tez mi sie nie podobaja z dupami do ziemi, jamniki, yorki, pudle tez mi sie nie podobaja ale czy pisze ze trzeba je wszystkie zutilizowac? Malo smaczny zart ;) ludziom moj pies tez nie musi sie podobac , moga mowic co chca ale wkurza mnie swietny pomysl na ban dla ttb bo grozny ... Bo to ze ktos sie nie zna nie zbaczy ze moze za mnie decydowac co chce miec w domu.. Jeden chce jamnika inny wilczarza irl ... Quote
zaba14 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='motyleqq']dobrze, że skończyłam dyskusje, bo już się zaczyna dogomaniackie wyolbrzymianie i przekręcanie :loveu:[/QUOTE] Bo ciezko zrozumiec ze nie kazdy zart jest na miejscu wiec zrobmy z tego parodie tu i na innych watkach hurra :) Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='motyleqq']dobrze, że skończyłam dyskusje, bo już się zaczyna dogomaniackie wyolbrzymianie i przekręcanie :loveu:[/QUOTE] nie narzekaj, przynajmniej nudno nie jest :evil_lol: a tak serio, ja nie sądze, żeby ktokolwiek z nas chciał komuś zrobić przykrość czy kogoś urazić, taka forma zartu, może dla niektórych mało smaczna, ale tez nie ma obowiązku codziennej wizyty u Amberowej ;) Quote
zaba14 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='asiak_kasia']nie narzekaj, przynajmniej nudno nie jest :evil_lol: a tak serio, ja nie sądze, żeby ktokolwiek z nas chciał komuś zrobić przykrość czy kogoś urazić, taka forma zartu, może dla niektórych mało smaczna, ale tez nie ma obowiązku codziennej wizyty u Amberowej ;)[/QUOTE] Hm... Moge wypowiedziec swoje zdanie bo po to jest forum .. Chyba ktos juz to tu pisal :) Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='zaba14']Hm... Moge wypowiedziec swoje zdanie bo po to jest forum .. Chyba ktos juz to tu pisal :)[/QUOTE] jasne swoje zdanie możesz wyrażać, ja je szanuje. Co nie zmienia faktu, że jeżeli komuś nie odpowiada forma naszych żartów (już pomijając tą konkretną sytuację) to serio można znaleźć sobie ciekawsze i bardziej pasjonujące miejsca. Nie widzę potrzeby katowania się dobrowolnie takim towarzystwem jak moje czy Olka ;) Quote
BBeta Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Też nie chciałabym wchodząc do czyjejś galerii zobaczyć zdjęcie swojego psa z podpisem "takie cuś na XYZ było" i komentarzami w stylu "trzeba go było wepchnąć pod ten samochód" ;) Może jestem za mało wyluzowana, ale nie śmieszą mnie takie żarty ;) Quote
motyleqq Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='asiak_kasia']jasne swoje zdanie możesz wyrażać, ja je szanuje. Co nie zmienia faktu, że jeżeli komuś nie odpowiada forma naszych żartów (już pomijając tą konkretną sytuację) to serio można znaleźć sobie ciekawsze i bardziej pasjonujące miejsca. Nie widzę potrzeby katowania się dobrowolnie takim towarzystwem jak moje czy Olka ;)[/QUOTE] a kto się katuje? Klementyka przyszła, powiedziała co myśli i miała rację i już jej tu nie ma. Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='motyleqq']a kto się katuje? Klementyka przyszła, powiedziała co myśli i miała rację i już jej tu nie ma.[/QUOTE] a ja niekoniecznie o Klementynce pisałam ;) A zmieniając ten pasjonujący temat, ide do domku, bo znaleźli niewybuch niedaleko mojego miejsca pracy i kazali iść do domu :loveu: Quote
Amber Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Mnie to śmieszy, ze zachowujecie sie tak jakbyscie pierwszy raz odkryły jakie poczucie humoru ma Aleks. Oraz to, ze nie lubię hipokryzji i świętego oburzenia na to, ze ktoś negatywnie skomentował zdjęcie. Kazdy z nas to tu robił, tylko jak pisze, nikt sie wcześniej nie skarżył bo nie miał jak. Od dzis trzeba sie będzie pilnować i wklejac anonimowe fotki z netu, najlepiej z Japonii albo Kazachstanu żeby nikt, nikt nie miał pretensji ;p Quote
Nikt Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Amber']Mnie to śmieszy, ze zachowujecie sie tak jakbyscie pierwszy raz odkryły jakie poczucie humoru ma Aleks. Oraz to, ze nie lubię hipokryzji i świętego oburzenia na to, ze ktoś negatywnie skomentował zdjęcie. Kazdy z nas to tu robił, tylko jak pisze, nikt sie wcześniej nie skarżył bo nie miał jak. Od dzis trzeba sie będzie pilnować i wklejac anonimowe fotki z netu, najlepiej z Japonii albo Kazachstanu żeby nikt, nikt nie miał pretensji ;p[/QUOTE] No i tak będzie najlepiej,skoro dalej nie rozumiesz różnicy między wyrażeniem opinii nawet krytycznej a niezbyt przyjemnym dla właściciela obśmianiem. A właśnie przed chwilą obejrzałam ostatnie fotki Twoich psów.Jamniczki cudne:loveu:,ale co się dzieje z dobkiem?Jeszcze trochę i stawy mu wysiądą,a tusza przysłoni te pięknie przystrzyżone uszy:crazyeye:. Pozdrawiam z moim upośledzonym poczuciem humoru:hand: Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Wróciłam :diabloti: i nikt nie zauwazył mojego nowego banerka :placz: to jest prawdziwy problem! a nie te wasze dywagacje :eviltong: Quote
PaulinaBemol Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Dzień Dobry! Asiak_kasia tak zachwalała że przyszłam zobaczyć co się u was dzieje, może się trochę rozerwę :P Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 no i się wydało...teraz będzie na mnie, że plotkuje :placz: Quote
Amber Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Nikt']No i tak będzie najlepiej,skoro dalej nie rozumiesz różnicy między wyrażeniem opinii nawet krytycznej a niezbyt przyjemnym dla właściciela obśmianiem. A właśnie przed chwilą obejrzałam ostatnie fotki Twoich psów.Jamniczki cudne:loveu:,ale co się dzieje z dobkiem?Jeszcze trochę i stawy mu wysiądą,a tusza przysłoni te pięknie przystrzyżone uszy:crazyeye:. Pozdrawiam z moim upośledzonym poczuciem humoru:hand:[/QUOTE] Widzę, że Klementynka potrzebuje adwokatów :p Chcesz się czepiać - czepiaj się z sensem. Jamniki są paskudnie zapasione, szczególnie Cortina. Jari natomiast waży 40 kg z groszami, czyli w dolnej granicy wzorca. Pewnie się naoglądałaś za dużo pseudodobków-sarenek, gdzie samce ważą po 30 kg, ale Jari nie należy do tej grupy. Nie może też przypominać szczylka Klemantynki bo jest dojrzałym, ponad 3 letnim psem. Radzę jeszcze raz zajrzeć do wzorca ale pooglądać rodowodowe dobermany. :lol: Pooooza tym Jari ma chory układ pokarmowy i to, że waży 40 kg a nie 30 jest moim wielkim sukcesem i nie mam zamiaru się tym martwić, ale cieszyć. Ale miło, że życzysz mu chorych stawów. To ten odwet za "jamniczka"? Z klasą :happy1: [quote name='asiak_kasia']Wróciłam :diabloti: i nikt nie zauwazył mojego nowego banerka :placz: to jest prawdziwy problem! a nie te wasze dywagacje :eviltong:[/QUOTE] Ja zauważyłam :multi: [quote name='PaulinaBemol']Dzień Dobry! Asiak_kasia tak zachwalała że przyszłam zobaczyć co się u was dzieje, może się trochę rozerwę :P[/QUOTE] Witaj w krainie zła ;) Quote
Aleks89 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Amber kogo ty cytujesz?ducha?głosy słyszysz jest już ,aż tak źle?:lol: Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 :evil_lol: ja uwielbiam dogo, serio, uwielbiam, to lepsiejsza rozrywka niz każdy kabaret :cool3: Quote
Amber Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Aleks89']Amber kogo ty cytujesz?ducha?głosy słyszysz jest już ,aż tak źle?:lol:[/QUOTE] To po tych porostach chyba... Za dużo badań nad nimi ostatnio przeprowadzałam :roll: [quote name='asiak_kasia']:evil_lol: ja uwielbiam dogo, serio, uwielbiam, to lepsiejsza rozrywka niz każdy kabaret :cool3:[/QUOTE] Kasiu jak możesz pisać o swoich sukach, że są "szarobure?" Nie obrażasz się za to sama na siebie? Quote
Nikt Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Ot i wylazła z Amber mentalność Kalego:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Jamniczki i tak są cudne,bo kocham jamniki miłością niezmierzoną.:loveu: Quote
PaulinaBemol Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) kurde a miałam się uczyć ..... ej jamniki to okropne parówy jak mój ojciec chodził z Bemolem na spacer zawsze na widok jamnika wydawał komendę "Bemol Parówka idzie bierz kolację " :razz: tylko jakoś Bem się nie kwapił ku skosztowaniu.... a tak serio niestety znam tylko jednego fajnego jamnika i też raczej normalny nie jest i oczywiście zatuczony :loveu: a mój facet chce jamnika.....jak mu powiedziałam na wystawie że jak razem zamieszkamy to kupie CC to obejrzał pogłaskał stwierdził że spoko. A potem zaprowadził mnie na ring "psów dla prawdziwego faceta" i oznajmił że on bierze jamnika i będziemy sobie razem na spacerki chadzać.... aaaa.... Amber oczywiście twoje parówy tfu jamniczki na pewno są fajne :loveu: Edited June 5, 2013 by PaulinaBemol Quote
Amber Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Nikt']:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Ot i wylazła z Amber mentalność Kalego:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Jamniczki i tak są cudne,bo kocham jamniki miłością niezmierzoną.:loveu: Kalego? Chciałaś iść za tym przykładem to trzeba było się chociaż przyczepić do czegoś prawdziwego... Nie wiem... kiepska sierść, blizny na ryju i poza, modzele na pół kilometra, zapalenie spojówek, łażenie inochodem, puszczanie bąków, robienie głupich min... Cokolwiek. Ale waga? No kamon. Btw kochasz jamniki więc cię nie powinno razić nazwanie czyjegoś psa, jamniczkiem :niewiem: [quote name='PaulinaBemol']kurde a miałam się uczyć ..... ej jamniki to okropne parówy jak mój ojciec chodził z Bemolem na spacer zawsze na widok jamnika wydawał komendę "Bemol Parówka idzie bierz kolację " :razz: tylko jakoś Bem się nie kwapił ku skosztowaniu.... a tak serio niestety znam tylko jednego fajnego jamnika i też raczej normalny nie jest i oczywiście zatuczony :loveu: a mój facet chce jamnika.....jak mu powiedziałam na wystawie że jak razem zamieszkamy to kupie CC to obejrzał pogłaskał stwierdził że spoko. A potem zaprowadził mnie na ring "psów dla prawdziwego faceta" i oznajmił że on bierze jamnika i będziemy sobie razem na spacerki chadzać.... To życzę powodzenia w życiu z jamnikiem. Niezapomniane przeżycia gwarantowane :eviltong: Quote
Aleks89 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Jamniki są posłuszne:lol:Wydajesz komende "Idziesz czy nie" i zawsze ją wykonują:lol: Quote
Recommended Posts