Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']BAN DLA NIEJ BAN.Nieczuła suka:lol:Stare pieski wcale nie śmierdzą:shake::lol:

P.S.Wróble uprawiają dziki seks na satelicie:evil_lol:romantycznie w strugach deszczu ,ale zapina ją jak łysy z brazzers[/QUOTE]

Moj teściu ma gołabki, te to dopiero odstawiają orgie :cool3: Lepsze niż animal planet :evil_lol:

[quote name='motyleqq']popieram ;)
ktoś kto tu sobie wpadnie po pierwsze nie wie, że tu panują inne poczucia humoru :eviltong: poza tym, no sorry, śmiesznie w necie, ale podejść i powiedzieć w oczy już trudniej? ;)[/QUOTE]

ale kto miał podejsc? Amber? ja? Olek? Przeciez zadnego z nas tam nie było ;) Ba! nawet zadne z nas nie wiedziało do kogo ten pies nalezał... I pewnie gdybym miała okazje pogadac z właścicielką to bym jej powiedziała, że dużo bardziej mi się podobają kopiowane. Kilkanascie razy gębę już otworzyłam jak miałam okazję z kims pogadac-szczególnie na wystawie z CCtami, o tam to prawie, że do mordobicia dochodziło :evil_lol: Co wcale mi nie przeszkadzało się zachwycac psem, jego charakterem i wytarmosić.

Także laski, trochę luzu, bo jak ktoś bierze na poważnie dogo i fotoblożki, to ja mu wspolczuje, bo można naprawdę wylądować w psychiatryku.

Z resztą Ti tez był brzydalem, pleśniakiem, i offfcą ;)

Posted

Z Lucasa się wszyscy nabijają ,że ma ryj jak niedźwiedź ,że miał uszy jak anteny satelitarne ,że gruby ,że biega jak upośledzony i mnie to bawi.A ile hejtu jest na moje psy za moimi plecami :loveu:Oh jak to gryzą ludzi np.

Posted

Dla mnie to mógłby być jakikolwiek inny pies bio i tyle. Nadal nie rozumiem co jest obraźliwego w stwierdzeniu "jamniczek", najwyżej ja mogę się obrazić, że ktoś uważa, że jamnik to jakiś gorszy pies od innych :razz:

No i jak było wyżej wspomniane nikt się nie czepia o nic innego niż ogon i uszy. Leciały tu już większe hardcory np. to, że czyjś pies wygląda jak zaniedbany, albo moje ostatnie wkurzenie, że krzywdzę świadomie swojego psa rzucając mu kółeczko w weekend (a i tak jest już bardzo chory!) i na pewno umrze, bo nie łapie go jak 20 kg lżejsze pieski na zawodach :diabloti:

Żarty o wrzucaniu pod samochód czy lataniem z sekatorem... No są wyszukane i specyficzne :eviltong: ale chyba nikt nie bierze tego na serio? Chodzą co prawda ploty gdzieś w ciemnej stronie netu, że jak tak zrobiłam Fince, ale nie wierzcie im, to jacyś wariaci :shake: Jak można w ogóle śmiać się z takich rzeczy? Bezduszni komendianci :-( :evil_lol:

Oczywiście, jeżeli Klementynce jest przykro to najserdeczniej ją przepraszam za tego "jamniczka", to był tylko żart.

Posted

[quote name='Aleks89']Z Lucasa się wszyscy nabijają ,że ma ryj jak niedźwiedź ,że miał uszy jak anteny satelitarne ,że gruby ,że biega jak upośledzony i mnie to bawi.A ile hejtu jest na moje psy za moimi plecami :loveu:Oh jak to gryzą ludzi np.[/QUOTE]

No cóż, ani ja ani moje suki zbyt piękne nie jestesmy i mamy tego świadomość, tzn ja mam i zyje jak mi ktoś psa od pokraki czy innego potwora powyzywa. Gdybym miała zawracać uwagę na kazda negatywną opinie o mnie i psach, to nic tylko sobie w łeb strzelić ;)

I nie wiem czy to tylko moje przypuszczenia, ale jakoś ludzie z psami z rodo, mają dużo wiekszy problem, jak ktoś powie, że ich piesek brzydki, niż właściciele kundli. Czy to tylko ja mam takie "trafne" spostrzeżenia? :diabloti:

Posted

A ja mam gdzieś ,że komuś jest przykro.Życie to dżungla ,a nie koncert życzeń.Niech sobie wklei fote moich psów na dobermanie forum i tam je objeżdża ,a będę tylko dygał z szacunkiem za wyszukany hejt:loveu:

Posted

[quote name='Aleks89']A ja mam gdzieś ,że komuś jest przykro.Życie to dżungla ,a nie koncert życzeń.Niech sobie wklei fote moich psów na dobermanie forum i tam je objeżdża ,a będę tylko dygał z szacunkiem za wyszukany hejt:loveu:[/QUOTE]

Moje się nawet nie nadają do hejtowania, bo kundle :-( Do żadnej rasy ich przypiąć się nie da... :shake:

Posted

Kasia, Naklejka nie podeszła i nie powiedziała w twarz, tylko prowokująco wrzuciła fotę ;) i nie wiem czy naprawdę nie rozumiecie, co mogło i było przykre dla Klementynki, czy tylko tak udajecie :eviltong:

tak, Ti był owcą, pleśniawką i brzydalem, ale wszyscy mówili to bezpośrednio mi, a nie w taki sposób jak tutaj i moim zdaniem to jest różnica

Posted

Pokazała fote dobermana w galerii dobermana.Ot widziała na imprezie ,cyknęła fotkę i tyle.Co w tym jest zdrożnego.Napisała "takie cuś" ,bo imienia rodowodowego pies na sobie wypalonego nie miał.
Boże macie zapalenie pęcherza ,że takie spięte łazicie?

Posted

rety, Olek, proszę Cię :cool3: dobrze wiesz, że to nie było takie o cyknięcie i wstawienie foty, tylko wstawienie w domyśle "zobaczcie jaki brzydki pies", podczas gdy miała okazję podejść i to powiedzieć w twarz. no i przecież Naklejka MIAŁA NOŻYCZKI i nie użyła i ojej katastrofa :cool3: także spoko, może Cię to śmieszyć, ale nie udawaj, że nie wiesz, o co chodzi Klementynce

Posted

[quote name='Aleks89']Kaukaza masz to można:diabloti:[/QUOTE]

Taaaa, popatrz sobie na te rodowodowe :evil_lol: Ale uparcie twierdze, że to kaukaz w typie :eviltong:

[quote name='Aleks89']Pokazała fote dobermana w galerii dobermana.Ot widziała na imprezie ,cyknęła fotkę i tyle.Co w tym jest zdrożnego.Napisała "takie cuś" ,bo imienia rodowodowego pies na sobie wypalonego nie miał.
[/QUOTE]

o to, to właśnie. ;)

Aga, ja sama tutaj wielokrotnie wrzucałam zdjęcia dobków, bo mi się nawinęły gdzies po drodze, i nigdy to nie było na zasadzie, zjedziemy pieska, bedziemy fajni i poprawimy sobie samoocene. Tacy z naj hejterzy wyrafinowani. Kurde, no bo strace wiare w ludzi. Serio jak można wziąć do siebie takie pitolenie? :roll:

Posted

"zobaczcie jaki brzydki pies"

Brzydki nie jest. Jest bio.

A jak wkleja się zdjęcia owczarków kątowanych na pokaz, że "to jest kaleka itp." to jakby jakiś właściciel tego psa przyszedł i zobaczył co piszecie, to nie zrobiłoby mu się przykro?

Posted

[quote name='Aleks89']Boże macie zapalenie pęcherza ,że takie spięte łazicie?[/QUOTE]

Ja za to nie rozumiem, czego Wy nie rozumiecie.
Zresztą sam już pisałeś mi na fb kiedyś pod zdjęciem Tekili, czy nie szło jej gdzieś utopić czy coś. Odpisałam, że spróbujemy na zlocie. Takie coś mnie bawi.
Gdyby obcy ludzie, w obcej (chociaż w sumie nie tak wcale obcej, oczy są wszędzie :razz:) galerii pisali o moim psie czy nie szło go wepchnąć pod samochód to na sto procent bym się nie śmiała. Tylko tyle i aż tyle.

Posted

No mnie takie dogryzki bawią strasznie.Wiadomo ,że nikt nikomu tu krzywdy nie chce zrobić.A gadki czy nie szło tego utopić ,wrzucić pod samochód itd są ŻARTAMI.
I NIE NIE ROZUMIEM oburzenia.Taki już jestem tępy.

Posted

To jak mówię przestańcie wklejać też wklejać fotki psów "za masywnych, za bardzo kątowanych, za grubych" itp. bo każdemu właścicielowi tych psów jakby przyszedł i zobaczył, też było by przykro. A takie rzeczy działy się nie raz. Tylko foty były z netu, hen hen daleko i każdy czuł się niewinny, bo nie było sposobu, żeby właściciel to zobaczył. Natomiast z etycznego punktu widzenia wyglada to identycznie.

Ej Amberuniuniu dorób w fotoszopie Jarkowi uszy i ogon :cool3: :diabloti:

Nie umim. Nic nie umim, Tylko źle kółko rzucać i pisać obraźliwe rzeczy o jamniczkach :-( :diabloti:

Posted

gdyby ktoś mi powiedział, że mu przykro, bo powiedziałam że jego pies to kaleka, to nie szłabym w zaparte że nic złego nie zrobiłam, tylko bym przeprosiła i wyjaśniła, czemu tak uważam.

Posted

[quote name='Amber']

Nie umim. Nic nie umim, Tylko źle kółko rzucać i pisać obraźliwe rzeczy o jamniczkach :-( :diabloti:[/QUOTE]

Kurde, ja bym chciała Jarka w wersji bio zobaczyć :evil_lol: Poproś kogoś kto umi :cool3:

Posted

[quote name='motyleqq']gdyby ktoś mi powiedział, że mu przykro, bo powiedziałam że jego pies to kaleka, to nie szłabym w zaparte że nic złego nie zrobiłam, tylko bym przeprosiła i wyjaśniła, czemu tak uważam.
Ja też przeprosiłam jeżeli nie zauważyłaś i też wyjaśniłam o co mi chodziło.

[quote name='asiak_kasia']Kurde, ja bym chciała Jarka w wersji bio zobaczyć Poproś kogoś kto umi
Ja bym nie chciała :evil_lol:

Posted

nie wiem kto co konkretnie napisał. mówię ogólnie. ale dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu, bo nie wiem jak można nie rozumieć, co było przykre i raczej się nie dogadamy :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']bo nie wiem za co mam przepraszać? tym bardziej, że ja nie napisałam ani o nożyczkach, ani o samochodzie :eviltong:
a nie bede przepraszać, za to, że mi się pies bio nie podoba ;)[/QUOTE]

dokłądnie tyle w temacie tego psa napisałam:
[quote name='asiak_kasia']No bo niecięty dobek wyglada jak marna podróbka łyżwa, albo innego gończaka. Niestety od tego jest forum coby swoje zdanie wyrażać.
Jak ktoś lubi psy ogoniasto-uszaste super, ale zastanawia mnie gdzie Ci miłośnicy byli w erze kopiowania, wtedy nikt nie płakał, że pieska boli.
Także sory bardzo, dobek tylko okaleczony. Inny jest w MOJEJ opinii już mało elegancki.

A zasadniczo Amber(owa :diabloti:) dostaje spam dobkowo uszasty bo to ona wszedzie pisze jak to lubi swojego pieska katowac kopem w pysk, kolcami i innymi torturami. To pewnie by takiemu bio uszy sama sekatorem obcięła :evil_lol:

a tak btw. cześć kobieto pracy, gdzie się szlajasz? :cool3:[/QUOTE]

Posted

Ja wyniosłam z tego tyle, że można hejtować inne pieski ile wlezie pod warunkiem, że właściciel tego nie widzi. A jak widzi to trzeba przeprosić, żeby mu przykro nie było :diabloti:

Śmierdzi mi tu hipokryzją na kilometr.