Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Jakbym mógł to dziś Luc nie miałby ogona:diabloti:ze względów praktycznych i wokalnych.Po 1 tłucze tym bejsbolem po wszystkim ,leży i wali w podłoge jak idiota i zmiata mi ze stołu szklanki :lol:
[/QUOTE]

mnie też do szału doprowadza ogon Etny ;) wali nim non stop, bez powodu, tylko ktoś się odezwie a ta już trzepie ogonem. a jak się wita to najlepiej uciekać razem ze wszystkim co może strącić :evil_lol:

a jeśli chodzi o dobki, to chociaż kopiowane mają swój niepodważalny urok i piękno, to jak dla mnie przesadzacie z tym przeżywaniem że dobek wygląda jak jamnik :eviltong: bo nie wygląda ;) pies albo jest ładny, albo nie i brzydkiemu psu kopiowanie nie pomoże

Posted

[quote name='motyleqq']mnie też do szału doprowadza ogon Etny ;) wali nim non stop, bez powodu, tylko ktoś się odezwie a ta już trzepie ogonem. a jak się wita to najlepiej uciekać razem ze wszystkim co może strącić :evil_lol:

a jeśli chodzi o dobki, to chociaż kopiowane mają swój niepodważalny urok i piękno, to jak dla mnie przesadzacie z tym przeżywaniem że dobek wygląda jak jamnik :eviltong: bo nie wygląda ;) pies albo jest ładny, albo nie i brzydkiemu psu kopiowanie nie pomoże[/QUOTE]
Nuka też macha ciagle ogonem jak ktoś się odezwie do niej, albo dzieci za oknem zobaczy, ale mi to nie przeszkadza :eviltong:

Dokładnie, to gadanie, że niekopiowany dobek wygląda jak jamnik/wyzeł już jest powoli nudne bo co chwilę ta sama śpiewka jest :shake: Dobra komuś się nie podoba ok, ktoś woli kopiowanego też ok. Po co za każdym razem mówić "o jaki wyżeł, jamnik na sterydach, gończy..." :eviltong:

Posted

No bo niecięty dobek wyglada jak marna podróbka łyżwa, albo innego gończaka. Niestety od tego jest forum coby swoje zdanie wyrażać.
Jak ktoś lubi psy ogoniasto-uszaste super, ale zastanawia mnie gdzie Ci miłośnicy byli w erze kopiowania, wtedy nikt nie płakał, że pieska boli.
Także sory bardzo, dobek tylko okaleczony. Inny jest w MOJEJ opinii już mało elegancki.

A zasadniczo Amber(owa :diabloti:) dostaje spam dobkowo uszasty bo to ona wszedzie pisze jak to lubi swojego pieska katowac kopem w pysk, kolcami i innymi torturami. To pewnie by takiemu bio uszy sama sekatorem obcięła :evil_lol:

a tak btw. cześć kobieto pracy, gdzie się szlajasz? :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']No bo niecięty dobek wyglada jak marna podróbka łyżwa, albo innego gończaka. Niestety od tego jest forum coby swoje zdanie wyrażać.
Jak ktoś lubi psy ogoniasto-uszaste super, ale zastanawia mnie gdzie Ci miłośnicy byli w erze kopiowania, wtedy nikt nie płakał, że pieska boli.
Także sory bardzo, dobek tylko okaleczony. Inny jest w MOJEJ opinii już mało elegancki.

A zasadniczo Amber(owa :diabloti:) dostaje spam dobkowo uszasty bo to ona wszedzie pisze jak to lubi swojego pieska katowac kopem w pysk, kolcami i innymi torturami. To pewnie by takiemu bio uszy sama sekatorem obcięła :evil_lol:

a tak btw. cześć kobieto pracy, gdzie się szlajasz? :cool3:[/QUOTE]

spoko, ale ile można o tym samym? :cool3: mi to tam dynda, ktoś sobie może uważać że dobek z uszami to taki i siaki, ale to już zakrawa na paranoję :eviltong:
swoją drogą, dla mnie w dzieciństwie to był SZOK, że obcina się pieskom uszy i ogonki. nie czaiłam, czemu szczeniaczki mają uszy, a potem nagle nie? no i znajoma mojej babci i jej pytanie dotyczące psa w typie rottka(kiedy był szczeniaczkiem to całkiem rotta przypominał) "czemu on ma ogon?"

Posted

[quote name='motyleqq']spoko, ale ile można o tym samym? :cool3: mi to tam dynda, ktoś sobie może uważać że dobek z uszami to taki i siaki, ale to już zakrawa na paranoję :eviltong:
swoją drogą, dla mnie w dzieciństwie to był SZOK, że obcina się pieskom uszy i ogonki. nie czaiłam, czemu szczeniaczki mają uszy, a potem nagle nie? no i znajoma mojej babci i jej pytanie dotyczące psa w typie rottka(kiedy był szczeniaczkiem to całkiem rotta przypominał) "czemu on ma ogon?"[/QUOTE]

ale to jest amberowej galeryjka, i ten temat był tu wałkowany gazyliard razy i pewnie bedzie jeszcze kilka tysięcy razy poruszany-bo my wyrodne lubimy się pozachwywać krzywdą papisów :diabloti:

a tak serio, ludzie czemu wy tak powaznie traktujecie dogo, przeciez czasami to się klepie w klawiasze dla zabicia czasu i nudy. I przynajmniej ja bardzo zartobliwie podchodzę do wielu tematów. Trochę luzu laski, bo juz wystarczy, że się w wątku o papikach żarły panie :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']ale to jest amberowej galeryjka, i ten temat był tu wałkowany gazyliard razy i pewnie bedzie jeszcze kilka tysięcy razy poruszany-bo my wyrodne lubimy się pozachwywać krzywdą papisów :diabloti:

a tak serio, ludzie czemu wy tak powaznie traktujecie dogo, przeciez czasami to się klepie w klawiasze dla zabicia czasu i nudy. I przynajmniej ja bardzo zartobliwie podchodzę do wielu tematów. Trochę luzu laski, bo juz wystarczy, że się w wątku o papikach żarły panie :evil_lol:[/QUOTE]

tu nie chodzi o poważne traktowanie dogo, tylko o to, że wszystko, nawet żarty, z czasem robi się nudne :cool3:
a poza tym to jest dogo. jak to tak, spokój na dogo? to jest dopiero nuda... :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']tu nie chodzi o poważne traktowanie dogo, tylko o to, że wszystko, nawet żarty, z czasem robi się nudne :cool3:
a poza tym to jest dogo. jak to tak, spokój na dogo? to jest dopiero nuda... :diabloti:[/QUOTE]

łe tam dobek w wersji łyzew nigdy nie jest nudny :loveu:
Ale i tak najfatalniej wygladaja CAO. :shake:

Amerówna się znowu szlaja po mieście i nas olewa :-( Powinna zostać ukarana za zaniedbywanie fotoblożka, w efekcie nie mam co robić w pracy :diabloti:

Posted

ON swoją drogą ,ale od tego się odchodzi.Co nie zmienia faktu ,że gdyby Luc miał ciut kątowany zad to bym się nie obraził ,albo chociaż nie nosił ogona jak kundel:lol:

Posted

[quote name='Aleks89']ON swoją drogą ,ale od tego się odchodzi.Co nie zmienia faktu ,że gdyby Luc miał ciut kątowany zad to bym się nie obraził ,albo chociaż nie nosił ogona jak kundel:lol:[/QUOTE]

dobra, ale CIUT kątowany, a bardzo to różnica, co nie? :cool3: po coś to kątowanie wymyślili, tylko że im się przesadziło ;)
a jak kundel nosi ogon? :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']dobra, ale CIUT kątowany, a bardzo to różnica, co nie? :cool3: po coś to kątowanie wymyślili, tylko że im się przesadziło ;)
a jak kundel nosi ogon? :lol:
pewnie zawinięty do góry :lol:

Posted

Jak sierp i o ile Kaja wygląda tak uroczo to Lucas paskudnie:diabloti:Jak idzie na smyczy to jest ok ,bo ogon opuszcza ,ale biegając krzywdzi moje jing jang

Posted

[quote name='BBeta']https://lh6.googleusercontent.com/-dYjg7Pe1oUM/UazHzxwSLCI/AAAAAAAATJM/8hzfZ-JX6Ko/s800/IMG_4840.JPG

Ogon fajny, podobają mi się takie ;) Szable, skorpiony, precle i inne zawijasy są ble :diabloti:
Tylko on nie nosi tego ogona w ten sposób cały czas. Doberman ma ogon wysoko osadzony tak więc zawija go na plecy :p

Ja nie wiem co wy z tym macie, że coś jest nudne, albo nie... Jak nudne, to nie czytać i tyle. Nikt nie każe ;) Mnie temat kopiowania zawsze będzie rajcował, gdyż raz, że dotyczy mojej ukochanej rasy, a dwa, że przez zakaz z mojej ukochanej i najpiękniejszej rasy zrobiły się jakieś fatalne brzydactwa. Ciężko, żebym podeszła do tego bez emocji.

A ponarzekać zawsze można i jak mówi Kasiunia, ja nie prowadzę tu mega skrupulatnych zapisek więc tematy mogą się powtarzać i nie mam nic przeciwko. Piszę tu dla funu, nie żeby się spinać. Moje stanowisko w sprawie kopiowania zna każdy i nigdy, przenigdy go nie zmienię. Tak więc niech nikt nie oczekuje, że mi się to znudzi i napiszę, że coś mi się w niekopiowanym psie podoba, albo, że nie nazwę go jamnikiem albo gończym. No way. Każda okazja jest dobra :eviltong:

Na tej samej zasadzie ile można pisać o kątowaniu? Mnie to nie rajcuje, gdyż owczarki i tak mnie nie obchodzą. Mogą se szurać dupami przy ziemi, I don't care i tak mi się nie podobają :eviltong:

mimo ogona i uszu ten mi się nawet podoba, ale widzę,że w dobkach też jest mania na ciągięcie zadu po ziemi jak ON...

Nie ma ;)

No. Skończyłam część wyjaśniająca, mogę przejść do codziennych spraw ;)

Dziubaski moje śliczne, nie piszę, gdyż zapracowana jestem na mieście. W sumie to jak sobie liczyłam to w biurze przy kompie spędzam tak może 30% czasu, a reszta odbywa się poza firmą toteż jak siedzę cały dzień przy biurku, to jest to wyjątek, a nie reguła ;)

Spotkałam dziś mojego starego znajomego z liceum i się mnie pyta co za biznesy kręcę z psami w necie? Ja mówię cooooo? Jakie biznesy? :lol: No, że mam psa reproduktora i pewnie kryję i zgarniam kasę... OMG, fajnie ludzie mają wyobrażenia na ten temat :evil_lol: Już nie mówiąc o tym, że Jari nawet uprawnień na repa nie ma :eviltong:

Posted

No no, nie wiedziałam, że można popsuć dogo postem :lol:

Ja przyszłam, a ty wychodzisz... Jakie to życie niesprawiedliwe :(

Posted

[quote name='Amber']No no, nie wiedziałam, że można popsuć dogo postem :lol:

Ja przyszłam, a ty wychodzisz... Jakie to życie niesprawiedliwe :([/QUOTE]

ja jestem :diabloti: ale tylko do 16 :multi:
kupiliśmy tv i ciągle gram w Call Of Duty :evil_lol:

Posted

Ja też już w sumie wychodzę, tylko jeszcze zakupy po drodze... Tak mi się chce, że :evil_lol:

Mi tak szybko czas mija po przyjściu do domu, że nie wiem co się dzieje. Patrzę na zegarek i jest już 21 :p