Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
Znając swoje szczęście to byłabym jego pierwsza ofiarą :eviltong:

mój ty chodzący optymizmie :loveu: z groźnym kalekim dobermanem i zatuczonymi jamnikami :loveu:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Borze, czemu wy nie śpicie o tej porze :shake:
a potem biedne pieseczki muszą czekać na poranny spacerek do 10. :-( nie wstyd wam? :diabloti:

Ty widzę już o 6 spacerujesz :cool3:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Borze, czemu wy nie śpicie o tej porze :shake:
a potem biedne pieseczki muszą czekać na poranny spacerek do 10. :-( nie wstyd wam? :diabloti:

Bruti to nawet i do 11 czeka :diabloti:

Posted

motyleqq napisał(a):
Ty widzę już o 6 spacerujesz :cool3:

coś Ty, o 5 ide na spacer, o 6 wyruszam do roboty już :diabloti:

Rinuś napisał(a):
Bruti to nawet i do 11 czeka :diabloti:

zła pańcia, oj zła :shake:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
coś Ty, o 5 ide na spacer, o 6 wyruszam do roboty już :diabloti:

chociaż jedna wstająca o normalnej porze:diabloti:
Ja też po 6 wyruszam do pracy, a całe moje tałatajstwo śpi i nawet oczu nie otworzy o tej godzinie:-(
[FONT=century gothic][/FONT]

Posted

Czekunia napisał(a):
chociaż jedna wstająca o normalnej porze:diabloti:
Ja też po 6 wyruszam do pracy, a całe moje tałatajstwo śpi i nawet oczu nie otworzy o tej godzinie:-(

no u mnie nie ma zmiłuj. Musza wstac, bo potem nikogo w domciu nie ma 10 godzinek :loveu:
Ale zdecydowanie wole poranne wstawanie od nocnego gnicia w robocie. :roll:

Posted

Ja wychodzę różnie, raz się poświęciłam i wyszłam ok. 9 to nawet kupy nie zrobił :eviltong: 10-11 to dobra godzina. No i wychodzę późno na ostatni spacer ok. 23.

Ale zdecydowanie wole poranne wstawanie od nocnego gnicia w robocie. :roll:

To odwrotnie niż ja. Dla mnie praca np. stróża nocnego była by idealna :evil_lol: Albo choć nocny dyżur babci klozetowej na dworcu... W nocy lepiej mi się myśli i ogarnia. Rano mam zamułę 100%.

Posted

Amber napisał(a):
Ja wychodzę różnie, raz się poświęciłam i wyszłam ok. 9 to nawet kupy nie zrobił :eviltong: 10-11 to dobra godzina. No i wychodzę późno na ostatni spacer ok. 23.

To odwrotnie niż ja. Dla mnie praca np. stróża nocnego była by idealna :evil_lol: Albo choć nocny dyżur babci klozetowej na dworcu... W nocy lepiej mi się myśli i ogarnia. Rano mam zamułę 100%.

a to ja bym nie mogła. 18 to pora kolacji i musze byc w domku, juz przebrana w ulubiony dresik. Nie ma innej opcji. A potem można siedziec do 24, i wstawac rano na zombiaka :diabloti:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
a to ja bym nie mogła. 18 to pora kolacji i musze byc w domku, juz przebrana w ulubiony dresik. Nie ma innej opcji. A potem można siedziec do 24, i wstawac rano na zombiaka :diabloti:

No jak w mordę strzelił ja mam tak samo;) najchętniej to wdziewam spodnie odpiżamki i tak paraduję do późnego wieczora, a koło 23 szybkie siku z psami i ok. 24 do wyrka, żeby móc wstać po 5:placz:. Chociaż nie powiem, śpiochem jestem i czasem zdarza mi się pójść spać wcześniej:evil_lol:.

Posted

jonQuilla napisał(a):
Amber o co chodzi z tymi obrożami...czemu nie grubsze niż 10cm? :evil_lol: Bo już wcześniej gdzieś przeczytałam podobny tekst jak na chamstwie dziś i się tak zastanawiam xD

gops i jej stafior. Któremu bowsko w 5cm obrożach? :diabloti:

Posted

Ja mam psy z gatunku: zwarte i gotowe o każdej porze. Gorzej z właścicielką :eviltong:

Obroże nie węższe niż 10 cm :eviltong:

gops i jej stafior. Któremu bowsko w 5cm obrożach? :diabloti:

Exactly ;) Z gops to chodzi o całokształt jej podejścia do gangsta wannabe staffika.

Dobra dziubaski, muszem lecieć i może jakieś słit focie porobię w ten śnieżek przy okazji, choć nobody cares, ale fotoblożek do czegoś zobowiązuje :eviltong: Jak przyjdę OD RAZU się zamelduję, żebym nie musiała smsów wysyłać :loveu:

Posted

Amber napisał(a):
Ja mam psy z gatunku: zwarte i gotowe o każdej porze. Gorzej z właścicielką :eviltong:

Obroże nie węższe niż 10 cm :eviltong:

Exactly ;) Z gops to chodzi o całokształt jej podejścia do gangsta wannabe staffika.

Dobra dziubaski, muszem lecieć i może jakieś słit focie porobię w ten śnieżek przy okazji, choć nobody cares, ale fotoblożek do czegoś zobowiązuje :eviltong: Jak przyjdę OD RAZU się zamelduję, żebym nie musiała smsów wysyłać :loveu:

baw się dobrze i nie grzesz :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):

Jes jes jes focie! :loveu:
Jak to nobody cares? Ewribadi kers!

A co do śniegu... U mnie pada od dwóch dni i dzisiaj mam śniegu prawie po kolana! :shake:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
:loveu:
a my tu w miedzy czasie stworzyłyśmy( a w zasadzie Vectra) hymn i wyznanie religijne :diabloti:

To jeszcze nie doczytałam gdzie to :lol:

FredziaFredzia napisał(a):
http://i.imgur.com/x7uaMw5.jpg ahahaha hahahahaha umieram :biggrina:

Lans pod biedro musi być! Wiem jak wkurzyć maluczkich! :evil_lol: