Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Znając swoje szczęście to byłabym jego pierwsza ofiarą :eviltong: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Znając swoje szczęście to byłabym jego pierwsza ofiarą :eviltong: mój ty chodzący optymizmie :loveu: z groźnym kalekim dobermanem i zatuczonymi jamnikami :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Borze, czemu wy nie śpicie o tej porze :shake: a potem biedne pieseczki muszą czekać na poranny spacerek do 10. :-( nie wstyd wam? :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 asiak_kasia napisał(a):Borze, czemu wy nie śpicie o tej porze :shake: a potem biedne pieseczki muszą czekać na poranny spacerek do 10. :-( nie wstyd wam? :diabloti: Ty widzę już o 6 spacerujesz :cool3: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 asiak_kasia napisał(a):Borze, czemu wy nie śpicie o tej porze :shake: a potem biedne pieseczki muszą czekać na poranny spacerek do 10. :-( nie wstyd wam? :diabloti: Bruti to nawet i do 11 czeka :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 motyleqq napisał(a):Ty widzę już o 6 spacerujesz :cool3: coś Ty, o 5 ide na spacer, o 6 wyruszam do roboty już :diabloti: Rinuś napisał(a):Bruti to nawet i do 11 czeka :diabloti: zła pańcia, oj zła :shake: Quote
Czekunia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 asiak_kasia napisał(a):coś Ty, o 5 ide na spacer, o 6 wyruszam do roboty już :diabloti: chociaż jedna wstająca o normalnej porze:diabloti: Ja też po 6 wyruszam do pracy, a całe moje tałatajstwo śpi i nawet oczu nie otworzy o tej godzinie:-( [FONT=century gothic][/FONT] Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Czekunia napisał(a):chociaż jedna wstająca o normalnej porze:diabloti: Ja też po 6 wyruszam do pracy, a całe moje tałatajstwo śpi i nawet oczu nie otworzy o tej godzinie:-( no u mnie nie ma zmiłuj. Musza wstac, bo potem nikogo w domciu nie ma 10 godzinek :loveu: Ale zdecydowanie wole poranne wstawanie od nocnego gnicia w robocie. :roll: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ja wychodzę różnie, raz się poświęciłam i wyszłam ok. 9 to nawet kupy nie zrobił :eviltong: 10-11 to dobra godzina. No i wychodzę późno na ostatni spacer ok. 23. Ale zdecydowanie wole poranne wstawanie od nocnego gnicia w robocie. :roll: To odwrotnie niż ja. Dla mnie praca np. stróża nocnego była by idealna :evil_lol: Albo choć nocny dyżur babci klozetowej na dworcu... W nocy lepiej mi się myśli i ogarnia. Rano mam zamułę 100%. Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Ja wychodzę różnie, raz się poświęciłam i wyszłam ok. 9 to nawet kupy nie zrobił :eviltong: 10-11 to dobra godzina. No i wychodzę późno na ostatni spacer ok. 23. To odwrotnie niż ja. Dla mnie praca np. stróża nocnego była by idealna :evil_lol: Albo choć nocny dyżur babci klozetowej na dworcu... W nocy lepiej mi się myśli i ogarnia. Rano mam zamułę 100%. a to ja bym nie mogła. 18 to pora kolacji i musze byc w domku, juz przebrana w ulubiony dresik. Nie ma innej opcji. A potem można siedziec do 24, i wstawac rano na zombiaka :diabloti: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Idealna pora kolacji to 1-2 w nocy :evil_lol: Quote
Czekunia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 asiak_kasia napisał(a):a to ja bym nie mogła. 18 to pora kolacji i musze byc w domku, juz przebrana w ulubiony dresik. Nie ma innej opcji. A potem można siedziec do 24, i wstawac rano na zombiaka :diabloti: No jak w mordę strzelił ja mam tak samo;) najchętniej to wdziewam spodnie odpiżamki i tak paraduję do późnego wieczora, a koło 23 szybkie siku z psami i ok. 24 do wyrka, żeby móc wstać po 5:placz:. Chociaż nie powiem, śpiochem jestem i czasem zdarza mi się pójść spać wcześniej:evil_lol:. Quote
evel Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 O 5?! :shock: Bójcie się boga, jak ja próbuję obudzić Zu przed 7 i wyjść z nią na dwór to suka stawia bierny opór :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber o co chodzi z tymi obrożami...czemu nie grubsze niż 10cm? :evil_lol: Bo już wcześniej gdzieś przeczytałam podobny tekst jak na chamstwie dziś i się tak zastanawiam xD Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 jonQuilla napisał(a):Amber o co chodzi z tymi obrożami...czemu nie grubsze niż 10cm? :evil_lol: Bo już wcześniej gdzieś przeczytałam podobny tekst jak na chamstwie dziś i się tak zastanawiam xD gops i jej stafior. Któremu bowsko w 5cm obrożach? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 poprawka *nie cieńsze niż 10cm ;) a co nie jest mu bowsko? :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 jonQuilla napisał(a):poprawka *nie cieńsze niż 10cm ;) a co nie jest mu bowsko? :eviltong: nie pytaj mnie lepiej :diabloti: dla porównania powiem, że moj kaukaz pomyka w 2 cm. :roll: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ja mam psy z gatunku: zwarte i gotowe o każdej porze. Gorzej z właścicielką :eviltong: Obroże nie węższe niż 10 cm :eviltong: gops i jej stafior. Któremu bowsko w 5cm obrożach? :diabloti: Exactly ;) Z gops to chodzi o całokształt jej podejścia do gangsta wannabe staffika. Dobra dziubaski, muszem lecieć i może jakieś słit focie porobię w ten śnieżek przy okazji, choć nobody cares, ale fotoblożek do czegoś zobowiązuje :eviltong: Jak przyjdę OD RAZU się zamelduję, żebym nie musiała smsów wysyłać :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Ja mam psy z gatunku: zwarte i gotowe o każdej porze. Gorzej z właścicielką :eviltong: Obroże nie węższe niż 10 cm :eviltong: Exactly ;) Z gops to chodzi o całokształt jej podejścia do gangsta wannabe staffika. Dobra dziubaski, muszem lecieć i może jakieś słit focie porobię w ten śnieżek przy okazji, choć nobody cares, ale fotoblożek do czegoś zobowiązuje :eviltong: Jak przyjdę OD RAZU się zamelduję, żebym nie musiała smsów wysyłać :loveu: baw się dobrze i nie grzesz :diabloti: Quote
Czekunia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 I pamiętaj, żeby po drodze kliknąć jakiemuś dresikowi i jego psu:loveu:, bo inaczej nawet się nie pokazuj:evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a): Dobra dziubaski, muszem lecieć i może jakieś słit focie porobię w ten śnieżek przy okazji, choć nobody cares, ale fotoblożek do czegoś zobowiązuje :eviltong: Jak przyjdę OD RAZU się zamelduję, żebym nie musiała smsów wysyłać :loveu: Jes jes jes focie! :loveu: Jak to nobody cares? Ewribadi kers! A co do śniegu... U mnie pada od dwóch dni i dzisiaj mam śniegu prawie po kolana! :shake: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Jestem :multi: I mam focie. Aż 4! Myślę, że lokacja pasuje do fotoblożanki jak ulał :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 :loveu: a my tu w miedzy czasie stworzyłyśmy( a w zasadzie Vectra) hymn i wyznanie religijne :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 http://i.imgur.com/x7uaMw5.jpg ahahaha hahahahaha umieram :biggrina: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 asiak_kasia napisał(a)::loveu: a my tu w miedzy czasie stworzyłyśmy( a w zasadzie Vectra) hymn i wyznanie religijne :diabloti: To jeszcze nie doczytałam gdzie to :lol: FredziaFredzia napisał(a):http://i.imgur.com/x7uaMw5.jpg ahahaha hahahahaha umieram :biggrina: Lans pod biedro musi być! Wiem jak wkurzyć maluczkich! :evil_lol: Quote
Recommended Posts