Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj dostałam maila ... o treści

"czy ma pani do sprzedania pety"

odpisałam - mam , do oddania za darmo , całą popielniczkę petów

:grins:

ktoś chce jeszcze peta ? właśnie kończę palić , będzie świeżutki , nowiutki , do adopcji

Posted

[quote name='Vectra']wczoraj dostałam maila ... o treści

"czy ma pani do sprzedania pety"

odpisałam - mam , do oddania za darmo , całą popielniczkę petów

:grins:

ktoś chce jeszcze peta ? właśnie kończę palić , będzie świeżutki , nowiutki , do adopcji

ja dziękuję, wole elektronikę :diabloti: a z tymi petami to najpierw nagadają na forum żeby szukać i potem taki kowalski wypisuje takie urocze liściki :evil_lol:

Posted

No to pisze
Dzień dobry
tralalalalalaal , poszukuje pieska płeć / kolor - nie musi być wystawowy , może mieć przodozgryz / tyłozgryz , załomek na ogonie

forma , czyli przynajmniej "pocałuj mnie w dupe" a nie - czy ma pan/pani pety

Posted

[quote name='Vectra']No to pisze
Dzień dobry
tralalalalalaal , poszukuje pieska płeć / kolor - nie musi być wystawowy , może mieć przodozgryz / tyłozgryz , załomek na ogonie

forma , czyli przynajmniej "pocałuj mnie w dupe" a nie - czy ma pan/pani pety

no tak to sobie wyobrażałam własnie :p

Posted

A ja myślałam, że jak się pisze do kogoś maila, to by się wypadało chociaż przedstawić?

Np. Dzień dobry, mam na imię Anna Kowalska. Czy ma Pani PETY?

Od razu inaczej brzmi :evil_lol:

Posted

O rly? :eviltong:

Wiadomo, że jak się pisze maila do hodowcy to wypadałoby wytłumaczyć co i jak. Nawet jak się wystawia samochód na Allegro to do szału doprowadzają maile/smsy w stylu "a do Szczecina dojadę?", albo "wezme ale za 5000 zł i bez zimówek" opcjonalnie "a on jeździ?" :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):

Np. Dzień dobry, mam na imię Anna Kowalska. Czy ma Pani PETY?

siemka , mam co dzień świeżą dostawę , co najmniej 20 ... a po weekendzie , to i 50 , różnej marki , wielkości i z różnym DNA
czasem i z opryszczką :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']siemka , mam co dzień świeżą dostawę , co najmniej 20 ... a po weekendzie , to i 50 , różnej marki , wielkości i z różnym DNA

Hahahahaha:lol:padłem xD

Posted

[quote name='Vectra']siemka , mam co dzień świeżą dostawę , co najmniej 20 ... a po weekendzie , to i 50 , różnej marki , wielkości i z różnym DNA
to co Ty masz za gości w weekendy ? :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']to pewnie drogie muszą być :evil_lol:
a jak się jeszcze trafi jako PIERWSZY z popielniczki , to hohohohohoho , cena czampiona przy takim pecie , to pare drobnych :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a jak się jeszcze trafi jako PIERWSZY z popielniczki , to hohohohohoho , cena czampiona przy takim pecie , to pare drobnych :diabloti:
no tak, bo reszta pewnie bez metryczki :-(

Posted

to jest żenada :roll:

tutaj w ogole nie można miec innego zdania niz ogólnie przyjęte. a już PwP to jakiś światek nawiedzonych ciotek z misja wyciągania ze schronu wszystkiego co powinno dostac dla swojego dobra witaminkę M.