Vectra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 wczoraj dostałam maila ... o treści "czy ma pani do sprzedania pety" odpisałam - mam , do oddania za darmo , całą popielniczkę petów :grins: ktoś chce jeszcze peta ? właśnie kończę palić , będzie świeżutki , nowiutki , do adopcji Quote
asiak_kasia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Vectra']wczoraj dostałam maila ... o treści "czy ma pani do sprzedania pety" odpisałam - mam , do oddania za darmo , całą popielniczkę petów :grins: ktoś chce jeszcze peta ? właśnie kończę palić , będzie świeżutki , nowiutki , do adopcji ja dziękuję, wole elektronikę :diabloti: a z tymi petami to najpierw nagadają na forum żeby szukać i potem taki kowalski wypisuje takie urocze liściki :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 A jeśli ktoś chce psa z rodowodem , ale nie na wystawy to zwracając się do hodowcy jak zadać takie pytanie?:diabloti: Quote
Vectra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 No to pisze Dzień dobry tralalalalalaal , poszukuje pieska płeć / kolor - nie musi być wystawowy , może mieć przodozgryz / tyłozgryz , załomek na ogonie forma , czyli przynajmniej "pocałuj mnie w dupe" a nie - czy ma pan/pani pety Quote
Rinuś Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Vectra']No to pisze Dzień dobry tralalalalalaal , poszukuje pieska płeć / kolor - nie musi być wystawowy , może mieć przodozgryz / tyłozgryz , załomek na ogonie forma , czyli przynajmniej "pocałuj mnie w dupe" a nie - czy ma pan/pani pety no tak to sobie wyobrażałam własnie :p Quote
Amber Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 A ja myślałam, że jak się pisze do kogoś maila, to by się wypadało chociaż przedstawić? Np. Dzień dobry, mam na imię Anna Kowalska. Czy ma Pani PETY? Od razu inaczej brzmi :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ja bym to raczej napisał w stylu takim jak podała Vectra.Czyli jednak mimo wszystko więcej szczegółów co chce ,po co ,na co i dlaczego. Quote
Amber Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 O rly? :eviltong: Wiadomo, że jak się pisze maila do hodowcy to wypadałoby wytłumaczyć co i jak. Nawet jak się wystawia samochód na Allegro to do szału doprowadzają maile/smsy w stylu "a do Szczecina dojadę?", albo "wezme ale za 5000 zł i bez zimówek" opcjonalnie "a on jeździ?" :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 No nie, skacze bo jest na hydraulice. http://display.crystalscomments.com/6/4941.gif Quote
Vectra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Amber napisał(a): Np. Dzień dobry, mam na imię Anna Kowalska. Czy ma Pani PETY? siemka , mam co dzień świeżą dostawę , co najmniej 20 ... a po weekendzie , to i 50 , różnej marki , wielkości i z różnym DNA czasem i z opryszczką :loveu: Quote
Aleks89 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Vectra']siemka , mam co dzień świeżą dostawę , co najmniej 20 ... a po weekendzie , to i 50 , różnej marki , wielkości i z różnym DNA czasem i z opryszczką :loveu: Hahahahaha:lol:padłem xD Quote
Rinuś Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Vectra']siemka , mam co dzień świeżą dostawę , co najmniej 20 ... a po weekendzie , to i 50 , różnej marki , wielkości i z różnym DNA czasem i z opryszczką :loveu: to co Ty masz za gości w weekendy ? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Rinuś']to co Ty masz za gości w weekendy ? :diabloti: czasem ludzie chorują , więc takie PETY to unikaty i tylko na specjalne zamówienie :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Vectra']czasem ludzie chorują , więc takie PETY to unikaty i tylko na specjalne zamówienie :diabloti: to pewnie drogie muszą być :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Rinuś']to pewnie drogie muszą być :evil_lol: a jak się jeszcze trafi jako PIERWSZY z popielniczki , to hohohohohoho , cena czampiona przy takim pecie , to pare drobnych :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Vectra']a jak się jeszcze trafi jako PIERWSZY z popielniczki , to hohohohohoho , cena czampiona przy takim pecie , to pare drobnych :diabloti: no tak, bo reszta pewnie bez metryczki :-( Quote
Vectra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Rinuś']no tak, bo reszta pewnie bez metryczki :-( tylko 6 pierwszych ma metryczki :loveu: reszta ma rodowody z innych organizacji :diabloti: Quote
Flea_mbb Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ban za starego śmierdzącego psa:roll: Quote
Unbelievable Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 asiak_kasia napisał(a):kto dostał bana? :diabloti: OLEK :evil_lol::evil_lol: widzę pewną stronniczość :evil_lol: baniki za pisanie prawdy :loveu: tak jak moje ostrzeżenie za jakieś gówno :loveu: kocham dogo Quote
asiak_kasia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 to jest żenada :roll: tutaj w ogole nie można miec innego zdania niz ogólnie przyjęte. a już PwP to jakiś światek nawiedzonych ciotek z misja wyciągania ze schronu wszystkiego co powinno dostac dla swojego dobra witaminkę M. Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Żartujesz, serio dostał tego bana?! Quote
asiak_kasia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Żartujesz, serio dostał tego bana?! serio, niestety. Będziemy tesknić nieodżałowany księciuniu za Tobą :-( Quote
Unbelievable Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 na miesiąc ;) nie wiadomo od kogo :) Quote
Recommended Posts