FredziaFredzia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 http://pitman.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_8c4cbe2bae40d00a7854d5ca2273ebd4.jpg taki zestaw to ideał dla Jariego. Obróżka taka słodziutka 8 cm! Quote
Vectra Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ja chcę taką ... http://bullypedia.com/wp-content/uploads/2011/12/bullet_collar.jpg https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRHbdm3S8NrfYjbyeZc_TipV11tWkkcoRAWr-KNpLH0MJiud23q3A i taką !!! koniecznie taka musi być Quote
FredziaFredzia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Naklejka - ale groźnie! Miałam coś takiego po wypadku na szyi, byłam groźna też? Quote
Naklejka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Naklejka - ale groźnie! Miałam coś takiego po wypadku na szyi, byłam groźna też? Nawet nie wiesz jak! Quote
Bolsbokser Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 O kur ... cze, dałaś czadu :crazyeye: http://i.imgur.com/FajFwi6.jpg Quote
Rinuś Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Wy to już w skrajności popadacie :diabloti: Quote
Bolsbokser Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ja wiem, że moja wyobraźnia jet dość bujna, ale ... ilekroć pomyślę o Sylwii i jej 'ochroniarzu', to przed oczami mam taką fotę: Sylwia w skórze, jakieś łancuchy, ćwieki, szpile, pejcz w ręku, a pomiędzy nogami Jari w skórzanych szelkach lub obroży z ćwiekami w bojowej pozie, z groźną miną, wręcz warczący Jari, do tego mroczne dość tło zadymione, gra świateł. Włosy rozdmuchane przez wentylator ... twarz przybrudzona ... poniosło mnie ? sorry Może kiedyś zrobię taką fotkę i będę sławna :) Quote
FredziaFredzia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Bolsbokser napisał(a):Ja wiem, że moja wyobraźnia jet dość bujna, ale ... ilekroć pomyślę o Sylwii i jej 'ochroniarzu', to przed oczami mam taką fotę: Sylwia w skórze, jakieś łancuchy, ćwieki, szpile, pejcz w ręku, a pomiędzy nogami Jari w skórzanych szelkach lub obroży z ćwiekami w bojowej pozie, z groźną miną, wręcz warczący Jari, do tego mroczne dość tło zadymione, gra świateł. Włosy rozdmuchane przez wentylator ... twarz przybrudzona ... poniosło mnie ? sorry Może kiedyś zrobię taką fotkę i będę sławna :) Dobra jesteś! :biggrina: Quote
Bolsbokser Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Dobra jesteś! :biggrina: Heh, czasem mnie coś najdzie ... moje niespełnione marzenia - takie foty, tylko warsztat jeszcze słaby i wyposażenie studia :( Quote
Amber Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 a te wystawianie, to jakaś tragedia :roll: no i psy totalnie inne... nie wiem, mi to się bardziej podobają amerykańskie sarenki a nie te ciężkie europejskie kloce, chyba jedyna rasa, której amerykanie nie spieprzyli :roll: Amerykańskie sarenki są wyprane z popędów. Nici z pracy z takim psem :shake: Jak kiedyś mi odbije to sobie załatwię dobka made in USA. Nawet patrzyłam czy w stanie, który mnie interesuje można kopiować i można :diabloti: Bolsbokser napisał(a):Ja wiem, że moja wyobraźnia jet dość bujna, ale ... ilekroć pomyślę o Sylwii i jej 'ochroniarzu', to przed oczami mam taką fotę: Sylwia w skórze, jakieś łancuchy, ćwieki, szpile, pejcz w ręku, a pomiędzy nogami Jari w skórzanych szelkach lub obroży z ćwiekami w bojowej pozie, z groźną miną, wręcz warczący Jari, do tego mroczne dość tło zadymione, gra świateł. Włosy rozdmuchane przez wentylator ... twarz przybrudzona ... poniosło mnie ? sorry Może kiedyś zrobię taką fotkę i będę sławna :) Hahaha, trochę nie moje klimaty te skóry i ćwieki, ale jak masz taką wizję artystyczną to mogę pozować jako modelka. Z Jarim rzecz jasna :evil_lol: Naklejka - ale groźnie! Miałam coś takiego po wypadku na szyi, byłam groźna też? Postrzępioną rynnę ci założyli? :crazyeye: Mów co za lekarz, to będę omijać :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/thread...cesoria/page28myślę, że ostatnie ogłoszenie może Cię zainteresować :eviltong: Na mojego też za mała... No chyba, że na ostatnią dziurę by się zapiął. Ale wiadomo, Jari ma mniejszą szyję niż staffik :eviltong: Bo sama obroża fajna ;) Quote
Bolsbokser Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Amber napisał(a): Hahaha, trochę nie moje klimaty te skóry i ćwieki, ale jak masz taką wizję artystyczną to mogę pozować jako modelka. Z Jarim rzecz jasna No to zdecydowanie tylko moja wizja artystyczna :) Jak mój warsztat będzie lepszy i małe 'atelier' to dam znać, może coś mi wyjdzie :) Jedną lampę studio już mam - jeszcze kilka + parę gadżetów :) Quote
Amber Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Tylko ja jestem MEGA niefotogeniczna, więc sesja będzie w stylu "piękny i bestia" :diabloti: Quote
Vectra Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ja tam bym Amberusie widziała .. warkoczyki , białe kozaczki , mini sukienusia różowa .. tipsy i dwa grube jamniczki :loveu: Quote
Amber Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Vectra napisał(a):ja tam bym Amberusie widziała .. warkoczyki , białe kozaczki , mini sukienusia różowa .. tipsy i dwa grube jamniczki :loveu: Skąd ja ubrania wytrzasnę do tych sesji? :shake: Pożyczycie mi swoje? :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Amber napisał(a):Postrzępioną rynnę ci założyli? :crazyeye: Mów co za lekarz, to będę omijać :evil_lol: Haha chodziło mi o kołnierz! :diabloti: Szczecin, Arkońska Warkoczyki Ci mogę pożyczyć, ale oddaj! A no i pejcz Quote
Vectra Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Zrobimy bazarek i się kupi parę szmatek :loveu: Quote
Amber Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Warkoczyki mogę sobie sama zapleść, pejcz też mam (nawet 2 :razz:) ale już kozaczków, rószoffej mini albo ćwieków to nie mam :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Amber']Skąd ja ubrania wytrzasnę do tych sesji? :shake: Pożyczycie mi swoje? :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]wejdź w dział "bazarek", tam to pewnie nawet używane majtki są na sprzedaż aby mieć na hotelik dla agresywnego psa :diabloti:[/B][/I] Quote
Amber Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]wejdź w dział "bazarek", tam to pewnie nawet używane majtki są na sprzedaż aby mieć na hotelik dla agresywnego psa :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] Haha no tak, na bazarku jest fszystko. Dam ogłoszenie: kupię ubrania na modną sesję, z modnym psem dla fotoblożanek. Nikt się nie zgłosi :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]wejdź w dział "bazarek", tam[/B][/I];)[I][B] to pewnie nawet używane majtki są na sprzedaż aby mieć na hotelik dla agresywnego psa :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] no co Ty gadasz...tam są ciuszki w stylu vintage Quote
Amber Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Pojawiły się nowe modele kolców na Allegro. Muszę taką mieć :multi: [url]http://allegro.pl/dino-obroza-zapinana-kolczatka-potrojna-60-cm-i2980287344.html[/url] :eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Amber']Pojawiły się nowe modele kolców na Allegro. Muszę taką mieć :multi: [URL]http://allegro.pl/dino-obroza-zapinana-kolczatka-potrojna-60-cm-i2980287344.html[/URL] :eviltong:[/QUOTE] mi lajk it, kupie dla suczy, będzie wyglądała groźnie :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Unbelievable']mi lajk it, kupie dla suczy, będzie wyglądała groźnie :diabloti:[/QUOTE] nie, groźnie jest jak wisi luźno na szyi :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ciągle za cienko i mało pewnie ... jedno szarpnięcie i po kolcach ... :shake: Quote
Recommended Posts