Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wiem, że moja wyobraźnia jet dość bujna, ale ...
ilekroć pomyślę o Sylwii i jej 'ochroniarzu', to przed oczami mam taką fotę:
Sylwia w skórze, jakieś łancuchy, ćwieki, szpile, pejcz w ręku, a pomiędzy nogami Jari w skórzanych szelkach lub obroży z ćwiekami w bojowej pozie, z groźną miną, wręcz warczący Jari, do tego mroczne dość tło zadymione, gra świateł. Włosy rozdmuchane przez wentylator ... twarz przybrudzona ...
poniosło mnie ? sorry
Może kiedyś zrobię taką fotkę i będę sławna :)

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Sylwia w skórze, jakieś łancuchy, ćwieki, szpile, pejcz w ręku, a pomiędzy nogami Jari w skórzanych szelkach lub obroży z ćwiekami w bojowej pozie, z groźną miną, wręcz warczący Jari, do tego mroczne dość tło zadymione, gra świateł. Włosy rozdmuchane przez wentylator ... twarz przybrudzona ...
poniosło mnie ? sorry

Dobra jesteś! :biggrina:

Posted

a te wystawianie, to jakaś tragedia :roll: no i psy totalnie inne... nie wiem, mi to się bardziej podobają amerykańskie sarenki a nie te ciężkie europejskie kloce, chyba jedyna rasa, której amerykanie nie spieprzyli :roll:

Amerykańskie sarenki są wyprane z popędów. Nici z pracy z takim psem :shake: Jak kiedyś mi odbije to sobie załatwię dobka made in USA. Nawet patrzyłam czy w stanie, który mnie interesuje można kopiować i można :diabloti:

Bolsbokser napisał(a):
poniosło mnie ? sorry

Hahaha, trochę nie moje klimaty te skóry i ćwieki, ale jak masz taką wizję artystyczną to mogę pozować jako modelka. Z Jarim rzecz jasna :evil_lol:

Naklejka - ale groźnie! Miałam coś takiego po wypadku na szyi, byłam groźna też?

Postrzępioną rynnę ci założyli? :crazyeye: Mów co za lekarz, to będę omijać :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/thread...cesoria/page28myślę, że ostatnie ogłoszenie może Cię zainteresować :eviltong:

Na mojego też za mała... No chyba, że na ostatnią dziurę by się zapiął. Ale wiadomo, Jari ma mniejszą szyję niż staffik :eviltong:

Bo sama obroża fajna ;)

Posted

Amber napisał(a):

Hahaha, trochę nie moje klimaty te skóry i ćwieki, ale jak masz taką wizję artystyczną to mogę pozować jako modelka. Z Jarim rzecz jasna

No to zdecydowanie tylko moja wizja artystyczna :) Jak mój warsztat będzie lepszy i małe 'atelier' to dam znać, może coś mi wyjdzie :)
Jedną lampę studio już mam - jeszcze kilka + parę gadżetów :)

Posted

Vectra napisał(a):
ja tam bym Amberusie widziała .. warkoczyki , białe kozaczki , mini sukienusia różowa .. tipsy i dwa grube jamniczki :loveu:

Skąd ja ubrania wytrzasnę do tych sesji? :shake:

Pożyczycie mi swoje? :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Postrzępioną rynnę ci założyli? :crazyeye: Mów co za lekarz, to będę omijać :evil_lol:

Haha chodziło mi o kołnierz! :diabloti: Szczecin, Arkońska

Warkoczyki Ci mogę pożyczyć, ale oddaj!
A no i pejcz

Posted

Warkoczyki mogę sobie sama zapleść, pejcz też mam (nawet 2 :razz:) ale już kozaczków, rószoffej mini albo ćwieków to nie mam :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Skąd ja ubrania wytrzasnę do tych sesji? :shake:

Pożyczycie mi swoje? :evil_lol:[/QUOTE]
[I][B]wejdź w dział "bazarek", tam to pewnie nawet używane majtki są na sprzedaż aby mieć na hotelik dla agresywnego psa :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]wejdź w dział "bazarek", tam to pewnie nawet używane majtki są na sprzedaż aby mieć na hotelik dla agresywnego psa :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
Haha no tak, na bazarku jest fszystko.

Dam ogłoszenie: kupię ubrania na modną sesję, z modnym psem dla fotoblożanek. Nikt się nie zgłosi :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]wejdź w dział "bazarek", tam[/B][/I];)[I][B] to pewnie nawet używane majtki są na sprzedaż aby mieć na hotelik dla agresywnego psa :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]

no co Ty gadasz...tam są ciuszki w stylu vintage

Posted

Pojawiły się nowe modele kolców na Allegro. Muszę taką mieć :multi:

[url]http://allegro.pl/dino-obroza-zapinana-kolczatka-potrojna-60-cm-i2980287344.html[/url]

:eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Pojawiły się nowe modele kolców na Allegro. Muszę taką mieć :multi:

[URL]http://allegro.pl/dino-obroza-zapinana-kolczatka-potrojna-60-cm-i2980287344.html[/URL]

:eviltong:[/QUOTE]
mi lajk it, kupie dla suczy, będzie wyglądała groźnie :diabloti: