FredziaFredzia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ja pierdle to jest śmiech na sali, nie wytrzymam! To dla równowagi trzeba by zbanować też xxxxxxx52 Quote
asiak_kasia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Ja pierdle to jest śmiech na sali, nie wytrzymam! To dla równowagi trzeba by zbanować też xxxxxxx52 jej nie zbanują bo ona ratuje pieseczki! i wszystkie spią na kanapie :loveu: Quote
Amber Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Dlatego szczerze mówiąc lepiej pozostać na blożkach gdzie króluje jedyny słuszny moderator :eviltong: PwP to dziki świat :shake: Quote
Rinuś Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Dziwne, że wszyscy nie dostaliśmy bana...a to już nie można pisać, że pies jest stary i śmierdzi? :roll: Quote
Amber Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Mój jest stary i śmierdzi... Taka kolej rzeczy. Ale nie na PwP widocznie :p Można zgłosić dogo jako seksistowskie, no bo faktycznie czemu akurat Aleks dostał bana? Nie żebym chciała, żeby więcej osób dostało :eviltong: ale nie pisał on innych rzeczy od reszty osób :razz: Quote
Amber Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Czyli ban za całokształt? :razz: Quote
omry Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Amber napisał(a):Czyli ban za całokształt? :razz: No a co, ludzie nie lubią słuchać prawdy :lol: Quote
Rinuś Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 a oczywiście temat zniknął i ciekawe czy osoba nazywająca nas półmózgami tez tego bana dostała? Quote
PaulinaBemol Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 no jaja se robicie? ej ale może naskarżymy że homofobia ?? to taki modny temat :evil_lol: a to ewidentny przejaw braku tolerancji... no tak dogocioteczki to psie matki Kalkuty z Teresy (czy jakoś tak) i nie można ich denerwować bo kto będzie wyciągał stare chore i agresywne pieski które potrzebuję jedynie miłości Quote
FredziaFredzia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 PaulinaBemol napisał(a):no jaja se robicie? ej ale może naskarżymy że homofobia ?? to taki modny temat :evil_lol: a to ewidentny przejaw braku tolerancji... no tak dogocioteczki to psie matki Kalkuty z Teresy (czy jakoś tak) i nie można ich denerwować bo kto będzie wyciągał stare chore i agresywne pieski które potrzebuję jedynie miłości Teresy z Kalkuty :lol: Quote
Amber Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 (edited) Prawda jest taka, że zabanowali Aleksa za bycie Aleksem i pewnie czekali na to od dawna. Żadnego większego lub mniejszego powodu nie było, co zresztą na wątku można było dostrzec. Aleks nie pisał mniej lub bardziej chamskich rzeczy od innych, szczególnie od pani od "półmózgów" a tylko on oberwał. Konkluzja jest prosta. Aleksandra95 napisał(a):Hej :) kiedy nowe fotki ? :D Jak słoty odejdą ;) Edited February 17, 2013 by Amber Quote
WATACHA Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Vectra napisał(a):wczoraj dostałam maila ... o treści "czy ma pani do sprzedania pety" odpisałam - mam , do oddania za darmo , całą popielniczkę petów :grins: ktoś chce jeszcze peta ? właśnie kończę palić , będzie świeżutki , nowiutki , do adopcji Vectra napisał(a):siemka , mam co dzień świeżą dostawę , co najmniej 20 ... a po weekendzie , to i 50 , różnej marki , wielkości i z różnym DNA czasem i z opryszczką :loveu: Buha,ha, ha,ha, dobre Unbelievable napisał(a):na miesiąc ;) nie wiadomo od kogo :) Ale chyba sam zbanowany wie od kogo dostał?Czy też nie? Quote
Unbelievable Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 WATACHA napisał(a): Ale chyba sam zbanowany wie od kogo dostał?Czy też nie? nie wie ;) Quote
WATACHA Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Unbelievable napisał(a):nie wie ;) Ej to niesprawiedliwe :( Quote
BBeta Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Amber napisał(a):Prawda jest taka, że zabanowali Aleksa za bycie Aleksem i pewnie czekali na to od dawna. Żadnego większego lub mniejszego powodu nie było, co zresztą na wątku można było dostrzec. Aleks nie pisał mniej lub bardziej chamskich rzeczy od innych, szczególnie od pani od "półmózgów" a tylko on oberwał. Konkluzja jest prosta. Prawda jest taka, że gdyby modzi na dogomanii byli tacy źli i niedobrzy jak się niektórym wydaje to Aleksa już dawno nie byłoby na forum Olek ma na swoim koncie kilka banów (w tym bana stałego) i jak widać zawsze dostawał kolejną szansę i zawsze mógł wrócić Quote
Rinuś Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='BBeta']Prawda jest taka, że gdyby modzi na dogomanii byli tacy źli i niedobrzy jak się niektórym wydaje to Aleksa już dawno nie byłoby na forum Olek ma na swoim koncie kilka banów (w tym bana stałego) i jak widać zawsze dostawał kolejną szansę i zawsze mógł wrócić prawda jest taka, że są osoby na tym forum, które są pod jakąś dziwną ochroną i mogą innym pociskać i nazywać półmózgami i bana nie dostają - gdzie tu sprawiedliwość?? a co to przepraszam za obraza w stylu , że starego i śmierdzące psa nikt nie chce?? to chyba raczej prawda? Quote
Amber Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Bo to forum internetowe, a nie klasztor :eviltong: Dla mnie to robienie igły z widły, Aleks jest kontrowersyjny i można go kochać lub nienawidzić, jak widać na PwP wyznają ten drugi pogląd ;) Dlatego lepiej pozostać na fotoblożkach, nie mam aż takiego parcia, żeby tłumaczyć rzeczy proste i logiczne bandzie fanatyków. To i tak nic nie zmieni. Ich cyrk, ich małpy. Ja na dogo przychodzę w celach towarzyskich, na luźne pogadanki. Poczytać zawsze można, ale dobrze wiedzieć, gdzie jest limit i gdzie się nie pchać, żeby bezsensownie nie oberwać bana. Mam bana na innym forum, ale dobrze wiedziałam, że się to tak skończy, chciałam się w dobrym ;) stylu wypisać z miejsca gdzie nie pasowałam od dłuższego czasu. Na dogo (a już szczególnie na PwP) jednak nie ma najmniejszego sensu przeprowadzać krucjaty, gdyż kijem się Wisły nie zawróci. prawda jest taka, że są osoby na tym forum, które są pod jakąś dziwną ochroną i mogą innym pociskać i nazywać półmózgami i bana nie dostają - gdzie tu sprawiedliwość?? a co to przepraszam za obraza w stylu , że starego i śmierdzące psa nikt nie chce?? to chyba raczej prawda? Panna od półmózga nie dostała bana? Nie pamiętam jej nicku. Quote
BBeta Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Rinuś']prawda jest taka, że są osoby na tym forum, które są pod jakąś dziwną ochroną i mogą innym pociskać i nazywać półmózgami i bana nie dostają - gdzie tu sprawiedliwość?? a co to przepraszam za obraza w stylu , że starego i śmierdzące psa nikt nie chce?? to chyba raczej prawda? A Olek nie jest pod jakąś dziwną ochroną? Jeżeli jakiś mod chciałby go zbanować to zrobiłby to już dawno, na nic nie musiał czekać, Olek zakładając nowe konto złamał regulamin forum i za to bana nie dostał, gdzie tu sprawiedliwość? :) Czasem warto spojrzeć na niektóre rzeczy obiektywnie Nie wiem, nie bywam w dziale PwP Quote
Unbelievable Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 mnie bardziej śmieszy to, że on dostał, a inni nie, w tym ja ;) i raczej się teorii spiskowych nie doszukuję Quote
Amber Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Jakby miało być super sprawiedliwie to byśmy już wszyscy mieli bana za te luźne rozmowy na fotoblogach, bo zapewne dla dewotek i dziewic muszą być wstrząsające. Nie uważam, żeby Aleks był pod jakąś dziwną ochroną. Jedyne co, że dostał kilka razy bana, ale to było bardzo dawno temu. Unbelievable napisał(a):mnie bardziej śmieszy to, że on dostał, a inni nie, w tym ja ;-) i raczej się teorii spiskowych nie doszukuję Ty to tam nic, ale, że ta od pół mózgów nie dostała, no to jest już smutne. Quote
Vectra Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Tego typu dyskusje , też są łamaniem regulaminu. Nie wiem jaka to była dyskusja , bo mi szkoda czasu na czytanie pierdalamento z PWP i raczej po tylu latach na dogo , chyba każdy się nauczył , że słowo inne niż tam pożądane , nie jest mile widziane. Można klaskać , kochać , słodzić , kasę wpłacać. Każde słowo krytyki , kończy się wojną. No i po co ? nie szkoda Wam czasu ? lepiej tu postukać o starych polakach. Prawda taka , że Olek miał bana na zawsze. I super że jakoś przymknięto oko by wrócił. Niemniej no , jak się jest gdzieś warunkowo , to należy zachować umiar. Ja wiem że robienie zadym jest zabawne ..... Tylko o ile na blogaskach tu jest wsio na wesoło , to na PWP jest poważnie jak w 9 miesiącu ciąży. I nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem , miesiąc szybko poleci i Olek wróci. Quote
Vectra Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 I serio PROSZĘ i NALEGAM , skończcie dyskusje o tym banie ok ? Zróbcie to dla Olka .. Inteligentny zrozumie moją prośbę i czemu proszę by zaprzestać klepania o banie i o niesprawiedliwym świecie. Quote
Recommended Posts