Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 jedyne i najlepsze , cieniutkie i suchutkie :loveu: pisałam wiele razy , ja nie jadam byle gówna :diabloti: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 No to muszę spróbować. Nawet jak mi nie posmakują to w domu jest jeszcze kilku amatorów kabanosów. Nie mówiąc o moim TŻ, który je takie rzeczy, których NIKT nie może przełknąć :eviltong: On w ogóle ma dziwny pogląd na jedzenie, je nie dla smaku tylko żeby się wszystko zgadzało i bilansowało. Jak ma za mało czegoś w tyg. to je pod ten jeden składnik. Np. potrafi sobie zrobić suchy makaron z serem feta z lodówki i normalnie to zjada :mdleje: Pytam się go: a nie lepiej by było dodać trochę oliwy, czosnku, jakiś warzywek i dopiero to zjeść? A on, że dla niego to bez różnicy, bo chodzi o białko czy inne węglowodany. Przynajmniej nie ma tragedii jak mi się coś nie uda w kuchni bo i tak zawsze zje :evil_lol: Vectra napisał(a):jedyne i najlepsze , cieniutkie i suchutkie :loveu: pisałam wiele razy , ja nie jadam byle gówna :diabloti: Aaaa coś mi się majaczy w głowie, że chyba kiedyś je jadłam, ale szczerze to nie pamiętam zbyt dobrze ;) Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ja kocham kabanosy i jem je jak narkoman :evil_lol: niestety w lidlu czy biedzie , są ohydne .... muszę kupować w zwykłym sklepie , zwanej HURTOWNIA WĘDLIN :evil_lol: też mam parcie nieraz na żarcie nocne , znaczy może inaczej. Nieraz nie żrem w nocy. Przy tych filmikach z YT żrem i to wsio przez Was koleżanki fotoblożanki :shake: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Vectra napisał(a):kabanosa z pomarańczą ? kurna rewela połączenie :loveu: Jeszcze z czekoladą mleczną... Kocham! Ale jedyne słuszne kabanosy to te TARCZYŃSKI wieprzowe. Jakich filmikach? Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 A ja się chyba jednak już najadłam... Jedyne od czego się nie mogę oderwać i jem, aż umrę to czipsy/chrupki :eviltong: Jednak specjalnie ich sobie nie kupuję, bo wiem jak bardzo są niezdrowe i jak bardzo mam na nie parcie :lol: Jari podczas mojej kąpieli zdjął sobie bandaż... Czyli dziś wyrobił normę 100%, każąc sobie wiązać nogę 3x :loveu: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 a filmy różne , od kosmetycznych po kulinarne i tu właśnie żreć się chce :diabloti: nie jadam chipsów , gdyż tego nie lubię.Jak już to podjadam orzeszki wszelkie ;) Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Ja lubię filmy kulinarne gdzie oprawiają jakieś mięcho albo inną rybę... Bo sama to uwielbiam robić i miło się patrzy jak inni robią to profesjonalnie :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Z sokolowa są najlepsze bo oni nie mają z uboju rytualnego :diabloti: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 E, to nie kupię. Ja tylko z rytualnego jadam :shake: :evil_lol: Śniło mi się dziś, że mam ONka... Nie wiem skąd się wziął, po prostu szłam i go miałam na smyczy. Trochę smutne to było, bo był fajny, ale zastanawiałam się, że 4 psy z bloku w tym 2 duże to trochę za dużo, plus nie dam rady z nimi wychodzić jednocześnie. Ale problem się rozwiązał, bo go zostawiłam w samochodzie, a on wyżarł mi bagażnik i uciekł. I w konkluzji bardziej byłam zła, na zniszczony bagażnik niż na to, że uciekł :evil_lol: Morał z tego taki, że w podświadomości bardziej dbam o samochód niż o biedne, bezdomne pieski :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 osz Ty niedobra!! :mad: ciekawe jakby się Jarim dogadał :diabloti: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 No właśnie nie było jakiś większych zgrzytów, ale ten ONek był młody. Nawet razem zostali samochodzie :evil_lol: Tylko moje mądre pieski zostały, a tamten wypłosz uciekł :eviltong: Za dużo dogo, zdecydowanie :lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a): Za dużo dogo, zdecydowanie :lol: niebawem będziesz w snach robić bazarki i pikiety :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Nie, to są sny zarezerwowane dla dogocioteczek, ona będzie robić bannerki i zdjęcia wstawiać. :lol: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Bosze, ja to bym chciała śnić o rajskiej plaży i stadzie facetów, a nie o banerkach - chociaż to mi zostawcie! :placz: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Bosze, ja to bym chciała śnić o stadzie facetów poupychanych w schroniskach , a Ty dobra ciocia będziesz ratować :loveu: zbierać kasę na hoteliki i reformowanie , a potem szukać nowych domków :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Masz fajnego faceta więc tam cisza. Chyba, że chcesz go Olkowi oddać - on zawsze powtarzał że chętnie go przyjmie. :diabloti: Vectra napisał(a):poupychanych w schroniskach , a Ty dobra ciocia będziesz ratować zbierać kasę na hoteliki i reformowanie , a potem szukać nowych domków Hahahahahahaha leżę! Ja ich bym upychała w łóż... znaczy w domu. Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Masz fajnego faceta więc tam cisza. Chyba, że chcesz go Olkowi oddać - on zawsze powtarzał że chętnie go przyjmie. :diabloti: E tam, ale to w realu on jest, a w snach to inna sprawa :evil_lol: Hahahahahahaha leżę! Ja ich bym upychała w łóż... znaczy w domu. Dokładnie, ja bym mogła być nawet BDT dla takich biedaków :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja na wiosnę mogę kilku przygarnąć na BDT .... tylko takich co im dobrze trzon od łopaty , dobrze leży w ręku. Las trzeba posprzątać i przekopać :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Vectra napisał(a):Ja na wiosnę mogę kilku przygarnąć na BDT .... tylko takich co im dobrze trzon od łopaty , dobrze leży w ręku. Las trzeba posprzątać i przekopać :diabloti: Myślę, że Olek się nada. No i przecież przykoksić chciał. :lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Myślę, że Olek się nada. No i przecież przykoksić chciał. :lol: ale Olek to koleżanka fotoblożanka :diabloti: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Vectra napisał(a):Ja na wiosnę mogę kilku przygarnąć na BDT .... tylko takich co im dobrze trzon od łopaty , dobrze leży w ręku. Las trzeba posprzątać i przekopać :diabloti: W zależności co byś im zaoferowała, to myślę, że kilku by się znalazło :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):W zależności co byś im zaoferowała, to myślę, że kilku by się znalazło :evil_lol: to wiesz , zależy czym sami by dysponowali :diabloti: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 No jak to czym? Pokaźnym sprzętem... Łopaty, taczki, grabie :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 I haczki pewnie też by się znalazły. :lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 No dobra , to przygarnę kilku zacnych faciów. Oferty ze zdjęciem i opisem mogą być tu :loveu: Quote
Recommended Posts