asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):To jeszcze nie doczytałam gdzie to :lol: Lans pod biedro musi być! Wiem jak wkurzyć maluczkich! :evil_lol: U Rinusiowej :diabloti: No Stonka to zacny sklep, w sam raz na lansiarskie foty fotoblożkowe, jeszcze tylko kokardki powinny pieseczki mieć :loveu: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Jeszcze pod Lidlem sobie zrobię to dopiero kopary opadną. Szkoda, że już nie ma Lider Price'a :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Jeszcze pod Lidlem sobie zrobię to dopiero kopary opadną. Szkoda, że już nie ma Lider Price'a :evil_lol: No Lidl to juz jest wyższa szkoła jazdy :diabloti: Jestes pewna, że godnaś tego zaszczytu? :evil_lol: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Panie! Uważaj jak zrobię pod Almą :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Jari ma tyle na szyi, że śmiało możesz lansować się dobkiem jak w 10cm :loveu::evil_lol: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 E tam, kolczatka mała, tylko 2,5 cm - jak dla yorka prawie :eviltong: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 W przypadku Jariego na pewno :eviltong: Quote
Naklejka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Muszę kupić kolczatkę, bo krowi łańcuch to za mało lansu :placz: Quote
motyleqq Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Naklejka napisał(a):Muszę kupić kolczatkę, bo krowi łańcuch to za mało lansu :placz: żeby się lansować kolczatką, to musi być za duża, wisieć na szyi i być nałożona na odwrót :loveu: Amber, teraz to pojechałaś :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ja swojemu pieskowi też kupię kolczateczkę :loveu: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 http://i.imgur.com/FajFwi6.jpg idealnie , doskonale , perfekcyjnie :loveu: tylko jeszcze z 10 kilo wagi w górę :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Kolczatkę źle założyłaś... A tak to zajebiaszczo, nie boisz się tego groźnego psa w domu trzymać? :loveu: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):http://i.imgur.com/FajFwi6.jpg idealnie , doskonale , perfekcyjnie :loveu: tylko jeszcze z 10 kilo wagi w górę :loveu: Prawda? Już nad tym pracuje :loveu: FredziaFredzia napisał(a):Kolczatkę źle założyłaś... A tak to zajebiaszczo, nie boisz się tego groźnego psa w domu trzymać? :loveu: Trochę tak... słoninę mu przez lufcik wrzucam, bo inaczej rzuca się go gardła. Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Po słoninie to on by srał dalej niż widział. :diabloti: Nie zapominaj, jakiego masz chorowitego ciągnącego kasę psa! W końcu to doberman, do tego kopiowany! Quote
omry Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 http://i.imgur.com/FajFwi6.jpg Co tak cienko? Jak sznurówka.. Nie boisz się, że Ci się zerwie? :shake: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Po słoninie to on by srał dalej niż widział. :diabloti: Nie zapominaj, jakiego masz chorowitego ciągnącego kasę psa! W końcu to doberman, do tego kopiowany! No jakoś muszę go utuczyć, żeby był idealny :shake: omry napisał(a):http://i.imgur.com/FajFwi6.jpg Co tak cienko? Jak sznurówka.. Nie boisz się, że Ci się zerwie? :shake: Zapinam go za kolce, szelki, dławik i obrożę, ale już mi się 8 razy zerwał... Quote
motyleqq Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a): Zapinam go za kolce, szelki, dławik i obrożę, ale już mi się 8 razy zerwał... hahahahaha :roflt: jesteś niezawodna :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 szkoda że ten arsenał obróżek jest zawodny xD Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Znalezione na PwP: hecia13 napisał(a):Dodam jeszcze, że tenże pan bardzo intensywnie odradzał mojej matce adopcję psa ze schroniska "bo to wszystko chore i w domu paskudzi". Moi rodzice (wówczas w 65-70 lat) zakupili w związku z tym ... beagla (!!!) za 3,5 tys. Efekt - pies jest psem kanapowym, wychodzi 2 razy dziennie, karmiony (całe życie!!!) puszkami ("bo jak dostaje coś innego to ma sraczkę"). W tej chwili ma 11 lat, jest tłusty, ma koszmarny kamień ba zębach, gruczoły na dupsku spuchnięte i koszmarnie śmierdzi. Cały czas pod opieką pana doktora... eh... Z opisu wynika, że to raj! :eviltong: A btw to jakby wzięli kundelka, to by go nie zapaśli, nie miał by kamienia i by nie śmierdział? :eviltong: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 i nie był by psem kanapowym. Rodzice 65-70 lat , idealni zawodnicy sportowi :loveu: Ambusia , jeszcze kup inwalidzie coś na prąd - krzesło czy inną obróżkę Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Chciałabym mu kupić, ale te nadające się do czegoś kosztują za dużo na moją skąpą kieszeń :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Przecież ona napisała, że pies śmierdzi. :diabloti: Ciekawostka, dziś na TVN Siedem - JARHEAD: Żołnierz piechoty morskiej Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 I, że stary! Ale cioteczkom wolno, bo one to robią dla dobra narodu :eviltong: Quote
Recommended Posts