Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ten pies nie śmierdzi , on pachnie jak stare , zaniedbane szambo :loveu: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Lalka i Klamka , to batem gonione idą szczać o 13 Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):Lalka i Klamka , to batem gonione idą szczać o 13 Nigdy mi się nie trafi taki pies :shake: Jamnice co prawda nie drą ryja, ale walą na podłogę, więc tak czy siak trzeba z nimi wyjść :eviltong: Ciekawostka, dziś na TVN Siedem - JARHEAD: Żołnierz piechoty morskiej Bardzo dobry film, polecam ;) Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Moje wszystkie pieski , śpią tyle co i ja :loveu: a że czasem zdarza mi się pociągnąć poza lunch :evil_lol: i porę obiadową , to sobie śpimy. Tylko że ostatni spacer na szczanie , to wedle potrzeby , nawet i o 3 mają ;) ale to przeważnie Hanka , Terrier i Franca. Lalka idzie lać po kolacji , czyli po 20tej i może nie lać kolejnych 16 godzin ;) Szczeniaczki też mnie nie budzą :grins: i są porządne , nie leją pod siebie ani nie srają :grins: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 a Ty nie masz co robić tylko pwp przeszukiwać? znowu ktoś dostanie bana jak nas wciągnie rozmowa :diabloti: coś malutko ma Jari na tej szyjce :eviltong: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 a nie wspominałam Ci , że mój nowy lokator , przybył do mnie z worem RC gastro ? wet im zalecił i wcisnął worek , nie wiem czemu posłuchali , no ich wola. Ale jak popatrzyli na sierść moich psów i Loli , to już nie chcą gastro :shake: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Rinuś napisał(a):a Ty nie masz co robić tylko pwp przeszukiwać? znowu ktoś dostanie bana jak nas wciągnie rozmowa :diabloti: coś malutko ma Jari na tej szyjce :eviltong: Czytam tylko mój ulubiony wątek "czarne kwiatki" :eviltong: Tytuł adekwatny w 100%. Vectra napisał(a):a nie wspominałam Ci , że mój nowy lokator , przybył do mnie z worem RC gastro ? wet im zalecił i wcisnął worek , nie wiem czemu posłuchali , no ich wola. Ale jak popatrzyli na sierść moich psów i Loli , to już nie chcą gastro :shake: Gastro dobre na wszystko :eviltong: Pokaż im sierść Jariego to im się jeszcze bardziej odechce ;) Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Podobno robiła nieładne kupy , tylko jak nasrała pierwszy raz tu u mnie. To myślałam że umrę :shake: Je grzecznie Forza10 miksowane z kobersem i kupki palce lizać :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Łoooo, jeszcze Jari powinień miec coś na prąd i było by miodzio :loveu: Witam kolacyjnie :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Też tak chcesz ? to zamiast kabanosów i innych cudów , kup sobie paczkę forzy :evil_lol: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Wątpię czy Forza by pomogła niestety ;) Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Wątpię czy Forza by pomogła niestety ;) Tobie , na pewno :loveu: Jari niech żre to gastro , on i tak inwalida kanapowy. Ale ja dbam o Ciebie i Twoje stolce :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Fredziu gdzie twój banerek? :-( Zapisany, na razie mnie się opatrzył. Pewnie niebawem wróci. :lol: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 jak mógł Ci się znudzić bannerek od Amberusi??????????:mad: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):Tobie , na pewno :loveu: Jari niech żre to gastro , on i tak inwalida kanapowy. Ale ja dbam o Ciebie i Twoje stolce :loveu: Moje stolce są idealne :loveu: FredziaFredzia napisał(a):Zapisany, na razie mnie się opatrzył. Pewnie niebawem wróci. :lol: No ja mam nadzieję :mad: Fotoblożanką jest się do śmierci :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Fredzia , a FE ty niedobla :placz: I Fredzia nasza mała już chyba wydoroślała nie chce banerka nosić dumnie a Amberusia zrobiła go cudnie Fredziu popraw się szybciutko bo zostaniesz zdewociałą istotką Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Zagłodzona Cortina w akcji :diabloti: [video=youtube;LjCOj2FQQcs]http://www.youtube.com/watch?v=LjCOj2FQQcs[/video] Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):Fredzia , a FE ty niedobla :placz: I Fredzia nasza mała już chyba wydoroślała nie chce banerka nosić dumnie a Amberusia zrobiła go cudnie Fredziu popraw się szybciutko bo zostaniesz zdewociałą istotką pseplasiam :( Głodzisz te jemniki! Quote
Flea_mbb Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Jak jamniczek, to tylko w koszyczku:loveu: Nie macie serduszek, pieseczka obrażać:placz: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Wiem. Jari dostaje ich porcję, bo chce, żeby był idealny. A ich i tak nikt nie chce, nie kocha i nie dba, więc dostają zlewki z filiżanki. Raz dziennie :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ringóweczkę jeszcze taką zakup: :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 boże jakie nienażarte je jajniki :shake: normalnie chamka jak nic! :evil_lol: a ringóweczka zacna, tylko po co ona Amberowej jak ona psa na kanapie trzyma :diabloti: Quote
Recommended Posts