tanitka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Boska, boska, boska!!! na moje oko jest miniaturką, ma z 1,5 roku , całuśna, przytulaśna, sprężynka. :) Umie chodzić na smyczy, nie umie po schodach. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
yunona Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Rzeczywiście cudowna :loveu: i pomyśleć, że z łańcucha. :mad: Za tydzień nikt nie uwierzy. Następna cudowna przemiana szykuje się. Myzianki dla królewny!!!:multi: Quote
dusje Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Cudenko :loveu::loveu::loveu: Jaka rozkoszna :loveu::loveu::loveu: Lilusku :multi:wygodnie ci na kanapce? :lol: Quote
Isadora7 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jejku cukierek istny cukierek, zaraz foty nowe poleca na jej wątek na SOS Quote
tanitka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 szybki filmik :) http://www.youtube.com/watch?v=4wWp641M4YU Quote
Isadora7 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Musi mieć dobre baterie w ogonku. Śmiga bez przerwy :) Quote
Mika31 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::oops:cudowna zakochałam się Quote
Florentynka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Lilka chyba już wygląda ździebko lepiej. A teraz, u Andzikowej babci, to już się na pewno odkuje maleństwo. Quote
Cajus JB Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 toyota jest od 11-ej w trasie. Mam nadzieję, że niedługo dojedzie. Quote
Andzike Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Lilka jest boska - cała moja rodzina jest w niej już zakochana po uszy. Ciekawe co będzie za tydzień ... ;) Spodziewałam się wypłoszka, bojącego się czlowieka, a to mega radosna, przytulaśna panna, z non-stop merdającym ogonkiem :D Piękna jest niesamowicie:loveu: Jestem dziś w mega niedoczasie, więc fotki będą jutro :) Toyota, Tanitka - bardzo dziękuję za przetransportowanie i przetrzymanie Lilki :Rose: Quote
Cajus JB Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Lilka cały czas w czasie jazdy grzecznie leżała. Jest posłuszna i bardzo kontaktowa. Resztę napisze Wam toyota. Quote
Andzike Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Cajus JB napisał(a):Lilka cały czas w czasie jazdy grzecznie leżała. Jest posłuszna i bardzo kontaktowa. Resztę napisze Wam toyota. Jak wiozłam ja od Tanitki, to leżała przez całą drogę w swoim koszyczku z kocykami od Isadory :) Chyba jej się spodobał posag ;) Quote
Andzike Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Florentynka napisał(a):Ona u Ciebie jest, czy już u babci? Już odstawiona do tucznika ;) Jutro jadę porobić jej fotki. Kanapowiec pełna gębą. Quote
toyota Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Lilka jest cudowna, zachowuje się jak dama. Czego niestety nie można powiedzieć o Sziszy ;). Oczywiście to żart, Szisza zapewne całe życie spędziła na łańcuchu, w schronie w klatce, nie ma co się dziwić, że energia ją rozpierała, co w samochodzie jest niepożądanym zachowaniem ;). O sraczce nie wspomnę, bo to pewnie stres ;). Quote
dusje Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 toyota napisał(a):Lilka jest cudowna, zachowuje się jak dama. Czego niestety nie można powiedzieć o Sziszy ;). Oczywiście to żart, Szisza zapewne całe życie spędziła na łańcuchu, w schronie w klatce, nie ma co się dziwić, że energia ją rozpierała, co w samochodzie jest niepożądanym zachowaniem ;). O sraczce nie wspomnę, bo to pewnie stres ;). Jeszcze z niej bedzie panienka z manierami ksiezniczki :cool3: Pomyslec, ze obie gnily na tych lancuchach :shake: Moze wyslemy fotki burakom i stosowny tekscik, jak nalezy traktowac psy albo demot??? ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Mała jest śliczna i zupełnie niepodobna do fotkowej gazety . Quote
Isadora7 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Moja tymczasowiczka Ganga to tez dziewucha ze wsi. Ganiała po zagrodzie z dwoma innymi jamolami, łapała kury, koty i żyła jak wiejski Burek. A teraz jak na nia patzrec to chodzi jak baletnica. A jak idziemy na spaer z nia najtrudniej, bo tu brudno, tam brudno, a tu śmierdzi więc prycha... ona musi mieć sterylnie czyste miejsce aby się wysikać. Inaczej możesz ją zamordować nie zrobi i już. To ja się pytam jak ona żyła na tej wsi? Mało ego kocyk musi być ułożony w kosteczkę jak w wojsku, miseczki pod sznurek. Quote
Anette Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Isadora7 napisał(a):Moja tymczasowiczka Ganga to tez dziewucha ze wsi. Ganiała po zagrodzie z dwoma innymi jamolami, łapała kury, koty i żyła jak wiejski Burek. A teraz jak na nia patzrec to chodzi jak baletnica. A jak idziemy na spaer z nia najtrudniej, bo tu brudno, tam brudno, a tu śmierdzi więc prycha... ona musi mieć sterylnie czyste miejsce aby się wysikać. Inaczej możesz ją zamordować nie zrobi i już. To ja się pytam jak ona żyła na tej wsi? Mało ego kocyk musi być ułożony w kosteczkę jak w wojsku, miseczki pod sznurek. A myślałam że tylko ja mam taki problem z Klarą. Księżniczka potrafi 40 minut chodzić zanim się łaskawie wysika. Andzike mała jest kapitalna :) Czekam na fotki po "kuracji" u dziadków :) Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Lilka ma małe problemy z zachowaniem czystości - jeszcze nie ogarnia, że wszystko powinna załatwiać na spacerze ;) Nauczy się :D Na smyczy ciągnie jak parowóz - byle przed siebie. Spała częsciowo w łóżku, częsciowo w koszyczku i trochę na fotelu - od razu zrozumiała do czego służą poszczególne meble;) Zapowiada się piękna pogoda na weekend, więc jak nic pojedziemy na działkę ogarnąć po zimie. Właśnie sobie uświadomiłam, że pojedziemy z pięcioma psami :D Quote
JamniczaRodzina. Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Biedactwo musi nauczyć się zachowań w domku.Niewiadomo jak długo stała na łańcuchu.Jak pojedzie na dzialkę pewnie poczuje swoje dawne klimaty. Quote
tanitka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 a mnie zastanawia skąd dziad na wsi miał jamnika? i jeszcze, ze obydwie suczki są bardzo proludzkie, ciekawskie, bezlękowe. Facet nie mógł ich cały czas źle traktować, więc dlaczego je zagłodził? Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 tanitka napisał(a):a mnie zastanawia skąd dziad na wsi miał jamnika? i jeszcze, ze obydwie suczki są bardzo proludzkie, ciekawskie, bezlękowe. Facet nie mógł ich cały czas źle traktować, więc dlaczego je zagłodził? no właśnie my się nie możemy nadziwić, że w Lilce nie ma nawet śladu traumy - wręcz przeciwnie, ona bardzo odważnie sygnalizuje "ja chcę!!!" :) Tylko ta chudość... :( Ale i tak wygląda o niebo lepiej niż na pierwszym zdjęciu :) Quote
Recommended Posts