Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam wątek jamnisi, która mam nadzieję wkrótce przyjdzie na BDT do mnie a następnie do moich dziadków.
Została odebrana w stanie agonalnym z pewnego gospodarstwa:angryy: i obecnie przebywa w schronisku.
Resztę informacji uzupełnię jak się czegoś więcej o szkieleciku dowiem :(

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Argat napisał(a):
Może uzupełnij skąd ona jest i dokąd potrzebuje transportu...

(a tak na marginesie... wiadomo coś o tej drugiej suczce?)

Już zmieniłam :)
O drugiej suczce wiem tylko tyle co jest na wątku jamnikowatych - toyota wie więcej.

Florentynka napisał(a):
Andzike, babcia będzie odkarmiać maleńką? No to na pewno będzie dobrze!
Fajną masz babcię. Kiedy maleństwo przyjeżdża?

Anette napisał(a):
Andzike, młody chętny do jazdy właśnie znim rozmawiam tylko w grę wchodzi sobota popołudnie lub niedziela

Anette dzięki :) mam nadzieję, że szybko zjawi się tu toyota - to ona musi dograć wyciągniecie malej.
Babcia juz jakiś czas temu zapowiedziała, że wezmie jakiegoś chudego jamnika na odkarmienie (kto widział jej jamniczkę na wątku mojej Nelki, ten wie, że babcia ma w dziedzinie odkarmiania wybitne zdolności :D )

Posted

Będę dzwonić dopiero po południu, bo wolę rozmawiać prywatnie, bo w schronisku to albo Pani jest na interwencji, albo przyjmuje psy i nie można spokojnie porozmawiać.

W poniedziałek będę w schronisku, nie wiem jednak czy będę mogła zobaczyć Lilkę, bo jest na kwarantannie, gdzie nie ma wstępu dla osób postronnych.

Jadę zrobić zdjęcia skopanemu kotu, którego ktoś podrzucił na teren schroniska. Kotek ma 6 miesięcy, na szczęście się porusza , ale jest przetrącony, jakby "krzywy", a w schronisku nie ma kotów i żadnej kociarni, on chodzi po prostu po terenie, i dobrze, żeby znalazł dom...

Andzike śliczne imię wybrałaś naszej jamnisi.

Zagłodzone suczki w tym gospodarstwie zgłosił teść.

Posted

Kuźwa, powaliła mnie ta pseudobuda i łańcuch na szyi Lilusi.:mad::mad::mad:
Co za debil jamnika do budy?!!! i tak zapaść mikrusa!!!! :angryy::angryy::angryy: Kiedy skończy się ten ciemnogród w Polsce? :errrr:
Andzike ucałuj ode mnie swoją Babcię i w rączkę również. Szacun dla niej:modla:
Trzymam kciuki za dobry finał :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Obie suczki -Lilusia i ta druga są przyjacielskie i pomimo krzywdy jakiej doznały bardzo pragną kontaktu z człowiekiem.

Jest już lepiej, bo na początku wymiotowały, teraz już organizm przyjmuje pożywienie.

W poniedziałek wet zadecyduje czy Lilusia będzie mogła opuścić schronisko w następną niedzielę.

Posted

Trzymam kciuki za obie sunie :-( Toyota, dziekuje Ci bardzo za szybka reakcje;rzadko zdarza sie taki alert w nawale psich nieszczesc.Dzieki :Rose::Rose::Rose:
Czy da sie jakos pomoc towarzyszce niedoli Lilusi? :-( Zapytam niesmialo,jesli Lilunia znajdzie na juz domek,czy dziadkowie Andzike nie przyjeliby tej drugiej bidy? :oops:

Posted

założcie watek tej drugiej suni,podajcie wszytkie dostepne informacje i wiecej fotek jelsi to bedzie mozliwe.
Zrobimy ogłoszenia ,bedziemy szukac domu,nie mozna jej tak samej zostawić.