Andzike Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Zakładam wątek jamnisi, która mam nadzieję wkrótce przyjdzie na BDT do mnie a następnie do moich dziadków. Została odebrana w stanie agonalnym z pewnego gospodarstwa:angryy: i obecnie przebywa w schronisku. Resztę informacji uzupełnię jak się czegoś więcej o szkieleciku dowiem :( Quote
Andzike Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Post rozliczeniowy - sunia przyjezdza na BDT, ale wsparcie na weta jak najbardziej potrzebne... Quote
Andzike Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Post na tekst do ogłoszeń, zdjęcia itp :) Quote
Florentynka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Andzike, babcia będzie odkarmiać maleńką? No to na pewno będzie dobrze! Fajną masz babcię. Kiedy maleństwo przyjeżdża? Quote
Argat Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Może uzupełnij skąd ona jest i dokąd potrzebuje transportu... (a tak na marginesie... wiadomo coś o tej drugiej suczce?) Quote
Anette Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Andzike, młody chętny do jazdy właśnie znim rozmawiam tylko w grę wchodzi sobota popołudnie lub niedziela Quote
Andzike Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Argat napisał(a):Może uzupełnij skąd ona jest i dokąd potrzebuje transportu... (a tak na marginesie... wiadomo coś o tej drugiej suczce?) Już zmieniłam :) O drugiej suczce wiem tylko tyle co jest na wątku jamnikowatych - toyota wie więcej. Florentynka napisał(a):Andzike, babcia będzie odkarmiać maleńką? No to na pewno będzie dobrze! Fajną masz babcię. Kiedy maleństwo przyjeżdża? Anette napisał(a):Andzike, młody chętny do jazdy właśnie znim rozmawiam tylko w grę wchodzi sobota popołudnie lub niedziela Anette dzięki :) mam nadzieję, że szybko zjawi się tu toyota - to ona musi dograć wyciągniecie malej. Babcia juz jakiś czas temu zapowiedziała, że wezmie jakiegoś chudego jamnika na odkarmienie (kto widział jej jamniczkę na wątku mojej Nelki, ten wie, że babcia ma w dziedzinie odkarmiania wybitne zdolności :D ) Quote
Merys Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Matko kochana, jak mozna doprowadzic psa do takiego stanu?!:angryy: Cale szczescie, ze zostala zabrana. Quote
Anette Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Koszt powinien byc mniejszy bo auto w gazie :) Młody generalnie chętny do jazdy gdziekolwiek, tylko w soboty rano ma mecze więc dlatego popołudnia Quote
Isadora7 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Przydałyby się dane kontaktowe to wprowadzę ją na stronę SOS DLA JAMNIKÓW Quote
Andzike Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Isadora7']Przydałyby się dane kontaktowe to wprowadzę ją na stronę SOS DLA JAMNIKÓW Jasne, w sumie może być na mnie - docelowo ogłoszenia i tak będą na mnie... [email protected] 519127664 dzięki! Quote
JamniczaRodzina. Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Co się ostatnio dzieje wysyp szkielecików to chyba dzięki akcji TVN ludzie będą baczniej się przyglądać psiakom sąsiadów.Widziałam wczoraj małą w Fakcie. Quote
Anette Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Bardzo dobrze że ludzie wreszcie zaczęli reagować :) Quote
danka1234 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 dobrze ze juz małej watek załozyłas czekamy zatem na wiesci o jamnisi od Toyoty by ruszyc z czymkolwiek dalej. Sunia umieszczona na 1 stronie watku jamników. Quote
Isadora7 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 http://jamniki.eadopcje.org/psiak/192 jak będzie wiecej info uzupełnię i jak będą nowe foty też Quote
toyota Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Będę dzwonić dopiero po południu, bo wolę rozmawiać prywatnie, bo w schronisku to albo Pani jest na interwencji, albo przyjmuje psy i nie można spokojnie porozmawiać. W poniedziałek będę w schronisku, nie wiem jednak czy będę mogła zobaczyć Lilkę, bo jest na kwarantannie, gdzie nie ma wstępu dla osób postronnych. Jadę zrobić zdjęcia skopanemu kotu, którego ktoś podrzucił na teren schroniska. Kotek ma 6 miesięcy, na szczęście się porusza , ale jest przetrącony, jakby "krzywy", a w schronisku nie ma kotów i żadnej kociarni, on chodzi po prostu po terenie, i dobrze, żeby znalazł dom... Andzike śliczne imię wybrałaś naszej jamnisi. Zagłodzone suczki w tym gospodarstwie zgłosił teść. Quote
mamanabank Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Nie wierzę własnym oczom, we łbie mi się to nie mieści... Lilka jest w Grudziądzu? 30.III jedziemy do Grudziądza z Rufusem. Quote
malagos Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Żeby tylko udało sie ja wyciągnąć jak najszybciej, co dom, to dom.......... Quote
yunona Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kuźwa, powaliła mnie ta pseudobuda i łańcuch na szyi Lilusi.:mad::mad::mad: Co za debil jamnika do budy?!!! i tak zapaść mikrusa!!!! :angryy::angryy::angryy: Kiedy skończy się ten ciemnogród w Polsce? :errrr: Andzike ucałuj ode mnie swoją Babcię i w rączkę również. Szacun dla niej:modla: Trzymam kciuki za dobry finał :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
toyota Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Obie suczki -Lilusia i ta druga są przyjacielskie i pomimo krzywdy jakiej doznały bardzo pragną kontaktu z człowiekiem. Jest już lepiej, bo na początku wymiotowały, teraz już organizm przyjmuje pożywienie. W poniedziałek wet zadecyduje czy Lilusia będzie mogła opuścić schronisko w następną niedzielę. Quote
Anette Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Rozmawiałm z Andzike już miała dwa telefony w sprawie maleństwa :) Quote
dusje Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Trzymam kciuki za obie sunie :-( Toyota, dziekuje Ci bardzo za szybka reakcje;rzadko zdarza sie taki alert w nawale psich nieszczesc.Dzieki :Rose::Rose::Rose: Czy da sie jakos pomoc towarzyszce niedoli Lilusi? :-( Zapytam niesmialo,jesli Lilunia znajdzie na juz domek,czy dziadkowie Andzike nie przyjeliby tej drugiej bidy? :oops: Quote
danka1234 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 założcie watek tej drugiej suni,podajcie wszytkie dostepne informacje i wiecej fotek jelsi to bedzie mozliwe. Zrobimy ogłoszenia ,bedziemy szukac domu,nie mozna jej tak samej zostawić. Quote
Recommended Posts