Andzike Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Pani z Lublina, która dzwoniła w sprawie Lilki chyba zaadoptuje Nikitę z Puław http://www.dogomania.pl/threads/204593-NIKTA-tajemnicza-%C5%9Bliczna-jamnicza-nastolatka-czeka-na-oferty-domk%C3%B3w. Szczerze, to wydaje mi się, że znalezienie domku dla Lilki nie będzie problemem, niech ni tylko malentas dojdzie do siebie... Quote
toyota Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jak poszła w świat informacja, że Lilka idzie do adopcji, to znaleźli się chętni tu na miejscu, ale nie ma jak sprawdzić tego domu. Wolę, żeby miała sprawdzony dom z gwarancją sterylki. Chyba wszyscy są tego samego zdania ? Ps. Wyczyściłam ;). Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 toyota napisał(a):Jak poszła w świat informacja, że Lilka idzie do adopcji, to znaleźli się chętni tu na miejscu, ale nie ma jak sprawdzić tego domu. Wolę, żeby miała sprawdzony dom z gwarancją sterylki. Chyba wszyscy są tego samego zdania ? Ps. Wyczyściłam ;). W sumie nie ma na PW nic, czego nie mogłabym napisać tutaj ;) Bardzo dobrze zrobiłaś - znajdziemy jej super dom, z gwarancją sterylizacji i rozpieszczania :))) Cieszę się, że uda się ją wyciągnąć!!! Właśnie baaardzo mnie martwi ta sunia - nie możemy o niej zapomnieć ! Wiesz, moi dziadkowie niestety, ale uparli się na jamniki - dla nich generalnie idea domu tymczasowego jest czymś przedziwnym, ale mają dobre serce i chcą jakoś pomóc ;) Ale strasznie mnie martwi ta druga sunia, musimy ja jakoś wyciągnać. Czy jeśli znalazłby się jakiś DT w okolicach Warszawy to wziełabyś ją też ze sobą? Quote
toyota Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Oczywiście, że wzięłabym też Sziszę. Nawet, jeśli byłoby trzeba jechać w innym terminie, to coś się wymyśli. Jestem ciekawa, jak Dziadki sprostają idei adopcji, skoro już tak płaczą nad losem Lilki ;). Zobaczymy ;). Quote
Andzike Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Akcja kastracja,o której pisałam parę postów wyżej dołoży do sterylki Lilki 150zł, gdy sunia dojdzie do siebie :) Bardzo dziękujemy!!! :) Quote
dusje Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Coraz lepiej rysuje sie Lilusiowy zywot.Nadal kciuki za podroz sunci po nowe zycie :multi: Quote
toyota Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Lilka wyrusza w drogę w niedzielę. Andzike wspomniała mi dzisiaj przez telefon, że ma nawet przygotowany już dla niej jakiś kubraczek :). Quote
Andzike Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 toyota napisał(a):Lilka wyrusza w drogę w niedzielę. Andzike wspomniała mi dzisiaj przez telefon, że ma nawet przygotowany już dla niej jakiś kubraczek :). Czekamy z niecierpliwością :) Kubraczek po Zuzce (z którego "wyrosła...":cool3: )tez :) Quote
Isadora7 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Sorry Ciotki musiałam dwa dni odpocząć, siadłam psychicznie i... fizycznie. Jestem. Andzike na pw zresztą napisałam wyprawka dla jamnisi czeka, umówimy się i odbierzesz :):):) spanko, ubranko, kocykowanko. Quote
Andzike Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Isadora7 napisał(a):Sorry Ciotki musiałam dwa dni odpocząć, siadłam psychicznie i... fizycznie. Jestem. Andzike na pw zresztą napisałam wyprawka dla jamnisi czeka, umówimy się i odbierzesz :):):) spanko, ubranko, kocykowanko. Super, maleńka będzie miała coś swojego :) dzięki wielkie !! :) Quote
toyota Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Isadora7 napisał(a): Andzike na pw zresztą napisałam wyprawka dla jamnisi czeka, umówimy się i odbierzesz :):):) spanko, ubranko, kocykowanko. Ciocia Isadora7 jak zwykle niezawodna :loveu:. Quote
Andzike Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 toyota napisał(a):Ciocia Isadora7 jak zwykle niezawodna :loveu:. Mam już w samochodzie koszyczek, kocyki, podusię, ubranka, obróżki i smyczki od Isadory :) Lilka będzie miała posag jak panna młoda :D Isadora, bardzo miło było Cię poznać :) Oby do niedzieli... ;) Quote
Isadora7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='toyota']Ciocia Isadora7 jak zwykle niezawodna :loveu:. Oj bywam zawodna, ale to świadczy o moim człowieczeństwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to skromny posag jamnisi kocyki, ubranka, spanka i jeszcze dwa komplety obrózkowo smyczkowe Quote
Florentynka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No pięknie! Po pannę z takim posagiem zaraz się kolejka ustawi ! Quote
yunona Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No właśnie, posażna a przy tym piękna. To czekamy na wspaniałe domeczki dla Lileczki! Quote
dusje Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Andzike napisał(a):Mam już w samochodzie koszyczek, kocyki, podusię, ubranka, obróżki i smyczki od Isadory :) Lilka będzie miała posag jak panna młoda :D Isadora, bardzo miło było Cię poznać :) Oby do niedzieli... ;) Same Slicznosci :lol: Lilusiu :loveu: Szczesciaro :loveu: A wracajac do meritum ;) Jaka jest ta nasza tajemnicza Isadora? :lol:Andzike,czy to ONA? :lol: Chyba sie nie myle :lol: [video=youtube;rmc0ueqobIQ]http://www.youtube.com/watch?v=rmc0ueqobIQ[/video] Quote
Isadora7 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='dusje'][...] A wracajac do meritum ;) Jaka jest ta nasza tajemnicza Isadora? :lol:Andzike,czy to ONA? :lol: Chyba sie nie myle :lol: Ależ ja odpowiem, wystarczy spojrzeć w avatarek to właśnie ja :) Quote
mamanabank Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 http://img7.imageshack.us/img7/695/p3240058.jpg Wszystko, na co się nie załapała Klara :evil_lol: i tak trafiło do Andzike :lol: Quote
Andzike Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 mamanabank napisał(a): Wszystko, na co się nie załapała Klara :evil_lol: i tak trafiło do Andzike :lol: Ten koszyczek był mi przeznaczony ;) Quote
Isadora7 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Poduszeczka serduszko miała trafić do DT który miał wcześniej Tofiego z Radlina a taraz ma Wolfiego. Było zapakowane w dwa worki (tam jeszcze karma jechała) i jak już oddałam tanitce to mój Rambo wytoczył z zakamarków to serduszko. Zwyczajnie podpieprzył i zadekował. Ona ma górę zabawek a ciągle mu mało. I żeby było jasne, z tej paczki tez ukradł.... piszczące wspaniałe ucho. Zorientowałam się dopiero w nocy jak się obudziła przy przewracaniu się zboku na bok... wydobyły się głosy piszczałki i szeleszczącego celofanu. Złodziej Rambo podpieprzył zabawkę-piszczące świńskie ucho zadekował i wytaszczył w nocy i wpakował sie z tym do łóżka... w zasadzie nawet opakowania fabrycznego nie ruszył. Quote
Andzike Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 No niezły ten Twój Rambo :) Kurcze już się nie mogę doczekać niedzieli... Quote
Andzike Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Lilka już niedługo będzie bezpieczna, to pokaże Wam jej nową towarzyszkę -Zulę czyli 15kg jamniczego rozpieszczonego szczęścia... Quote
Recommended Posts