Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak poszła w świat informacja, że Lilka idzie do adopcji, to znaleźli się chętni tu na miejscu, ale nie ma jak sprawdzić tego domu.

Wolę, żeby miała sprawdzony dom z gwarancją sterylki. Chyba wszyscy są tego samego zdania ?

Ps. Wyczyściłam ;).

Posted

toyota napisał(a):
Jak poszła w świat informacja, że Lilka idzie do adopcji, to znaleźli się chętni tu na miejscu, ale nie ma jak sprawdzić tego domu.

Wolę, żeby miała sprawdzony dom z gwarancją sterylki. Chyba wszyscy są tego samego zdania ?

Ps. Wyczyściłam ;).

W sumie nie ma na PW nic, czego nie mogłabym napisać tutaj ;)

Bardzo dobrze zrobiłaś - znajdziemy jej super dom, z gwarancją sterylizacji i rozpieszczania :))) Cieszę się, że uda się ją wyciągnąć!!!

Właśnie baaardzo mnie martwi ta sunia - nie możemy o niej zapomnieć !
Wiesz, moi dziadkowie niestety, ale uparli się na jamniki - dla nich generalnie idea domu tymczasowego jest czymś przedziwnym, ale mają dobre serce i chcą jakoś pomóc ;)

Ale strasznie mnie martwi ta druga sunia, musimy ja jakoś wyciągnać. Czy jeśli znalazłby się jakiś DT w okolicach Warszawy to wziełabyś ją też ze sobą?

Posted

Oczywiście, że wzięłabym też Sziszę. Nawet, jeśli byłoby trzeba jechać w innym terminie, to coś się wymyśli.

Jestem ciekawa, jak Dziadki sprostają idei adopcji, skoro już tak płaczą nad losem Lilki ;). Zobaczymy ;).

Posted

toyota napisał(a):
Lilka wyrusza w drogę w niedzielę.

Andzike wspomniała mi dzisiaj przez telefon, że ma nawet przygotowany już dla niej jakiś kubraczek :).

Czekamy z niecierpliwością :)
Kubraczek po Zuzce (z którego "wyrosła...":cool3: )tez :)

Posted

Sorry Ciotki musiałam dwa dni odpocząć, siadłam psychicznie i... fizycznie. Jestem. Andzike na pw zresztą napisałam wyprawka dla jamnisi czeka, umówimy się i odbierzesz :):):) spanko, ubranko, kocykowanko.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Sorry Ciotki musiałam dwa dni odpocząć, siadłam psychicznie i... fizycznie. Jestem. Andzike na pw zresztą napisałam wyprawka dla jamnisi czeka, umówimy się i odbierzesz :):):) spanko, ubranko, kocykowanko.

Super, maleńka będzie miała coś swojego :) dzięki wielkie !! :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Andzike na pw zresztą napisałam wyprawka dla jamnisi czeka, umówimy się i odbierzesz :):):) spanko, ubranko, kocykowanko.

Ciocia Isadora7 jak zwykle niezawodna :loveu:.

Posted

toyota napisał(a):
Ciocia Isadora7 jak zwykle niezawodna :loveu:.

Mam już w samochodzie koszyczek, kocyki, podusię, ubranka, obróżki i smyczki od Isadory :)
Lilka będzie miała posag jak panna młoda :D
Isadora, bardzo miło było Cię poznać :)

Oby do niedzieli... ;)

Posted

[quote name='toyota']Ciocia Isadora7 jak zwykle niezawodna :loveu:.

Oj bywam zawodna, ale to świadczy o moim człowieczeństwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to skromny posag jamnisi

kocyki, ubranka, spanka i jeszcze dwa komplety obrózkowo smyczkowe

Posted

Andzike napisał(a):
Mam już w samochodzie koszyczek, kocyki, podusię, ubranka, obróżki i smyczki od Isadory :)
Lilka będzie miała posag jak panna młoda :D
Isadora, bardzo miło było Cię poznać :)

Oby do niedzieli... ;)

Same Slicznosci :lol: Lilusiu :loveu: Szczesciaro :loveu:

A wracajac do meritum ;) Jaka jest ta nasza tajemnicza Isadora? :lol:Andzike,czy to ONA? :lol: Chyba sie nie myle :lol:

[video=youtube;rmc0ueqobIQ]http://www.youtube.com/watch?v=rmc0ueqobIQ[/video]

Posted

[quote name='dusje'][...]

A wracajac do meritum ;) Jaka jest ta nasza tajemnicza Isadora? :lol:Andzike,czy to ONA? :lol: Chyba sie nie myle :lol:

Ależ ja odpowiem, wystarczy spojrzeć w avatarek to właśnie ja :)

Posted

Poduszeczka serduszko miała trafić do DT który miał wcześniej Tofiego z Radlina a taraz ma Wolfiego. Było zapakowane w dwa worki (tam jeszcze karma jechała) i jak już oddałam tanitce to mój Rambo wytoczył z zakamarków to serduszko. Zwyczajnie podpieprzył i zadekował. Ona ma górę zabawek a ciągle mu mało. I żeby było jasne, z tej paczki tez ukradł.... piszczące wspaniałe ucho. Zorientowałam się dopiero w nocy jak się obudziła przy przewracaniu się zboku na bok... wydobyły się głosy piszczałki i szeleszczącego celofanu. Złodziej Rambo podpieprzył zabawkę-piszczące świńskie ucho zadekował i wytaszczył w nocy i wpakował sie z tym do łóżka... w zasadzie nawet opakowania fabrycznego nie ruszył.