Mika31 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 chyba twojej babci mojego Pika podeśle bo wygląda jak szkielet i tylko wątróbke chce jeść nic innego Quote
Florentynka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Lilka jest śliczna. I wygląda o niebo lepiej !!! A czy mi się zdaje, czy Zuza ( troszeczkę) zeszczuplała? Quote
Andzike Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Florentynka napisał(a):Lilka jest śliczna. I wygląda o niebo lepiej !!! A czy mi się zdaje, czy Zuza ( troszeczkę) zeszczuplała? Taaaaak !!! Jakieś parę deko :D :D :D Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Czy Lilka, zdaniem Babci, docelowo ma wyglądać tak jak Zuza? Andzike napisał(a):Wez to wypluj... Absolutnie nie - nie dopuszczę do tego i babcia wie, że jeśli Lilkę utuczy to zostanie jej ona odebrana INTERWENCYJNIE!!!!:diabloti: tanitka napisał(a):noooo 15kg jamnika robi wrażenie ;) Pilnuj, pilnuj linii :) dziewczynki patrze na Lilkę i w głowie mi się nie mieści jak ona wylądowała na tym łańcuchu Quote
toyota Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ja bym miała zalecenia dla Babci na temat karmienia. Poproś Babcię, aby przygotowywała posiłki tak samo jak to było dla Zuzi i niech to dzieli teraz na 2 jamniki :). Quote
Mika31 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ciocie zagłodzony jamnik http://www.dogomania.pl/threads/205508-Jamik-w-wielkiej-potrzebie..czy-zd%C4%85%C5%BCymy-mu-pom%C3%B3c-Wroclaw Quote
Andzike Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Sluchajcie, chyba nie ma co tego przedłużać i czas przenieść Lilkę do szczęśliwych zakończeń... Debiutujący tymczas moich dziadków okazał się tymczasem beznadziejnym:roll::roll: pokochali Lilkę tak bardzo, że nie wyobrażają sobie żeby ją oddać. Wagę Lilki będę kontrolować osobiście, więc nie uda się już babci tak jamniorki zapaść ;) Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na wizytę po/a ;) Quote
Isadora7 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Andzike napisał(a):Sluchajcie, chyba nie ma co tego przedłużać i czas przenieść Lilkę do szczęśliwych zakończeń... Debiutujący tymczas moich dziadków okazał się tymczasem beznadziejnym:roll::roll: pokochali Lilkę tak bardzo, że nie wyobrażają sobie żeby ją oddać. Wagę Lilki będę kontrolować osobiście, więc nie uda się już babci tak jamniorki zapaść ;) Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na wizytę po/a ;) Gratuluję, aczkolwiek spodziewałam się. Na wizytę jasssne z moimi trzema. Quote
Florentynka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tak myślałam... Oj, nie spisali się dziadkowie jako tymczas ;) . Ale w roli DS na pewno będą świetni! A jak chodzi o poadopcyjną to ja mam małą podpowiedź - nie pamiętam już na którym wątku, ale Andzike się przechwalała, że babcia świetne ciasto piecze ;). Ja to mam daleko, ale może ktoś się załapie - to smacznego. Quote
Andzike Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Florentynka napisał(a):A jak chodzi o poadopcyjną to ja mam małą podpowiedź - nie pamiętam już na którym wątku, ale Andzike się przechwalała, że babcia świetne ciasto piecze ;). Ciasto, pierogi z jagodami i generalnie wszystkie cudne potrawy jakie idealne babcie robią ;) Zapraszamy - najlepiej na dzialeczkę, jak można to ciasto spożyć w cieniu drzew przy drewnianym stole ;) Isadora, jak będę jechac do dziadków (jak się w końcu pogoda uspokoi i pojadą na działkę...) to chętnie Cię zabiorę - pięciu jamników w ogrodzie jeszcze nie było :D :D :D Quote
JamniczaRodzina. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Super zakończenie.:loveu:To ja dołączę moją siódemkę.:lol: Quote
Isadora7 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Andzike napisał(a):Ciasto, pierogi z jagodami i generalnie wszystkie cudne potrawy jakie idealne babcie robią ;) Zapraszamy - najlepiej na dzialeczkę, jak można to ciasto spożyć w cieniu drzew przy drewnianym stole ;) Isadora, jak będę jechac do dziadków (jak się w końcu pogoda uspokoi i pojadą na działkę...) to chętnie Cię zabiorę - pięciu jamników w ogrodzie jeszcze nie było :D :D :D JamniczaRodzina. napisał(a):Super zakończenie.:loveu:To ja dołączę moją siódemkę.:lol: No to będzie wesoło 13 jamników:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
toyota Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja mogę przyłączyć się z moim jamnikiem Docentem, aczkolwiek Isadora nie chciała go zakwalifikować do jamników, jak był jeszcze w potrzebie. Było to wyjątkowe "draństwo " z jej strony, ponieważ jest to mój najbardziej " rasowy " pies z całej piątki :diabloti:. Podziękuj Babci za dobre serce :loveu:. Quote
yunona Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Na a ja z dwoma? Załapię się? Harutek jest bardzo pracowity i pomoże babci porządki w ogródku zrobić:eviltong::diabloti: ,a Fercia do przytulania i pilnowania całej czeredy:lol: Quote
Isadora7 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 toyota napisał(a):Ja mogę przyłączyć się z moim jamnikiem Docentem, aczkolwiek Isadora nie chciała go zakwalifikować do jamników, jak był jeszcze w potrzebie. Było to wyjątkowe "draństwo " z jej strony, ponieważ jest to mój najbardziej " rasowy " pies z całej piątki :diabloti:. Podziękuj Babci za dobre serce :loveu:. To idę się wieszać, nic tu po mnie Quote
Mika31 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 gratuluje to ja z moim Maksem i Pikiem też na kawałek ciasta się załapie Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Wczoraj wpadłam na chwilę do dziadków, którzy z utęsknieniem czekają na wyjazd na działkę... Lilka już wszystkimi czterema łapami w nowym domu. Obszczekała moją Nelkę, śpi oczywiście na podusi, pięknie się słucha na spacerach (babcia spuszcza ją póki co tylko w ogrodzonym parku) i nie brudzi w domu. Nadal rzuca się na jedzenie jak oszalała... Kontrola wagi wypadła ok :D Śmiesznie wyglądają z Zuzką - Flip i Flap :D Quote
toyota Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Andzike, czy wysłałaś już papiery schroniskowe Lilki do mnie ? Jutro chciałabym wyadoptować ze schronu podhalankę i będę miała nieprzyjemności o ile w ogóle się zgodzą :(. Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 toyota napisał(a):Andzike, czy wysłałaś już papiery schroniskowe Lilki do mnie ? Jutro chciałabym wyadoptować ze schronu podhalankę i będę miała nieprzyjemności o ile w ogóle się zgodzą :(. Tak jak pisałam na pw - wysłałam w zeszłym tygodniu z fabryki. Sprawdzę jutro, kiedy dokładnie wyszlo :( Może zadzwonić do schroniska? Quote
Andzike Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Lilka już nie jest Lilką. Jest Sonią. Dziadkom jakoś od początku Lilka nie przypasowała, ale dopiero jak podjęli decyzję, że zostawiają rudzizne na stałe przyznali się do zmiany imienia. Widziałam się dziś z Sonią na świątecznym śniadaniu - cudo nie pies:loveu: Rozmerdana, całuśna, wszędzie jej pełno (a najwięcej przy babci w kuchni:roll:), nawet dziadek stwierdził, że Lilka/Sonia jest prawie tak mądra jak Zuzka. A w jego ustach to wieeeelki komplement. Dziadkowie z jamnikami pojechali dziś na upragnioną działke... i oczywiście schrzaniła się momentalnie pogoda:angryy: Ale babcia dzwoniła, że jamniczki grzeją się przy piecu i nie narzekają ;) A to jeszcze zdjęcia z dzisiaj (robione komórką, więc są jakie są) Szaleństwa z Shibą ;) Taka jestem piękna:loveu: Quote
Andzike Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 I na koniec świąteczny uśmiech :D Obejrzałam jej dziś zęby - cudne ma, jak młody piesek. Quote
toyota Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Teraz to już wygląda jak " normalny " jamnik :loveu:. Jest śliczna i taaaka kochana ! Podziękuj Superbabci za Wielkie Serce ! Quote
RUTA93 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Wielka świąteczna przyjemność popatrzeć na mała - bez względu na to, jak aktualnie ma na imię ;). Oby jak najwięcej dogomaniackich wątkow tak się kończyło - tylko tyle życzę nam wszystkim :roll:. Pogodnej reszty Świąt !! Quote
Isadora7 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Rewelacyjnie wygląda. Będę miała na uwadze jak będę robić wątek metamorfoz na SOS. Quote
Recommended Posts