Andzike Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Jakby się ktoś pytał co u Sonii, to wczoraj zakończyła sezon działkowy i wróciła do Warszawy... Generalnie obydwa jamniki zadowolone nie są:evil_lol: Jak tylko coś się dzieje za oknem (babcia i dziadek czyli dziadkowie mieszkają na parterze) lub na klatce to jamniki bardzo proszą/domagają się/żądają:roll: by otworzyć im "furtkę", tak aby mogły wszystko obszczekać i przegonić intruza ;) Zuzka przeżywa to co roku, Sonia się musi przyzwyczaić, bo to jej pierwsza zima w mieście:cool3: PS. Byłam dziś u dziadków o 13. Wychodziłam razem z dziadkiem na czwarty (!) spacer suczyn od rana i to nie dlatego, że coś się działo, tylko dlatego, że jamniki chciały spaceru. Uwielbiam dziadków m.in. za miłość do jamników i jamniki za to,że zmuszają dziadków do spacerów:loveu::loveu::loveu: Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Oczywiście, że będą, dziś się zgapiłam po wyjściu, że mogłam jakieś zrobić ;) Dziadkowie pod ręką, to będziemy się teraz odwiedzać :) Sonia zatrzymała się na linii przedparówkowej wg mojej babci, ale jak dla mnie to teraz powinna przejść na karmę odchudzającą... ;) Quote
Isadora7 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Już nic nie śmiałam mówić w temacie kragłości :) Quote
Andzike Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Zdjęć nie mam, biję się w wątłą pierś ;) Ale Sonię odwiedziłam wczoraj - jakiś ma cholernica ze mną kłopocik :( generalnie to się mnie boi:roll:, a jak ją próbuję "zmusić" do uczucia:evil_lol: to na mnie warczy... :roll: po jakimś czasie sobie przypomina, że jestem ok, ale za każdym razem jak przyjeżdżam musimy przejść rytuał "oswajania" ;) Za to dziadków KOCHA... dziadek, który całe życie twierdził, że Zuzka nr 1 [*] czyli tzw. seniorka była najmądrzejszym jamnikiem na świecie, Zuzka nr 2 czyli juniorka jest duuużo za nią, to Sonia bije je obydwie na głowę ;) Wiedziała jak uwinąć sobie starszych Państwa wokół łapki ;) Quote
Andzike Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Miało być zdjęcie w stylu "Wesołych Świąt życzy Sonia", ale cholernica zamknęla oczy ;) Sonia już po pierwszych świętach w nowym domu :) Prezentów psy dostały cale mnóstwo :) Dziś pierwszy raz Sonia sama wskoczyła na kanapę, na której siedziałam i dała mi buziaka (do tej pory starała się mnie unikać, jakby się mnie bała... :( ). Quote
Mika31 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 otwiera się na świat znowu wierzy w człowieka wesołych świąt dla rodziny i zwierzaków Quote
toyota Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wszystkiego Najlepszego dla Babci i Dziadka oraz dla jamniczek ! Moje Słoneczko kochane jakie szczęśliwe i zadbane :loveu:. Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Szlag trafil to wrzucę raz jeszcze... Quote
toyota Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 No właśnie, nie ma też moich zachwytów, więc raz jeszcze - ach jakie to śliczności ! Quote
Andzike Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 tanitka napisał(a):grubasek ;) No trochę ciałka nabrała ;) Quote
Igam Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Cudna jest. Ale spojrzałam na zdjęcie na pierwszej stronie... :( ech Quote
Andzike Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Igam napisał(a):Cudna jest. Ale spojrzałam na zdjęcie na pierwszej stronie... :-( ech To już przeszłość, która nigdy nie wróci! Mika31 napisał(a):jest absolutnie cudna:loveu: Zgadzam się całkowicie :) Quote
yunona Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Piękna jamnica i śliczny kolorek ma, mmmmmmmmm...... do schrupania łobuzica:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts