Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, dopiero teraz zauważyłam sms-a od Ciebie, więc odpowiem tutaj:

Lilka dostaje w schronisku jakąś nieznaną mi suchą karmę oraz puszki.

Co do książeczki zdrowia, to zapytam, ale wiem na pewno, że jej stan nie pozwala na szczepienie, więc byłaby raczej pusta, chyba że wpisali odrobaczenie.

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam, że je coś specjalnego. Babcia pewnie będzie ją paść kurczaczkiem.
Książeczka - dobrze by było, gdyby była, chociażby tylko z odrobaczeniem :)

Chudzinko, już jutro ruszysz do nowego życia!!!

Posted

[quote name='Andzike']Myślałam, że je coś specjalnego. Babcia pewnie będzie ją paść kurczaczkiem. [QUOTE]

Ja bardzo poproszę fotki po miesiącu. Zobaczymy czy dobije do 15 kg :)

Posted

[quote name='Anette']
Ja bardzo poproszę fotki po miesiącu. Zobaczymy czy dobije do 15 kg :)

Nawet tak nie strasz ;)
Waga Zuzki to efekt ciężkiej kulkuletniej pracy - takiego efektu nie osiąga się w tydzień:evil_lol:
(a tak na serio, to nie zliczę ile razy linczowałam babcię za spasienie Zuzki, ale jak grochem o ścianę...:shake: )

Posted

Nie przejmuj się ja przez dłuugi czas tłumaczyłam mojej babci żeby mi psiaków cichcem nie dokarmiała, ale jak to babcia wciskała w nie różne rzeczy :) szczególnie przed wystawami "bo to tak z pustym żołądkiem jechać nie wolno"

Posted

powiedz babci żeby kurczka gotowanego bez przypraw i najlepiej tylko mięsko bez skórki i żeby w trakcie gotowania wymieniła wode bo będzie za tłusto i skończy się biegunką sorry że się wymądrzam ale mój Pik wyglądał podobnie i wiem jak można przedobrzyć

Posted

Mika31 napisał(a):
powiedz babci żeby kurczka gotowanego bez przypraw i najlepiej tylko mięsko bez skórki i żeby w trakcie gotowania wymieniła wode bo będzie za tłusto i skończy się biegunką sorry że się wymądrzam ale mój Pik wyglądał podobnie i wiem jak można przedobrzyć

Moja babcia tak właśnie karmi Zuzę... Tyle, że za często i za dużo ;)

Posted

Lilka ma już wspaniałą wyprawkę, a ja dokupiłam jej jeszcze obróżkę i smycz, bo nie będę jej przecież wiozła " gołej " .

Niestety nie było w sklepie żadnych regulowanych szeleczek, które mogłabym kupić "na oko ".

Kupiłam też adresatkę - beczułkę na początek, ale dobrze byłoby jakbyś kupiła dla niej Andzike grawerowaną ze swoim nr telefonu ( albo Babci ), bo te beczułki się rozkręcają.

Od czasu zaginięcia Nędznika nie wypuszczam psów ze swoich rąk bez czipa i adresatki. Lilka jednak nie może na razie mieć wszczepionego czipa z powodu wychudzenia.

Posted

Florentynka napisał(a):
Zuzkę babci Andzike mój TŻ ma na tapecie w swoim komputerze ;)

Domyślam się, że to zdjęcie na bazarek magnesowy, ale balam się go tu upublicznić ;)
Przekażę babci, że Zuzka ma prawdziwych fanów wśród wielbicieli i znawców parów ;)

Posted

Nie no nie wytrzymam.Jamnik na lancuchu:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jestem tu dopiero od paru dni ale pomyslowosc ludzi(tak niestety trzeba ich nazywac)w maltretowaniu tych bid mnie przeraza:placz:Kiedy to sie skonczy?

Posted

mamanabank napisał(a):
i Toyotę? :-)

Jednak nie, bo Toyota dowiezie Lilkę do Łomianek, skąd ją odbiorę (albo Tanitka - zależy jak się wszystko ułoży z Sziszą - towarzyszką niewoli Lilki z gospodarstwa).
Cała rodzina czeka na Lilką :D

Posted

[quote name='Andzike']Znaczy się, że jutro poznasz Lilkę a ja Filutka :)
Rany, z wrażenia przeczytałam "Fiutka" i się zdziwiłam ..........:oops: :diabloti: