Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilka jedzie jutro na działkę pograbić trochę po zimie :)
Dziadkowie nie mogą się już doczekać przeprowadzki na działkę, a fakt, że Lilka nie bardzo ogarnia załatwianie się w domu przyśpiesza ich decyzję o wyjezdzie ;)
Ja niestety muszę pracować, ale poproszę brata, żeby porobił jej duuużo działkowych fotek ;)

Dzisiaj od rana ani razu nie załatwiła się w domu:multi:

Lilka już rozkochała w sobie całą rodzinę, a to dopiero niecałe dwa dni... :loveu:

Posted

Florentynka napisał(a):
A jak Zuza znosi konkurencję?

Ze stoickim jamniczym spokojem - jak wszystko ;)

Ona na początku była jedynym psem w rodzinie - dziadkowie mieli ją od szczeniaka, zresztą sama im ją sprezentowałam - jamniczkę z pseudo z nużycą :angryy:
Po jakimś czasie pojawiła się Shiba, potem Nelka, tymczasy - Zuza wszystko znosi z jamniczą godnością. Jest mega rozpieszczona przez dziadków, nieba by jej przychylili - jej pozycji NIC nie jest w stanie zagrozić :)

Aczkolwiek Lila marszczy nos, gdy Zuzka przechodzi za blisko miski. Póki co - nie ma z tego jakiejś wielkiej miłości, ale absolutnie nie ma wrogości :)

Posted

[quote name='Andzike']Lilka jedzie jutro na działkę pograbić trochę po zimie :)
Dziadkowie nie mogą się już doczekać przeprowadzki na działkę, a fakt, że Lilka nie bardzo ogarnia załatwianie się w domu przyśpiesza ich decyzję o wyjezdzie ;)
Ja niestety muszę pracować, ale poproszę brata, żeby porobił jej duuużo działkowych fotek ;)

Dzisiaj od rana ani razu nie załatwiła się w domu:multi:

Lilka już rozkochała w sobie całą rodzinę, a to dopiero niecałe dwa dni... :loveu:

Nie zdziwie sie, jesli Lilunia.............;):cool3::lol:

Posted

Po dzisiejszej wizycie u Lilki będę bardzo zdziwiona jeśli dziadkowie zdecydują się ją oddać... ;)
Rodzina dostała lekkiego pierdzielca... ;)

Zdjęcia z komórki, aparat zostawilam bratu na jutrzejszą działkę ;)

Lileńka:

A na stole ciasto...

A na stole Lilka...

Na rączkach u mojej mamy, która stwierdziła, że jeśli dziadkowie oddadzą Lilkę to ona ją wezmie... ;)
Lilka oczywiście wpatruje się w ciasto...

Posted

Lilunia na stole???? :crazyeye::cool3::loveu: Co by tu jeszcze napisac.....????

Gratulacje z okazji podjecia jedynie slusznej i niepodwazalnej decyzji???? ;):lol:
Chyba sie nie myle,co? :evil_lol::lol:

Posted

Andzike napisał(a):
To wcale nie jest gooopie pytanie ;) ale jeszcze nie otwieraj ;)

Za pozno!Juz otworzylam/jezyk juz mi uciekal a slina leciala ciurasem/ :eviltong: Zapraszam na kieliszeczek :multi: a moje pytanie bylo li tylko grzecznosciowe :evil_lol:

Posted

W rodzinie tylu chętnych na Lilkę, że nie wiadomo na kogo umowę wypisać...:roll:

Lilka, razem z rodziną była dziś na działce, co zaowocowało kolejną porcja zachwytów. Na ogrodzonej działce czuła się jak u siebie, przybiegała wołana i oczywiście musiała być w centrum działkowych wydarzeń czyli np wykopywaniu uschnietego jałowca, przy czym bardzo chciała pomóc.
Biegała od jednej osoby do drugiej i cały czas merdała ogonkiem - chyba jej się podobało. Humor straciła raz - gdy na rowerze przyjechał dozorca, w gumiakach - wszedł na działkę i rozmawiał z dziadkiem, Lilka cała najeżona zaczęła go obszczekiwać i użarła w kalosza:shake: jakoś mnie to nie dziwi :(
Pakiety załatwiane w 100% na dworzu - żadnych wpadek z domu :multi: Mądra suczynka:D Prawie jak moja tymczasowiczka ;)

Roboty na działce było tyle, że mój brat cyknął podobno jedną fotkę (której od 20 nie mogę się doczekać...:roll:), więc na pocieszenie jeszcze domowa Lilunia wczorajsza :)