majowa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 no wiadomość roku, bardzo, bardzo sie cieszę, wycałowałabym ten uparty pychol Ja tu siedzę i myślę co zrobić bo TZ nie wrócił w terminie, juz nawet nie chciało mi sie pisać bo przy jego robocie ręce opadają, a tu taka wiadomość Quote
togaa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Matko jedyna !!! Cudowne Jesteście Dziewczyny !!! Tak sie cieszę !!! Quote
annavera Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 HURA :multi: HURA :multi: aż się pobeczałam. Kamień z serca :) Opisz koniecznie jak złapałaś ją. No i jak się przywitały z Maczką :D Quote
wojtuś Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 :loveu::loveu::loveu: Super, nie wierzyłem - Biafra:loveu: opowiedz proszę jak to się stało:loveu::loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 popłakałam się..........wielka ulga i kamień z serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
abra43 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 :sweetCyb::sweetCyb:Ale się cieszę że uparrciuch dał sie w końcu złapac Dumka koniec tułaczki Quote
martka1982 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 cudownie bylo móc zmienić tytuł wątku.... Quote
feliksik Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 jezu, ale wieści - Jasza aż do mnie zadzwoniła, więc lecę na dogo czytać, a tu piękne oczy Dumeczki:crazyeye: Biafra normalnie wycałowałbym cię kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
Pyrdka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Super wieści! Jesteście dziewczyny super, że się nie poddałyście. Co dalej z uparciuchem? Zostaje u Biafry czy macie inną opcję? Quote
Nano Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 jupi jupi jupi !!!! :D:D:D:D:D:D ale super :) Buziaki dla ciebie Biafra i dla Dumeczki :):* Quote
abra43 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 :modla::modla:Ja uważam że św. Franciszek zadziałał trzeba mu podziękować Quote
elik Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Cały czas obserwowałam poszukiwania Dumki. Nic nie pisałam, bo nic mądrego o sposobie złapania jej nie miałam do powiedzenia. Tylko trzymałam kciuki za pomyślność poszukiwań. Biafaro, wielkie uznanie za wytrwałość i upór. Wielkie dzięki za to, że nie zniechęciłaś się i nie zaniechałaś szukania Dumki pomimo wielu przeciwności i trudności. :klacz: :thumbs: :Rose::Rose::Rose: :cool2: :buzi: :iloveyou: Quote
Javena Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='abra43']:modla::modla:Ja uważam że św. Franciszek zadziałał trzeba mu podziękować Ja choć nic nie pisałam ,wierzyłam,bo Św.Franciszek nigdy mnie jeszcze nie zawiódł. Codziennie zanosiłam do niego prosbe.Jak zobaczyłam zmieniony tytuł ,to serce mi tak zabiło ,że nie idzie tego opisać. Podziekowania również dla Biafry ,ze nie dała za wygraną . Tyle wysiłku ją to kosztowało . My tylko na odległosc moglismy kibicować. Dzieki Biafra Quote
annavera Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Też uważam, że Biafra jest wielka ! :loveu: W zasadzie była z tym problemem niemal sama, a nie poddawała się. Wielkie słowa uznania. No i jak to było ... bo nie mogę się doczekać. Nawet w nocy dziś mi się Dumka śniła :) Quote
eski Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='elik']Cały czas obserwowałam poszukiwania Dumki. Nic nie pisałam, bo nic mądrego o sposobie złapania jej nie miałam do powiedzenia. Tylko trzymałam kciuki za pomyślność poszukiwań. Biafaro, wielkie uznanie za wytrwałość i upór. Wielkie dzięki za to, że nie zniechęciłaś się i nie zaniechałaś szukania Dumki pomimo wielu przeciwności i trudności. :klacz: :thumbs: :Rose::Rose::Rose: :cool2: :buzi: :iloveyou: wszystkimi czterema podpisuję się pod tym, co napisała elik :) ależ się cieszę, że się udało :) :) :) Quote
feliksik Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Biafra - teraz to dwie smycze na spacerze;) i obrożę z adrerówką i GPS:razz: Quote
Olga7 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Mnie też bardzo ucieszyla waidomość ,że Dumka już zlapana :) .. Teraz żadnych łączonych smyczy -tylko jesli podwojne to jedna od obroży a druga od szelek -by znow jakiś karabinczyk nie puścił ...Oj,Dumka ,Dumka -niezla z ciebie uparta koza-turystka a nawet oślica uparta !!! Maratonów jesiennych Dumce się zachcialo i to kilka tygodni ;):razz: Zeby tyle czasu ciagać Biafrę i innych ludzi po takich rozleglych okolicach i hektarach .:roll: Quote
terra Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 O rety! Ale cudowna wiadomość :) Biafra, gdzie Ty ją dopadłaś o tej godzinie? Chyba Dumka już była śpiąca i dlatego dała się złapać ;) A na poważnie, Biafra dziękuję, że się nie poddałaś i doprowadziłaś niesforną pannicę do domu :Rose: Quote
Secia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [FONT=Courier New]hip hip hura hip hip hura dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
feliksik Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Biafra - dawaj szczegóły - usiedzieć nie mogę - jak ci się to udało Quote
Asperges Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Biafra, jak będziesz miała czas to opisz jak ją znalazłaś, bo to niesamowite! ona żyje! Quote
Recommended Posts