Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiadomość roku, bardzo, bardzo sie cieszę, wycałowałabym ten uparty pychol
Ja tu siedzę i myślę co zrobić bo TZ nie wrócił w terminie, juz nawet nie chciało mi sie pisać bo przy jego robocie ręce opadają, a tu taka wiadomość

Posted

jezu, ale wieści - Jasza aż do mnie zadzwoniła, więc lecę na dogo czytać, a tu piękne oczy Dumeczki:crazyeye:
Biafra normalnie wycałowałbym cię kochana:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cały czas obserwowałam poszukiwania Dumki. Nic nie pisałam, bo nic mądrego o sposobie złapania jej nie miałam do powiedzenia. Tylko trzymałam kciuki za pomyślność poszukiwań.

Biafaro, wielkie uznanie za wytrwałość i upór.
Wielkie dzięki za to, że nie zniechęciłaś się i nie zaniechałaś szukania Dumki pomimo wielu przeciwności i trudności.

:klacz: :thumbs: :Rose::Rose::Rose: :cool2: :buzi: :iloveyou:

Posted

[quote name='abra43']:modla::modla:Ja uważam że św. Franciszek zadziałał trzeba mu podziękować

Ja choć nic nie pisałam ,wierzyłam,bo Św.Franciszek nigdy mnie jeszcze nie zawiódł. Codziennie zanosiłam do niego prosbe.Jak zobaczyłam zmieniony tytuł ,to serce mi tak zabiło ,że nie idzie tego opisać. Podziekowania również dla Biafry ,ze nie dała za wygraną . Tyle wysiłku ją to kosztowało . My tylko na odległosc moglismy kibicować.

Dzieki Biafra

Posted

Też uważam, że Biafra jest wielka ! :loveu: W zasadzie była z tym problemem niemal sama, a nie poddawała się. Wielkie słowa uznania. No i jak to było ... bo nie mogę się doczekać. Nawet w nocy dziś mi się Dumka śniła :)

Posted

[quote name='elik']Cały czas obserwowałam poszukiwania Dumki. Nic nie pisałam, bo nic mądrego o sposobie złapania jej nie miałam do powiedzenia. Tylko trzymałam kciuki za pomyślność poszukiwań.

Biafaro, wielkie uznanie za wytrwałość i upór.
Wielkie dzięki za to, że nie zniechęciłaś się i nie zaniechałaś szukania Dumki pomimo wielu przeciwności i trudności.

:klacz: :thumbs: :Rose::Rose::Rose: :cool2: :buzi: :iloveyou:

wszystkimi czterema podpisuję się pod tym, co napisała elik :)
ależ się cieszę, że się udało :) :) :)

Posted

Mnie też bardzo ucieszyla waidomość ,że Dumka już zlapana :) .. Teraz żadnych łączonych smyczy -tylko jesli podwojne to jedna od obroży a druga od szelek -by znow jakiś karabinczyk nie puścił ...Oj,Dumka ,Dumka -niezla z ciebie uparta koza-turystka a nawet oślica uparta !!! Maratonów jesiennych Dumce się zachcialo i to kilka tygodni ;):razz: Zeby tyle czasu ciagać Biafrę i innych ludzi po takich rozleglych okolicach i hektarach .:roll:

Posted

O rety! Ale cudowna wiadomość :)
Biafra, gdzie Ty ją dopadłaś o tej godzinie?
Chyba Dumka już była śpiąca i dlatego dała się złapać ;)
A na poważnie, Biafra dziękuję, że się nie poddałaś i doprowadziłaś niesforną pannicę do domu :Rose: