togaa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ważne że wiadomo gdzie jest i że dni takie ciepłe. Quote
feliksik Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 no ale jak wróciła to może teraz wybrać się na akcję łapania po lesie - dopóki jest ciepło to dobrze, ale co za pare dni będzie Quote
Jasza Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zobaczcie....tylko człowiek może zadać tyle bólu takiej małej istotce.... Pomóżcie, choć finansowo....Rozsyłam w imieniu Biafry i Pesteczki, która walczy o życie... http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-(-To-jest-kolejna-masakra-(?referrerid=115492 Malutka jest cała z benzyny, ma spalone plecy, obcięte ucho, rozbity pyszczek i powiązana jest drutem...walczy o życie.... Quote
martka1982 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 boże jasza aż się boję wejść na jej wątek co z Dumką? Quote
annavera Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To jedno z większych okrucieństw jakie widziałam :( Biedna psinka :placz: :placz: :placz: Też nie mam odwagi wejść na wątek ... ale to zrobię, bo muszę wiedzieć czy złapią tych zwyrodnialców :( No i właśnie ... co z Dumką ? Quote
Biafra Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dumka omija taras :shake: Klatka jej nie pasuje... Coś mi się pomału wydaje, że ona sobie lepiej radzi na wolności niż mi się wydawało... Smycz sobie odgyzła Strumień zlokalizowała W ogromnym polu kolczastego dziadostwa wydeptała korytarze i kanały Padlinę znalazła Ludzi unika i biega sobie po łąkach :roll: Spodziewałam się tego raczej po Maczce, o Dumkę się martwiłam, że jednej doby poza domem nie przezyje. Mogłaby już dać się złapać :shake: Quote
azalia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Oby udało się ją złapać,bo co to maleństwo zrobi jak przyjdzie mróz i śnieg,który ją zasypie. Quote
si_bcw Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 szkoda że Dumka nadal na wolności :( trzymam kciuki przelałam 700zł za październik z D&M doszły wpłaty od: asiapyziak 50zł, Roland_de 20zł, bjuta 5zł czy Pestkę da się uratować? straszne co jej zrobiono:( Quote
Biafra Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dumka dalej omija taras :shake: Klatka ją skutecznie odstrasza. Jak ona się nie przekona do tej klatki , to ja już nie wiem co wykombinować żeby ją złapać :placz: Gdyby padał deszcz to pewnie znowu trzymałaby się blisko domu, tam gdzie ma sucho, ciepło i jedzenie. Pogoda jest piękna i ona sobie biega po łąkach :shake: Quote
annavera Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ja myślę, że trzeba dać jej jeszcze czas. Niech się przyzwyczai, że cos nowego tam stoi i jak już uzna, że ma to tam stać to może skuszą ją zapachy jedzenia :) Dobrze, że jest pogoda, bo jakby nie było a ona by omijała klatkę, to dopiero byłoby zmartwienie Quote
terra Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jak na psa, który nie znał nic poza schroniskową rzeczywistością, Dumka radzi sobie doskonale. Żeby tylko nie zasmakowała w tej wolności, kurcze Dumka, wracaj już. Quote
abra43 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 :nerwy::nerwy:Dumka kochanie daj się złapac będzie koniec tułaczki Quote
Biafra Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dumka nie odpuszcza i biega sobie dalej :shake: Już by mogła się zlapać... Krzywda jej się nie dzieje, ma jedzenie, schronienie i jak widzę dobrą zabawę :roll: Ja się tylko panicznie boję,żeby jej nie zastrzelili:shake: U nas caly rok polują na dziki, ale wiem niestety że strzelają do czego popadnie Cała okolica jest oplakatowana, dzisiaj jeszcze objechałam wszystko i sprawdziłam czy ktoś nie pozrywał . Na szczęscie plakaty wiszą. Normalny myśliwy nie strzela do psów, zwlaszcza jak na co drugim drzewie wisi że zaginęła. Niestety pseudomyśliwych jest większość ... Quote
feliksik Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 oj Dumko, ja nie mam od paru dni wogóle możliwości pobycia na dogo i wchodzę sporadycznie - a ty nadal nic. Idzie zimno, odpuśc sobie i wracaj! Quote
martka1982 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 czas działa na niekorzyść..... przestaję wierzyć,że to się uda Quote
Biafra Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 10 stopni i deszcz od rana :shake: Dumki nie widać, gdzieś się ukrywa Quote
annavera Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ja też jak patrzę na mapę pogody to o Dumce myślę :( biedaczka Quote
azalia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Co z nią będzie,jest coraz zimniej,deszczowo,niedługo zima nadejdzie,martwię się o nią.. Quote
Biafra Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='terra']Musi się udać, nie ma innej opcji. Jasne, że nie ma :lol: Grunt to samozapracie , albo ośli upór :evil_lol: NIESPODZIANKA Wybaczcie jakość, ale ciemno jest, deszcz się leje na łeb i padam na pysk Quote
Lobaria Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Biafra']Jasne, że nie ma :lol: Grunt to samozapracie , albo ośli upór :evil_lol: NIESPODZIANKA Wybaczcie jakość, ale ciemno jest, deszcz się leje na łeb i padam na pysk Oczom nie wierzę...:multi: Quote
azalia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Biafra,jak się udało złapać Dumeczkę,napisz proszę.Ale się cieszę,cudownie,że już maleńka jest bezpieczna. Quote
Recommended Posts