gamoń Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 W pełni rozumiem troske fundacji Psi Anioł o zdrowie Stasia. Wiec mamy juz odpowiedź.Nalezy Stasiowi szukac domu.Na pewno znajdzie sie osoba z wielkim sercem ,która go pokocha i zabierze do domu. Quote
boksiedwa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 gamoń napisał(a):W pełni rozumiem troske fundacji Psi Anioł o zdrowie Stasia. Wiec mamy juz odpowiedź.Nalezy Stasiowi szukac domu.Na pewno znajdzie sie osoba z wielkim sercem ,która go pokocha i zabierze do domu. wszystko ok Gamoń, tylko że my wszyscy jesteśmy już zapsienia na maxa i większość z nas mieszka w blokach :-( Quote
ARKA Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Moze Stasia umiesci na allegro-opisac co i jak i moze DOMEK jednka sie znajdzie. Prawde mowiac nie widze roznicy miedzy boksem na SGGW a boksem hotelowym -TO NIE JEST to samo co, CZLOWIEK I JEGO UKOCHANY,STARY, SCHOROWANY PIES!!! Quote
mosii Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 no rzeczywiscie boks i trzy spacery dziennie a mieszkanie w domu i ogród do dyspozycji to rzeczywiscie zadna róznica:/ Quote
ARKA Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mosii napisał(a):no rzeczywiscie boks i trzy spacery dziennie a mieszkanie w domu i ogród do dyspozycji to rzeczywiscie zadna róznica:/ A kto mu oferuje dom i ogrod? Jest ktos taki? Quote
Behemot Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Mosii, jesteś po prostu.... :modla: Brak mi słów... Quote
boksiedwa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mosii napisał(a):ja...................... szalona kobieto :evil_lol: jesteś wielka :multi::multi::multi: Quote
oktawia6 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='mosii'] ja...................... Mosii czy zdajesz sobie sprawę że on wymaga całodobowej opieki? kiedy chcesz do niego pojechać? Czy Wiesz, że podróż dla niego jest bardzo ryzykowna w obecnym stanie zdrowia : Warszawa-Częstochowa? Quote
pajunia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mossi, Ty w butach do nieba pojdziesz ( psiowego). :lol: Quote
SuperGosia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Pies jest w zlym stanie, moim zdaniem nie nadaje sie do transportu. Nie moze ustac na nogach, niedowidzi :shake: Wymaga stalej opieki, kontroli urologa. Cierpi na zaawansowana spondyloze - zwyrodnienie czesci kregoslupa (jego kregi "zazebiaja sie"/nachodza na siebie, co sprawia psu ogromny bol i trudnosci z poruszaniem sie). Mosii, wiem ze chcesz pomoc, ale transport tego konkretnego psa Ci odradzam. Oczywscie - zrobisz co zechcesz, ale na swoja odpowiedzialnosc. Piekne jest to, ze chcesz podarowac psu dom na jego ostatnie dni, ale obawiam sie, ze moze nie przezyc podrozy :( :placz: :placz: :placz: Quote
joaaa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mosii, rozmawiałaś z Ewą, mogę podać Ci jej nr. Daj znać na pw albo maila. Quote
oktawia6 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Fundacja nie ma własnego, osobnego biura. Formalna siedziba Fundacji ma adres (potrzebny m.in. dla urzędowej korespondencji): 02-867 Warszawa, ul. Baletowa 30 tel.: 022 331 34 75; fax: 22 331 34 45 W godz. 8.00-16.00 dyżuruje tam pani Ewa Zugaj pani Ewa: 501-499-589 ======================================================= oraz warto zadzwonić do SGGW i uprzedzić o wizycie u Stasia: 022/593-61-97 Klinikia Małych Zwierząt Szpital Niezakaźny kennel Stasio:-( Quote
joaaa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Oktawia, mówimy o Azylu pod Psim Aniołem????? http://www.psianiol.org.pl/ Quote
oktawia6 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 jasne Joaaa, to dane z ich strony;) Quote
joaaa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No fakt, to dane z ich strony, tylko nie spisałaś pełnych danych: Ewa Pikulska (nasze zwierzęta w Klinice SGGW): Warszawa-Ursynów ul. Nowoursynowska 159c tel. 0 506 044 414; [email protected] Dane do innych ludzi z Anioła są na stronie, do której podałam linkę wyżej, w poprzednim moim poście. Tam też jest kontak do biura: Fundacja nie ma własnego, osobnego biura. Formalna siedziba Fundacji ma adres (potrzebny m.in. dla urzędowej korespondencji): 02-867 Warszawa, ul. Baletowa 30 tel.: 022 331 34 75; fax: 22 331 34 45 W godz. 8.00-16.00 dyżuruje tam pani Ewa Zugaj W bieżących sprawach najlepiej skontaktować się bezpośrednio z jedną z czterech osób: Urszula Pluta (prezes Fundacji): tel. 022 615 81 77; 0-605 99 12 77; [email protected] Agnieszka Brzezińska (Azyl w Warszawie-Falenicy): 04-979 Warszawa, ul. Kosodrzewiny 7/9 tel. 022 612 62 97; [email protected] patrz >> dojazd do Azylu Ewa Pikulska (nasze zwierzęta w Klinice SGGW): Warszawa-Ursynów ul. Nowoursynowska 159c tel. 0 506 044 414; [email protected] Tadeusz Wypych (Biuro Ochrony Zwierząt) 04-886 Warszawa, ul. Garncarska 37 A tel./fax 022 615 87 63; [email protected] Quote
mosii Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ................................................. Quote
oktawia6 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 może mu chociaż posłanie zawieźć? te co na początku wkl eliłam:roll: Quote
oktawia6 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 czy są jakieś propozycje dla Stasia?:roll: może na resztę jego dni ten hotelik u pani Grażynki-jest niedaleko SGGW:roll: :sadCyber: Quote
boksiedwa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Była propozycja ale komus się nie spodobała :angryy:, więc biedny Stasio nadal siedzi jak więzień w boksie :-( Quote
przyjaciel_koni Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Czytam i czytam i nic nie rozumiem !!!!! Może ja również zatraciłam umiejętność czytania ze zrozumieniem. Czego właściwie potrzeba ? Bo raczej nie ma szansy, by ktokolwiek tego biedaka zabrał do domu. Hoteliki w pobliżu zajęte. Były tu faktycznie różne propozycje (posłanie, miski, kocyki, o propozycji domu z ogrodem nie wspomnę), żadna nie jest przyjęta. Nie rozumiem !!! Będę bardzo wdzięczna za oświecenie ! Również mi Stasia żal ! W tej chwili jest jak było. Stasio nie ma nic. A czas leci. Quote
Recommended Posts