AgaiTheta Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wiecie co zrobiliśmy za mało :( Dzięki Efka!!! Dzięki Tobie nie był sam, nie bał się!!! Dziekujemy! Quote
siekowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 żegnaj Stasiu :-( :-( :-( dobrze,że nie był sam... Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Stasiu:-(, badź szczęsliwy, Efka, dziejue za to, ze byłaś przy Nim. Quote
AgaiTheta Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Stasiulku zaraz cioteczki przyjdą do pracy i zajrzą co u Ciebie, a Ty juz taaam daleko :-( Biegaj kruszynko, Pozdrów od nas Sarcie Aggi, Gajoszkę Szmaji. One się tam Tobą zajmą! Quote
Iza i Avanti Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :( :( :( Oj, Stasieńku... :( :( :( Biegaj Myszko szczęśliwy za TM :( :( :( Efka- dziękuję... Quote
jetem75 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Stasieńku kochany żegnaj... mam nadzieję,że już nic Cię nie boli biegasz z moją Figą? Quote
Atik Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ['] przenieście Stasia za tęczowy most i zmieńcie tytuł .... Quote
asiaf1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Tzeba wysłać priva z linkiem do moda z prośbą o przeniesienie. Smutny jego koniec:-( Żegnaj Stasiu:-( Quote
paros Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Stasiu już za TM :-( nie odczuwasz bólu i biegasz z naszymi pieskami Quote
czarna anda Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 szkoda ze nie zostal umieszczony na allegro - mozna tam spotkac dpbrych ludzi .... poza tym tak samo mozna weryfikowac ludzi z allegro jak i takich ktorzy przychodza do adopcji Sama wydalam kilk apsow przez allegro i maja sue swietnie zegnaj Stasiu - mam nadzieje ze biegasz razem z moja Anda i nic juz i nie boli Quote
oktawia6 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='doddy'] Ja znam Stasia osobiście. Czytałam, czytam ale się nie wtrącam. Wyjaśnię tylko kwestie misek i posłania dla Stasia. Otóż należy pamiętać, że Stasio nie dowidzi. Często się wywraca. Specjalnie w jego boksie nie ma plastikowego posłania ani misek na stojaku, żeby chłopak nie miał dodatkowych przeszkód. Gdy wychodzi się ze Stasiem na spacer, bardzo często wywraca miskę, potyka się. Dostawianie mu kolejnych, nie jest w moim mniemaniu dobrym pomysłem. Stasio wygląda bidnie, po jego minie można wyczytać, że to pies którego otarło najgorsze zło tego świata. Może moi Drodzy nie zdajecie sobie sprawy, że Staś teraz wygląda pięknie. Wyniki krwi ma jak młodziutki zdrowiutki pies. Nie widzieliście go wczesniej. To najprawdopodobniej pies, który był zaniedbywany przez całe swoje życie. Nalezy też pamiętać, że Staś nie musi być psem stojącym nad grobem. Może mieć równie dobrze 8 lat, tylko zaniedbywanie przez tyle lat odbiło tak swe piętno, że wygląda na dziadziusia. Weźcie to pod uwagę co napisałam. I już powracam do czytania a nie pisania ;) jak zawsze miałam rację....ale byłam na wątku poczytana jako rozchisteryzowana głupia panna-bym się nie mieszała, że wszystko o.k.-kazaliście mi zmieniać tytuł na początku-"Daj mu spędzić u siebie schyłek zycia" na radosny-jak napisałam pies żył od założenia tego wątku wątku 5 miesięcy. dobrze, choć że resztkę życia spędził nie na tej ściereczce z pierwszej strony tylko na wygodnym materacu. Quote
mosii Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Stasiu............................. (*) Quote
AgaiTheta Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ciocia oktawia6 zajrzała do Ciebie Stasiu, a wiesz jakoś tak dziwnie, bo właśnie wróciłam od znajomych i chyba własnie tak o tej samej porze, czyli około 1:30 opowiadałam znajomym o Tobie :( Tak rozmawialiśmy o tych szczęśliwych psach, a potem zaczęłam, wtedy już monolog, o tych smutniejszych historiach... Zadałam pytanie - dlaczego? Ty, Maja, Victor, Bella, Shani, Verba, Platon, Felix, Negr i cała reszta boksiowych duszyczek musiała odejść :( Czyżbyś Stasiu chciał dać nam znać, że jesteś zadowolony i szczęśliwy tam? Kochamy Cię Stasiu... ... Quote
oktawia6 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 AgaiTheta-tak-to chyba jakiś znak:sadCyber: Quote
AgaiTheta Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wiesz, jak wróciłam to mówie sobie odwiedze nasze psiaki, wchodzę w subskybcje i patrze Staś pierwszy, myśle co jest, czemu on... ryczę jak bóbr teraz, Stasiu dzisiaj do nas przyszedł... czuję go i kocham tak bardzo... Quote
AgaiTheta Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Oktawia a może one mają mega kościową impreze i tak wspominają psycholi z dogo aż nam się czkawką odbiło? :loveu: Quote
oktawia6 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 AgaiTheta napisał(a): Oktawia a może one mają mega kościową impreze i tak wspominają psycholi z dogo aż nam się czkawką odbiło? :loveu: myślę, że tak niektóruch dobrze niektórych nie-tam gdzie są psie anioły Quote
Recommended Posts