Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, a nie uważacie, ze najważniejsze jest to, aby go wyciągnąć z tego przygnębiającego boksu na SGGW ??? Ja myślę, że to dużo ważniejsze od posłanka - popieram to co napisała Asiaf1 - jeśli p Grażyna w Otrębusach się zgodzi, to trzba go zabierać, kasa się jakoś znajdzie....ja mogę zadeklarować 100 zł na dziś, nie więcej w tej chwili, bo mam na "utrzymaniu" Sabę z Rembertowa, ale jeśli wszystko pójdzie ok, to może uda mi się dać więcej

proszę, zróbmy coś......

Posted

Sam mam bokserke i wiem jak te pieski sa wrazliwe , moja tez ma zwyrodnienie ledzwiowe ale byla leczona i teraz jest dobrze tyle ze podaje jej preparat ktory odbudowuje stawy . Szkoda ze nie miszkam w domku sam bym wziol tego biednego psiaka , one sa idealne do dzieci i wszystkich domownikow. Ehhhh co za swiat wredny

Posted

mam następujacą propozycję:
moge przewiezć boksia do hoteliku(psy sa w domu, ogrzewanie podłogowe, ogród, brak schodów) do mojego weta w Radomsku, była tam sterylizowana Gapa, Tulin, Bingo z reszta wszystkie moje i "moje tymczasowe" psy tam jeżdzą, mam absotutne zaufanie do tych ludzi, boksiu miałby opiekę weta 24h i dom, odwiedzałabym go codziennie.
też deklaruje 100zł miesięcznie.
co Wy na to??

Posted

lavinia napisał(a):

dziewczyny, a nie uważacie, ze najważniejsze jest to, aby go wyciągnąć z tego przygnębiającego boksu na SGGW ??? Ja myślę, że to dużo ważniejsze od posłanka - popieram to co napisała Asiaf1 - jeśli p Grażyna w Otrębusach się zgodzi, to trzba go zabierać, kasa się jakoś znajdzie....ja mogę zadeklarować 100 zł na dziś, nie więcej w tej chwili, bo mam na "utrzymaniu" Sabę z Rembertowa, ale jeśli wszystko pójdzie ok, to może uda mi się dać więcej

proszę, zróbmy coś......

Stasio i tak go podziwiam-a że kołderkę zgryzł:evil_lol: to i tak dobrze-nie ma żadnej zabawki, żadnego bodźca-i tak się dziwię, że nie ma syndromu "klatki" czyli nie chodzi w tę i z powrotem-może dlatego że nie może chodzić normalnie-w Otrębusach by miał naprawdę dobrze-co do posłania-to te plastikowe jest najpraktyczniejsze-a w środek wkłada się derkę w poszwie-poszwę może co tydzień uprać i nową powlec-a z takiego tworzywa spanie-może być i w ogrodzie na trawie-by Staś się wygrzewał na słońcu-obok Sabci-w Otrębusach-to są ludzie, którzy dobrze prowadzą hotelik-bo są i tacy, którzy się uśmiechają ale jak się wyjdzie to robią co innego.

Ten pies jest mi szczególnie bliski-gdyż mo mały piesek też ma Spondylozę-ale dopiero początek...więc jak widzę Stasia...:wallbash: :wallbash: :cry: :cry:

Trzeba zapytać się na miejscu lekarza-co dokładnie Staś ma z nerkami-czy jest już dializowany, i w jakim odcinku ma Spondylozę i tak dalej-jestem gotowa tam pojechać z osobą, która ma konkretne propozycje-telefon do mnie na pierwszej stronie wątku;)

Posted

Te Otrębusy były by opcjonalnie najlepsze-jest bliżej-o wiele-15 minut jazdy samochodem-prosta droga-do Radomska dalej- w jego stanie jazda do Radomska...

Zróbmy zrzutkę na tego biedaka najlepiej na AFN:

z dopiskiem "dla Stasia z SGGW-Warszawa"

Posted

:-( Boksio zamknięty w boksie, bez kontaktu z człowiekiem i w dodatku nie mogący swobodnie się poruszać, cieszyć, skakać...:-( Dla boksia niewiele jest gorszych rzeczy na świecie.:shake: Dziewczyny, jeśli możecie, zabierajcie go prędko. Ja kasowo teraz nie pomogę, ale wystawię pare gadżetów na bazarek, grosze to będą, ale chociaż tyle...
Obiektywnie patrząc brałabym Stasia do Otrębus, p. Grażyna ma złote serce i słynie z przyjmowania bezdomnych psiaków, a i w razie kłopotów finansowych na pewno można się z Nią porozumieć i zapłacić z małym opóźnieniem.

Posted

Acha, zapomniałabym! Mam u siebie 10 kg Royal Canine Renal, dla psów z chorobami nerek, wątroby, trzustki i jelit. Zapytajcie weta czy taka karma będzie dobra dla Stasia? Jeśli tak, to mogę przekazać w każdej chwili, mieszkam w W-wie.

Posted

Oktawia, a skad Stasio tam sie wogole wziol,czy go 'kochajacy opiekunowie' tam porzucili?:mad: :mad: :mad:

eh doczytalam.
Czy na SGGW jest podloga podgrzewana,ze zwierzeta nie maja tam zadnych legowisk?:roll: Przeciez za pobyt Stasia chyba UM placi, prawda?

Posted

[quote name='ARKA']
Oktawia, a skad Stasio tam sie wogole wziol,czy go 'kochajacy opiekunowie' tam porzucili?:mad: :mad: :mad:

ARKA-a czytałaś wątek od początku?;)

Ten piedny pies jest niczyj, nie ma nikogo-nie ma domu-tylko ten kawałek szmatki,
AśkaK na pewno się zapytam o tę karmę;) -czy karma weterynaryjna na chore nerki czy karma weterynaryjne na zaawansowaną Spondylozę (czyli karma na stawy i chrząstkę)
czekam na osobę, która chce do niego pojechać wówczas razem się umówimy-telefon do mnie na początku wątku.

Odwiedzać można do godziny 19-tej

wpłacajcie proszę pieniążki na AFN:

z dopiskiem "dla Stasia z SGGW-Warszawa"

Posted

a poniżej wklejam wątek Oskara-tam gdzie by można było zawieźć Stasia- (Oskarek ze złamanym kręgosłupem niechodzący-jeżdżący na wózku):
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17416

Pensjonat dla zwierząt
Otrębusy k/Podkowy Leśnej
ul.Wiejska 38 B
tel.:022/798-17-30
0604-537-096

P.S. od SGGW do pensjonatu p.Grażynki jest 10 min. jazdy-dla Stasia i jego zdrowia to jedyne rozwiązanie