Poker Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Oby wszystko dobrze było po zabiegu. A co w takim tempie ekspresowym go pozbawili klejnotów rodzinnych? Quote
Ewanka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Poker']Oby wszystko dobrze było po zabiegu. A co w takim tempie ekspresowym go pozbawili klejnotów rodzinnych?[/QUOTE] ... pewnie mieli "wolne moce przerobowe" :/ ... mogli troszkę poczekać, aż będzie wykąpany i w ciepłym domku. Quote
piechcia15 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 to nie jest wcale tempo ekspresowe bo pies jest u nas od miesiąca, zwykle kastrują zaraz po 14-dniowej kwarantannie, ale nie sądziłam że wezmą się za takiego starca Quote
Anula Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Oby był tylko w pomieszczeniu ogrzewanym i nic mu się nie stało bo noce są chłodne-trzymam kciuki i myślę o kudłaczku. Quote
Poker Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ja też mam nadzieję ,że sprawdzili jak serduszko pracuje. Dajcie szybko znać co i jak a maluchem. piechcia , nie przesadzaj z tym starcem:mad:, to pan w dojrzałymł wieku.A facetami to wiesz jak jest .Jak z winem , im starsze , tym lepsze :evil_lol: Quote
Lidan Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Itske']z krakowa, z krakowa, wielkie mecyje, nie chciałyście dać go do gdańska, bo co, bo Kraków ładniejszyy, u nas też są fryzjerzy, :diabloti: no to se strzeliłam focha:lol:[/QUOTE] Ale atmosfera w Gdańsku nie taka jak w Krakowie, drogo tam podobno i nikt darmowych usług fryzjerskich nie świadczy :eviltong: [quote name='Poker']Ja też mam nadzieję ,że sprawdzili jak serduszko pracuje. Dajcie szybko znać co i jak a maluchem. piechcia , nie przesadzaj z tym starcem:mad:, to pan w dojrzałymł wieku.[B]A facetami to wiesz jak jest .Jak z winem , im starsze , tym lepsze [/B]:evil_lol:[/QUOTE] Eee... :shake: chyba coś Ci się pomyliło, albo Twój TZ jest wyjątkowy :diabloti: Czekamy zatem na wiadomości o stanie zdrowia Skarbka i na efekty wizyty przed adopcyjnej. Quote
Akrum Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 mam nadzieję, że mały dobrze się czuje po zabiegu... i że noc spędził jednak w ciepełku... Quote
paniMysza Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jakby psiak poszedł jednak do DT, nie do stałego - deklaruje na niego jednorazowo 10 zł na razie. Quote
Itske Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Lidan']Ale atmosfera w Gdańsku nie taka jak w Krakowie, drogo tam podobno i nikt darmowych usług fryzjerskich nie świadczy :eviltong: QUOTE] Atmosfera jest super, mnie tu proszę na patriotyzm lokalny nie wchodzić, a i darmowe uslugi by się znalazły, a jak nie to ciocia Itske by go TZową maszynką na cacy ogoliła, najpierw bym na TZ poćwiczyła i coś by z tego wyszło:diabloti: a poza tym proszę donieść jak się ta kupa futra czuje i kiedy wizyta przedadopcyjna Quote
Anula Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Itske - Twoje posty są bomba.Z rana zaglądam do kudłaczka-a tu żadnych wiadomości! Quote
Itske Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Anula']Itske - Twoje posty są bomba.Z rana zaglądam do kudłaczka-a tu żadnych wiadomości![/QUOTE] Och, nareszcie ktoś docenił mój talent, a tyle lat się tułam po dogo:diabloti: dziękuję dziękuję:lol: Quote
Itske Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Halo, Kudłaty?! Brak jajeczek na słuch wpłynął?? Co u Ciebie przystojniaku? Cioteczki, napiszcie jak się psiak czuje, i jak się rozwija sytuacja z DS w Krakowie Quote
Poker Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 właśnie , czekamy z niecierpliwością na informacje o maluchu i ew.domku. Quote
modliszka84 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja nie wiem, wizyte miała załatwiać piechcia i nie wiem na jakim jesteśmy etapie. Co do tego że po kastracji spędził noc w cieple to się nie łudźcie, schronisko nie dysponuje takimi pomieszczeniami. Jest kilka boksów "szpitalnych" ale mieszkają tam szczeniaki. Schronisko jest przepełnione o ponad 30 psów (miejsc jest na 130 a psów w schronisku ponad 160)... Quote
Itske Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Poker']właśnie , czekamy z niecierpliwością na informacje o maluchu i ew.domku.[/QUOTE] a my tu czekamy sobie tralalal:cunao: Quote
piechcia15 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 modliszko to masz stare dane bo psów już jest 200:(:(:( Skarbek czuje się dobrze, a nawet bardzo dobrze:) Jajeczka ok, na szczęście jest cipło to pogoda sprzyja. Podczas narkozy został jeszcze citke podcięty i potężnie wyczesany, kołtuny co większe wycięte, grzyweczka podcięta i chłopak jak ta lala:)nawet przechadzał sie po boksie, ale niestety chyba jednak nie widzi:( bo co chwilę wpadał na swojego współtowarzysza. Ale tym Państwo to nie przeszkadza i nie moge się doczekać...co więcej Asior chyba "opchnie" im kolejnego starca:) i będzie prawdziwy dom starców:) nasz ślepy a Ich głucha dogadają się:) Asior była dziś u państwa i skomentował atak: "złoci ludzie":) dom cud miód, ludzie to samo!!nic tylko iśc i mieszkać:) a zatem Skarbek pojedzie w sobotę do Krakowa:) co wy na to:D:D:D Quote
jaanka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dzięki za dobre wieści . Ważne że się wybudzil , skoro badań nie było wcześniej to pewnie nowi opiekunowie zrobią mu kontrolne . Oczy też pewnie sprawdzą . Cieszę się że to taki dobry dom , może zechcą się zalogować i sami pisać . Asior wielkie podziękowania za wizytę przedadopcyjną :) Quote
modliszka84 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja myslę że on się rozrusza jeszcze. Jak byłam w sobotę to chodził po boksie i szczekał ;) Pomóżcie Bumisiowi proszę :( 8 lat jest w schronisku, podupadł na zdrowiu, nie możemy pozwolić że odszedł sam w schroniskowym boksie... Błagam, może ktoś ma kawałaczek podwórka [url]http://www.dogomania.pl/threads/136526-Bumerang-8-lat-w-schronie-SYT.DRAMATYCZNA-NIE-DAJMY-MU-ODEJSC-W-SCHRONISKU.../page30[/url] Quote
piechcia15 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 dodam, że Państwo leczą swoje pupile u najlepszego zdaniem Asi weta:) Quote
Lidan Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='piechcia15'] Skarbek czuje się dobrze, a nawet bardzo dobrze:) [B]Jajeczka ok[/B], na szczęście jest cipło to pogoda sprzyja. [/QUOTE] Hmm...Jajeczek to on powinien już nie mieć :eviltong: [quote]Podczas narkozy został jeszcze citke podcięty i potężnie wyczesany, kołtuny co większe wycięte, grzyweczka podcięta i chłopak jak ta lala:)[/quote]I to by było na tyle jeśli o dobrego fryzjera chodzi ;) [quote]nawet przechadzał sie po boksie, ale niestety chyba jednak nie widzi:( bo co chwilę wpadał na swojego współtowarzysza. [/quote]Oj, to może on starszy niż 10 lat :niewiem: [quote][B]Ale tym Państwo to nie przeszkadza i nie moge się doczekać.[/B]..co więcej Asior chyba "opchnie" im kolejnego starca:) i będzie prawdziwy dom starców:) nasz ślepy a Ich głucha dogadają się:)[/quote]Cudowne wieści :multi: Teraz Skarbek będzie już tylko leżeć i pachnieć jak z emeryt z dobrego domu [IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/tn_pup.gif[/IMG] [quote]Asior była dziś u państwa i skomentował atak: "złoci ludzie":) dom cud miód, ludzie to samo!!nic tylko iśc i mieszkać:)[/quote]To może i mnie by zaadoptowali, co :diabloti: [quote]a zatem Skarbek pojedzie w sobotę do Krakowa:) co wy na to:D:D:D[/quote] Aż trudno uwierzyć, że się małemu tak trafiło. Skarbeczku! Pakuj się i w drogę! [IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/hond46.gif[/IMG] Kraków czeka :loveu: Quote
piechcia15 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 a czy jesteś: przygłucha, slepawa i wymagająca specjalnej troski??:) bo jeśli nie masz choć jednego parametru to się nie nadajesz:D:D Quote
Recommended Posts