piechcia15 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Dnia 24.01.2011r do naszego schroniska trafił Skarbek. To chyba mix pudla z grzywaczem. Ma powyżej 10lat, jest bardzo zaniedbany i wychudzony. Sierść ma bardzo sfilcowaną, ale nie możemy go obciąć bo jest za zimno, a nie ma miejsca w boksach wewn.:placz: Skarbek nie chce wejść do budy i cały czas śpi skulony na poduszce nawet w mrozy :placz: Ma bielmo na oczach, ale raczej widzi, jest tolerancyjny wobec psów, bardzo towarzyski, rozdaje buziaki i uwielbia głaskanie. [B]kontakt w sprawie adopcji:[/B] 692486565, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=red][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=3][B][SIZE=4]dzięki ogłoszeniom i cudownym ludziom Skarbek znalazł cudowny dom i 5.03 pojechał do Krakowa:) TRZYMAMY KCIUKI!!![/SIZE] [/B][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/display/3081b.jpg.jpg[/IMG] [IMG]http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/display/3081c.jpg.jpg[/IMG] [IMG]http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/display/3081a.JPG.jpg[/IMG] [IMG]http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/display/3081.jpg.jpg[/IMG] [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/2245/p1280753.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 bardzo prosimy o pomoc także w ogłoszeniach:( ten pies tak długo nie wytrzyma:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewanka Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 o matko :(:(:( ... cholera, gdyby to była sunia ... :( uważam, że trzeba go jednak ogolić, ale oczywiście dopiero w DT/DS on śpi na zewnątrz, w te mrozy ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 tak, cały czas na tej poduszce, być może w nocy wchodzi do budy ale nie sądzę bo miałby na sobie słomę a nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanka Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Biedak , chyba gdzieś już był na innym wątku . Czy ma jakieś ogłoszenia lub Allegro ? Takie mrozy a on na tej poduszce :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Kurde,nie można go tak zostawić bez pomocy-piękny pies-trzeba na cito szukać DT.Jak go się odpicuje to szybko znajdzie domek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 nie ma nic:( ale nie wiem czy jest sens robić allegro takiemu zaniedbanemu psu?:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modliszka84 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 on chyba nie zna budy, a na pewno zna poduszkę :( do budy nie chce wchodzić, w mrozy spał na poduszce.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilka21 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 bideny pies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanka Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Może wlaśnie to że jest taki biedny i bez szans wzruszy kogoś o dobrym sercu . Gdyby napisać że szuka domu tymczasowego lub stałego . Nie mam żadnego innego pomysłu w tej chwli i funduszy też niestety nie . Piechcia a Ty jesteś wolontariuszką w tym schronisku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewanka Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Czy coś wiadomo o tym psiaku, ktoś go oddał, czy się błąkał ... nie mogę przestać o nim myśleć :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modliszka84 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 z tego co wiem, pies został wyłapany z ulicy przez hycla/SM schronisko nie przyjmuje psów od osób prywatnych. jaanka - tak, jestesmy wolontariuszkami z tego schroniska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanka Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 A może chociaż kubrak doraźnie polepszylby jego sytuację , jest wątek kubrakowy dla schroniskowych psów . Jak on przetrwał te straszne mrozy na zewnątrz . Zajrzałam na kilka Waszych wątków żeby nie zadawać niepotrzebnych pytań . Poker pytała o niego na jednym z wątków , stąd go pamiętam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomfer Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 biedaczysko..moze dajcie mu jakąs inną bude zeby chciał chociaz do niej wejść.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modliszka84 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 a Twoim zdaniem buda od budy to się różni jakoś specjalnie ...? poza tym nie waży 5 kg żeby budy między boksami przenosić :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jostel5 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Zaglądam,ale pomóc nijak nie mogę...:( Psiak jest wzruszający,dajcie go koniecznie na Kudłacze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edi100 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Ło Kuchnia:( Biedaczysko:(:( Pozwolę sobie skopiować wątek na Dredzikowy, może jakoś wspólnymi siłami uda się Go ocalić?:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanka Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Modliszko jak myślisz czy on pozwolilby ubrać się w kubrak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*anusia&ajlu* Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 jak mały trafi do dt moge zadeklarowac 10zł az nie znajdzie ds, tylko tyle moge pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwop Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Trzeba go wyciągnąc na tymczas, bo inaczej domu nie znajdzie. Zobaczcie "mojego"Tofika...kapałyśmy go 3 razy, taki byl brudny... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200175-Tofik-pojechał-do-nowego-domu[/URL]! Teraz ciagle otrzymuję telefony, mimo ze juz w domku swoim siedzi! Wyciągnijcie go - tylko gdy bedzie ładnie wyglądał, to znajdzie domek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magenka1 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 o matka ile tego nieszczęścia on musi iść do domu i to jak najszybciej musi go wszystko boleć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanta33 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 uhhh;(((( może jakiś bazarek na DT;((( cholera jaka bida nooo;(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bela51 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 A wysłałyscie link do malawaszki ? On taki kudlacz troche ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasia14 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 [quote name='bela51']A wysłałyscie link do malawaszki ? On taki kudlacz troche ?[/QUOTE] Wysyłałam.... Kurcze, dt dla małego to podstawa, on wygląda jak 7 nieszczęść. Zbyt długo w schronisku nie wytrzyma....:( Ale niestety nie mamy żadnego pomysłu, gdzie go umieścić... Dziękuje za przybycie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewanka Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Zerkam do małego-wielkiego nieszczęscia w nadziei, że ktoś się zlituje ... ja niestety nie mogę pomóc, mój pies nie toleruje dorosłych samców na swoim terenie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts