jostel5 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Czuprynka cudna! Kitka na ogonku-też.Ciekawe,jak się zachowywał w spa?;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 ojj cudowoski:) a czy faktycznie Skarbek ma oberwane to jedno ucho?? byliście u tej darmowej fryzjerki?czy sami go obcinaliście? jak z sikaniem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbek Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Właściwie to ma wycięte ucho tak powiedzia wet. A Pani fryzjerka była dzisiaj u nas, ale on się bardzo bał strzyrzenia. Trwało to z 1,5 godziny ale wygląda super. Sikać mu się zdarza, kupek w domu juz nie robi, ale tak ze 3 razy sikanie w domku było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanka Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Śliczna peruczka :) . Jak to wycięte ? Równo ciachnięte ? Może zrób mu badania moczu , warto skontrolować . On w te mrozy spał na zewnątrz , możliwe że ma przeziębiony pęcherz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbek Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Bardzo dziękuję za wstawienie zdjęć. Skarbek czuję się dobrze wiec to na ewno nie jest zapalenie pęcherza, tylko albo zapomniał gdzie trzeba się załatwiać albo poprostu mieszkał na wsi i robił kiedy chciał. Dzisiaj dostał nowe szeleczki aby mogł wychodzić na spacer, bo ja nie uznaję obroży, więc uczymy się chodzić p schodach a mamy ich tylko 6 oby znależć się na podwórku, ale cóż jak nie widzimy gdzie idziemy. Na podwórku (w ogrodzie) chodzi sobie sam bo jest ogrodzony i ze schodkami też już całkiem całkiem dobrze było wieczorem. No i wreszcie wyczuł kota i szczekał. On jest teraz taki malutki i chudziutki!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terra Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Ale słodziak ma świetną czuprynkę :) A Skarbek przytyje w troskliwym domku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 tak to ucho jest równo przecięte, dlatego myśleliśmy że może go ktoś kiedyś nożyczkami przyciął, ale może miał jakiś uraz i chirurgicznie mu je usunęli?może ktoś kiedyś dbał o niego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 A mówiłam,że to piękny pies,po spa będzie czym nacieszyć oko swoje i sąsiadów.Jeżeli nie ma nic z nerkami to wszystko się unormuje tylko trochę trzeba dać jemu czasu .Po miesiącu na pewno już będą tylko same dobre wieści. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masuimi33 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 boski kudłaczek;))) chudzinka ale pod troskliwym okiem Pańci nabierze ciałka;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 to że chidzinka to nie uwierzę! jak niosłam go na rękach to mi zdrętwiały. Z 10kg napewno waży! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbek Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 No chudzinka, chudzinka waży tylko 6,4 kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 [quote name='Skarbek']No chudzinka, chudzinka waży tylko 6,4 kg.[/QUOTE] To rzeczywiście chyba chudzinka-na zdjęciach wygląda na większego psiaczka-może taka jego uroda.Trzymaj się maleństwo i bądź szczęśliwy w nowym domku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbek Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Boni jest kochaniutki, dobrze że trafił do nas i już go nikomu nie oddamy. Jest już bardzo samodzielny schodzi po schodkach i wychodzi sam bez smyczy. A dzisiaj nie wiem jakim sposobem ale na jednej wersalce spała Saba a na drugiej Boni. Widocznie sam sobie wyskoczył! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lidan Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Wbrew pozorom niewidome psy podobno świetnie sobie radzą. Czasem postronni obserwatorzy nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że patrzą na psa, który nic nie widzi. Pomału Boni pozna otoczenie i będzie biegał i skakał na ile mu sił starczy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Wreszcie odnalazłam wątek Skarbusia Boni, jestem szczęśliwa ,że chłopak ma tak wspaniały dom. Ja też bym mu oczu ie operowała. Z dotychczasowego doświadczenia wiem ,że rzadko kiedy się udają u młodych psów ,a u starych psów tym bardziej. Ślicznie wygląda z nową fryzurką,aż się wierzyć nie chce ,że to ten sam piesek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Co u chłopczyka słychać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 [COLOR=red][B]proszę wejdźcie na wątek w moim podpisie :( szukam ratunku dla 15-letniego szkieleta a może dla tego biedaka też znajdziemy ratunek i szanse na godziwe życie??????????? [/B][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbek Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Skarbek (BonI) jest bardzo szczęśliwy, spi tylko w łóżku. W samochodzie już siedzi spokojnie nie robi koncertów. Na wsi chodzi za mną krok w krok pilnuję mnie cały czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 super wieści:) fajnie, że ktoś umie pokochać tak wiekowego psa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terra Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Cudownie, szczęśliwy we własnym domku z własnymi, kochającymi ludźmi :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaanka Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Czy są jakieś wieści od Skarbka ( Boniego ) ? Może jakieś zdjęcie szczęśliwego psa na osłodę dla ciotek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted May 29, 2011 Author Share Posted May 29, 2011 później napisze do nich maila jak nie zapomnę:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbek Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Witam wszystkich! Boni jest szczęśliwy jest piękny, chodzi do fryzjera, jeżdzi z nami na wieś już nie skuczy w aucie, pcha sie tylko na ręce i na kolana, śpi w łóżeczku, bardzo nie lubi naszego kotka jakby widział to napewno odgryzłby mu ogon. Mieszkamy w centrum Krakowa mamy dostęp do ogrodu na naszym podwórku i Bonuś sam sobie schodzi po schodkach i biegnie do ogrodu. Bardzo go wszyscy kochamy a on nam odwzajemnia swą miłość i przywiązania. Zdjęć nie potrafię wysłać więc jak pozwolicie to wyślę komuś na maila aby wstawił. Pozdrowionka i całuski od Bonusia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechcia15 Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 ja z przyjemnością wstawię:)[email protected] :) to cudownie że mu sie tak fajnie żyje:) i tak dobrze sobie radzi z tym słabym wzrokiem lub jego brakiem pozdrowionka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terra Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Czekam z niecierpliwością na foteczki pięknisia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts