Jump to content
Dogomania

*Pabianice* mix grzywacz stary i zaniedbany Skarbek JEST JUŻ W NOWYM DOMU !!

piechcia15

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Właściwie to ma wycięte ucho tak powiedzia wet. A Pani fryzjerka była dzisiaj u nas, ale on się bardzo bał strzyrzenia. Trwało to z 1,5 godziny ale wygląda super.
Sikać mu się zdarza, kupek w domu juz nie robi, ale tak ze 3 razy sikanie w domku było.

Bardzo dziękuję za wstawienie zdjęć. Skarbek czuję się dobrze wiec to na ewno nie jest zapalenie pęcherza, tylko albo zapomniał gdzie trzeba się załatwiać albo poprostu mieszkał na wsi i robił kiedy chciał.

Dzisiaj dostał nowe szeleczki aby mogł wychodzić na spacer, bo ja nie uznaję obroży, więc uczymy się chodzić p schodach a mamy ich tylko 6 oby znależć się na podwórku, ale cóż jak nie widzimy gdzie idziemy. Na podwórku (w ogrodzie) chodzi sobie sam bo jest ogrodzony i ze schodkami też już całkiem całkiem dobrze było wieczorem. No i wreszcie wyczuł kota i szczekał.

On jest teraz taki malutki i chudziutki!!!!!!!!!!!

Boni jest kochaniutki, dobrze że trafił do nas i już go nikomu nie oddamy. Jest już bardzo samodzielny schodzi po schodkach i wychodzi sam bez smyczy. A dzisiaj nie wiem jakim sposobem ale na jednej wersalce spała Saba a na drugiej Boni. Widocznie sam sobie wyskoczył!

Wbrew pozorom niewidome psy podobno świetnie sobie radzą. Czasem postronni obserwatorzy nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że patrzą na psa, który nic nie widzi. Pomału Boni pozna otoczenie i będzie biegał i skakał na ile mu sił starczy :-)

Wreszcie odnalazłam wątek Skarbusia Boni, jestem szczęśliwa ,że chłopak ma tak wspaniały dom.
Ja też bym mu oczu ie operowała. Z dotychczasowego doświadczenia wiem ,że rzadko kiedy się udają u młodych psów ,a u starych psów tym bardziej.
Ślicznie wygląda z nową fryzurką,aż się wierzyć nie chce ,że to ten sam piesek.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Witam wszystkich!
Boni jest szczęśliwy jest piękny, chodzi do fryzjera, jeżdzi z nami na wieś już nie skuczy w aucie, pcha sie tylko na ręce i na kolana, śpi w łóżeczku, bardzo nie lubi naszego kotka jakby widział to napewno odgryzłby mu ogon.
Mieszkamy w centrum Krakowa mamy dostęp do ogrodu na naszym podwórku i Bonuś sam sobie schodzi po schodkach i biegnie do ogrodu.
Bardzo go wszyscy kochamy a on nam odwzajemnia swą miłość i przywiązania.
Zdjęć nie potrafię wysłać więc jak pozwolicie to wyślę komuś na maila aby wstawił.
Pozdrowionka i całuski od Bonusia.