Jump to content
Dogomania

*Pabianice* mix grzywacz stary i zaniedbany Skarbek JEST JUŻ W NOWYM DOMU !!

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piechcia15']do Asior też mam to jutro napiszę. Pani własnie podjęła ostateczną decyzje że biorą psiaka do siebie:) kwestia tylko transportu i wizyty z tym że [B]ta Pani jest w domu tylko w śr cały dzień a tak to codziennie dopiero po 22:[/B]( chyba że w weekend a w weekend to byśmy chcieli aby już był w domku:([/QUOTE]
O matko. I pies sam będzie przez cały dzień ???? Czy są jeszcze inni domownicy więcej przebywający w domu?

Posted

Czytam z zapartym tchem jak się akcja rozwija.Niesamowite co się może zadziać dosłownie ciągu kilku godzin. :multi:
Jeżeli są dzieci i mąż, to chyba to nie jest ta baba, która uśmiercała staruszki.:angryy:
Ale wizyta musi być, bezwzględnie. Z Krakowa jest bardzo doświadczona tamb i wtatara.
Jak Itske się zdziwi :crazyeye: rano i pewnie będzie jej smutno ,że Skarbek nie trafi do niej.
Nic straconego , tyle bid czeka na DT ,że już my znajdziemy dla nie kandydata migusiem :evil_lol:

Posted

Ale poprośmy Itske żeby zgodziła się poczekać aż zrobicie wizytę przedadopcyjną . Mam nadzieję że będzie to świetny dom ale tak w razie czego żeby psina znowu nie została na tej poduszce .

Posted

[quote name='jaanka']Ale poprośmy Itske żeby zgodziła się poczekać aż zrobicie wizytę przedadopcyjną . Mam nadzieję że będzie to świetny dom ale tak w razie czego żeby psina znowu nie została na tej poduszce .[/QUOTE]
Jasne, masz rację. Itske kochana musi być cierpliwa i dla dobra malucha poczekać na rozwój wydarzeń.

Posted

[quote name='Poker']Czytam z zapartym tchem jak się akcja rozwija.Niesamowite co się może zadziać dosłownie ciągu kilku godzin. :multi:.
Jak Itske się zdziwi :crazyeye: rano i pewnie będzie jej smutno ,że Skarbek nie trafi do niej.
Nic straconego , tyle bid czeka na DT ,że już my znajdziemy dla nie kandydata migusiem :evil_lol:[/QUOTE]

O! Się zdziwiłam rzeczywiście!:question: Ciocia Itske ma dobrą rękę do adopcji, jak się czymś zainteresowała, to jej sprzątają sprzed nosa:diabloti:
Tylko dobrze domek sprawdźcie, żeby "mój" Skarbek miał super!

Posted

Itske to od dziś Ci podrzucamy niby na dt ;) jakoś mega szybko ten ds sie znalazł
dziewczyny tylko mają obawy że czasem za szybko...ale co tam
miejmy nadzieję że to nie "ta" baba od eutanazji;(

Posted

Ja tylko pragnę bardzo dobrego domku dla kudłaczka-należy mu się to,a więc trzeba super Cioteczek do sprawdzenia tego domku i jego domowników.Nie powinno być zatargów między suczką a psem-przeważnie się bardzo dobrze dogadują-jedynie sterylizacja jednego z nich i wszystko będzie okey.Dziewczyny nie obcinajcie go byle jak,lepiej a żeby to zrobił porządny fryzjer,ponieważ później gorzej jest naprawić to co jest popsute.Myślę,że jedynie wchodzi w grę tylko wykąpanie go a nowa Pani już znajdzie dobrego fryzjera i zrobi chłopaka na bóstwo.

Posted

Trzymam kciuki i śledzę wątek, chłpoczku traf do dobrego domku!

Reasumując:
1. kudłatek do mnie nie jedzie
2. TZ ma wolny samochód
3. mam wolny tymczasik, no pewnie niedlugo:diabloti:

aż licho, a już chciałam pogrzać sobie o kudłatego stare kosteczki, a to mi zrobiłyście psikusa, co za złośliwe cioteczki:lol::lol::lol:

Posted

Czy macie jakieś nowe wieści , potencjalny dom kontaktował się jeszcze ? Itske wiem że następny biedak czeka na ratunek ale daj kudłatkowi jeszcze chwilkę jeżeli możesz . Trzymam kciuki żeby nowy dom okazał się tym wymarzonym .

Posted

wczoraj Skarbek został wykastrowany:( tzn może i dobrze, ale szkoda że w schroniskowych warunkach:( oby tylko wszystko dobrze się goiło, a więc kwestę jajek mamy z głowy. Asior powiedziała że postara sie jutro załatwić wizytę p/a,

Posted

[quote name='piechcia15']wczoraj Skarbek został wykastrowany:( tzn może i dobrze, ale szkoda że w schroniskowych warunkach:( oby tylko wszystko dobrze się goiło, a więc kwestę jajek mamy z głowy. Asior powiedziała że postara sie jutro załatwić wizytę p/a,[/QUOTE]
Oby zdróweńko dopisało!
Kuchnia, macie wieści jak się czuje po zabiegu?

Posted

nie wiem gdzie jest, zadzwonię jutro i zapytam, a zapomniałam dodać iż zgłosiła sie do mnie pani oferując swoje usługi fryzjerskie dla Skarbka darmowo i wiecie skąd...z Karkowa:) więc jak Skarbek pojedzie do domku to od razu go odpisują na całego:) będzie przystojniacha jak ta lala:)

Posted

[quote name='piechcia15']nie wiem gdzie jest, zadzwonię jutro i zapytam, a zapomniałam dodać iż zgłosiła sie do mnie pani oferując swoje usługi fryzjerskie dla Skarbka darmowo i wiecie skąd...z Karkowa:) więc jak Skarbek pojedzie do domku to od razu go odpisują na całego:) będzie przystojniacha jak ta lala:)[/QUOTE]

z krakowa, z krakowa, wielkie mecyje, nie chciałyście dać go do gdańska, bo co, bo Kraków ładniejszyy, u nas też są fryzjerzy, :diabloti:
no to se strzeliłam focha:lol:

Skarbku, oby domek był najlepszy, ciocia Itske trzyma za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że nie siedzisz na dworze tylko grzejesz doopke w biurze