Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czytam Wasz wątek, nie zdążę dzisiaj całego przerobić- jak się przedstawia sprawa Lucka (zdrobniłam sobie od Lucera- jakoś tak...swojsko...)? Poza tym że jak zrozumiałam coś do powiedzenia ma pani o wątpliwej reputacji?

Posted

No i ja też- jak tylko go zobaczyłam to wydał mi się podobny do któregoś z krótkowłosych szwajcarów- appenzellera lub entlebuchera. Tych psów (to są jakby "mniejsze wersje" dużego szwajcarskiego psa pasterskiego i bliscy krewni berneńczyka) jest BARDZO mało w Polsce, a może nie mieć tatuażu- wtedy warto sprawdzić chip- może jest z importu (w sensie że z niepolskiej hodowli- idę spać, bo głupoty mi wyskakują...) ? W każdym razie "trop" jest dobry.

Posted

[quote name='arielka186']No i ja też- jak tylko go zobaczyłam to wydał mi się podobny do któregoś z krótkowłosych szwajcarów- appenzellera lub entlebuchera. Tych psów (to są jakby "mniejsze wersje" dużego szwajcarskiego psa pasterskiego i bliscy krewni berneńczyka) jest BARDZO mało w Polsce, a może nie mieć tatuażu- wtedy warto sprawdzić chip- może jest z importu (w sensie że z niepolskiej hodowli- idę spać, bo głupoty mi wyskakują...) ? W każdym razie "trop" jest dobry.

Ja miałam to samo skojarzenie, choć pojawia się myśl, że on może być nawet z jakiejś pseudo bo trudno sobie wyobrazić, że takie osoby - właściciele inwestują w zakup rzadkiej rasy u hodowcy... W każdym razie zaciskam kciuki bardzo mocno za Lucerka! Wspaniale, że forum szwajcarów mu pomoże - szacunek, a Marysie to są fajne dziewczyny, ale ta ma dobrej energii za trzy :) Uda się, czekamy na dobre wieści!

Posted

kurczę,teraz w Polsce jest mało entelbucherów,a ten psiak ma już parę latek.Skąd oni takie cudo wytrzasnęli?:shake:
Marycha,daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała,choć trzeba się liczyć z tym,że o tej porze może nikogo nie być w domu.
Ta baba to totalna masakra,ku... skąd się tyle takich debili bierze?:angryy:

Posted

Wybaczcie ten post, szukam kogoś z Łodzi, kto będzie mógł podjechać dzisiaj ok. 20 pod halę Atlas Arena al. Bandurskiego 7.
Jedzie od mojej koleżanki z pracy( Kraków) dziewczyna do Łodzi i chciałabym jej wrzucić na samochód ciuchy dla Sylwii z hotelu pod Łowiczem. Jest tych ciuszków ok. 8 worków, trzeba je przetrzymać do czasu, aż ktoś będzie jechał do Sylwii do hotelu. Cy ktoś może pomóc odebrać przesyłkę i przetrzymać?

Posted

Ludziki pod wskazanym adresem baba mnie przegnała, dzwoniłam (tam domofon mają i zero nazwisk przy numerach)jeszcze pod sensowniejsze kombinacje numeru, który mam, nic. Nie było też ludzi w domach, byłam przed 14:00 i około 18:00. Lucerek cały czas w tym pieprzonym kojcu zamknięty, najgorsza opcja!!!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Tibby pewnie, że pamiętam:)
Izuś decyzja zapadła, zbieram ekipkę.....;)

1 telefon do mnie i wybiłam Maryśce pomysł dzisiejszego podpitalania Lucka z głowy :D

Posted

Borówka16 napisał(a):

A takim: WARIATKA!! :evil_lol:

Masz rację Wariatka !!!!!! :evil_lol:
*
**
**
*
Ale kochana :)

Posted

Borek nakląskała mi, nakląskała (już była w piżamce o 22:14, zboczuch!!!!!;))i zostałam w chacie!!! Ale ta opcja wchodzi w grę. Chodziłam, pytałam, czekałam, TOZ zaangażowałam. Ok. Teraz niech tylko eskapady uskutecznia Nasz Przyjaciel....Ekipka, jak coś, się przyda, on trochę płochy....;)
Hmmmm, ja Wam dam wariatka, ładna reklama przyszłego psychologa;)