majqa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Tia... na babsko szkoda komentarza, a co do reszty... no cóż, skoro często biega luzem po nocy... :cool3: Quote
tibby Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 To jaką ona ma pracę, że wraca po niej "zawiana" ;) Marycha35 dziękuję :) I pamiętaj o Dniu Psa Radomszczańskiego :D Quote
majqa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nie ma co się zastanawiać, bo... takich zawodów naprawdę jest wiele. ;-) Quote
Marycha35 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Tibby pewnie, że pamiętam:) Izuś decyzja zapadła, zbieram ekipkę.....;) Quote
azalia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Biedny psiak,jeszcze nie przeczytałam całego wątku,ale jutro nadrobię. Quote
Marycha35 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Azalko witaj, miło mi, że jesteś:) Zawsze po nocy się błąkamy;) Quote
Vesper Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Czytam Wasz wątek, nie zdążę dzisiaj całego przerobić- jak się przedstawia sprawa Lucka (zdrobniłam sobie od Lucera- jakoś tak...swojsko...)? Poza tym że jak zrozumiałam coś do powiedzenia ma pani o wątpliwej reputacji? Quote
Vesper Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 No i ja też- jak tylko go zobaczyłam to wydał mi się podobny do któregoś z krótkowłosych szwajcarów- appenzellera lub entlebuchera. Tych psów (to są jakby "mniejsze wersje" dużego szwajcarskiego psa pasterskiego i bliscy krewni berneńczyka) jest BARDZO mało w Polsce, a może nie mieć tatuażu- wtedy warto sprawdzić chip- może jest z importu (w sensie że z niepolskiej hodowli- idę spać, bo głupoty mi wyskakują...) ? W każdym razie "trop" jest dobry. Quote
Kalva Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='arielka186']No i ja też- jak tylko go zobaczyłam to wydał mi się podobny do któregoś z krótkowłosych szwajcarów- appenzellera lub entlebuchera. Tych psów (to są jakby "mniejsze wersje" dużego szwajcarskiego psa pasterskiego i bliscy krewni berneńczyka) jest BARDZO mało w Polsce, a może nie mieć tatuażu- wtedy warto sprawdzić chip- może jest z importu (w sensie że z niepolskiej hodowli- idę spać, bo głupoty mi wyskakują...) ? W każdym razie "trop" jest dobry. Ja miałam to samo skojarzenie, choć pojawia się myśl, że on może być nawet z jakiejś pseudo bo trudno sobie wyobrazić, że takie osoby - właściciele inwestują w zakup rzadkiej rasy u hodowcy... W każdym razie zaciskam kciuki bardzo mocno za Lucerka! Wspaniale, że forum szwajcarów mu pomoże - szacunek, a Marysie to są fajne dziewczyny, ale ta ma dobrej energii za trzy :) Uda się, czekamy na dobre wieści! Quote
madzik770 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 kurczę,teraz w Polsce jest mało entelbucherów,a ten psiak ma już parę latek.Skąd oni takie cudo wytrzasnęli?:shake: Marycha,daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała,choć trzeba się liczyć z tym,że o tej porze może nikogo nie być w domu. Ta baba to totalna masakra,ku... skąd się tyle takich debili bierze?:angryy: Quote
irenaka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Wybaczcie ten post, szukam kogoś z Łodzi, kto będzie mógł podjechać dzisiaj ok. 20 pod halę Atlas Arena al. Bandurskiego 7. Jedzie od mojej koleżanki z pracy( Kraków) dziewczyna do Łodzi i chciałabym jej wrzucić na samochód ciuchy dla Sylwii z hotelu pod Łowiczem. Jest tych ciuszków ok. 8 worków, trzeba je przetrzymać do czasu, aż ktoś będzie jechał do Sylwii do hotelu. Cy ktoś może pomóc odebrać przesyłkę i przetrzymać? Quote
majqa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Wybaczamy ten post, błahahahaha.... Czekam na cynk od Ciebie Irenko. :-) Quote
Marycha35 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Ludziki pod wskazanym adresem baba mnie przegnała, dzwoniłam (tam domofon mają i zero nazwisk przy numerach)jeszcze pod sensowniejsze kombinacje numeru, który mam, nic. Nie było też ludzi w domach, byłam przed 14:00 i około 18:00. Lucerek cały czas w tym pieprzonym kojcu zamknięty, najgorsza opcja!!! Quote
tana Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ja pirdziele to słabo :( Może jak będzie wypuszczony i znowu ucieknie pod osłona nocy...;) wtedy trzba działać! Quote
Borówka16 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Marycha35 napisał(a):Tibby pewnie, że pamiętam:) Izuś decyzja zapadła, zbieram ekipkę.....;) 1 telefon do mnie i wybiłam Maryśce pomysł dzisiejszego podpitalania Lucka z głowy :D Quote
tana Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 A po ewentualnym podpitoleniu ;) jest gdzie psiorka umieścić? Quote
dorciaj Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 tana napisał(a):... jest gdzie psiorka umieścić? Jasne, że jest gdzie ;) Quote
Iljova Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Borówka16 napisał(a): A takim: WARIATKA!! :evil_lol: Masz rację Wariatka !!!!!! :evil_lol: * ** *** **** ***** ****** ******* ******** ********* ********** *********** ************ ************* ************** ************* ************ *********** ********** ********* ******** ******* ****** ***** **** *** ** * Ale kochana :) Quote
azalia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 I co z piesem będzie?Żeby te nocne eskapady źle się nie zakończyły tfu,tfu.Na odebranie go raczej nie ma szans,tylko samowolka zostaje. Quote
Marycha35 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Borek nakląskała mi, nakląskała (już była w piżamce o 22:14, zboczuch!!!!!;))i zostałam w chacie!!! Ale ta opcja wchodzi w grę. Chodziłam, pytałam, czekałam, TOZ zaangażowałam. Ok. Teraz niech tylko eskapady uskutecznia Nasz Przyjaciel....Ekipka, jak coś, się przyda, on trochę płochy....;) Hmmmm, ja Wam dam wariatka, ładna reklama przyszłego psychologa;) Quote
Recommended Posts