Marycha35 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Nie jestem pewna, ale to chyba Lucuś!!! http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy Sprawdzałam czy jest na działce, nie widziałam go, ale może jest zamknięty w kojcu. Zgłupiałam już, postaram się wypytać sąsiadów. Quote
reksio7 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Po otworzeniu linku pokazuje się informacje, że danego zwierzęcia nie ma w bazie. Więc albo został odebrany, albo poszedł do adopcji. Zajrzyj ponownie na działkę Quote
bejasty Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Nie nadal jest na stronie schronu /moze tamten link był do nowoprzyjętych dlatego go nie było/ http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=8959 APACZ, nr 423 Quote
reksio7 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 faktycznie podobny, ale na stronie jest napisane ze pies ma tatuaż, można by trafić do hodowcy, jeśli prowadzi dobrze rejestr miotów to moze mieć dane właściciela. Albo trzeba zadzwonić i powiedzieć że pies może mięć właściciela i może został porzucony. Quote
bejasty Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ja kilka razy próbowalam sie dodzwonić. Najlepiej gdyby ktoś na miejscu sprawdzil.Poza tym nie wszystkie hodowle jescze istnieją....a ZKwP róznie pochodzi do poszukiwania no i kwestia odczytania tatuażu tu bywa różnie.Wiedzą o nim na Forum Szwajcarów /tam są posiadacze i hodowcy Entli może coś wymyślą/ Quote
reksio7 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 przy odczytaniu najlepiej zmoczyć sierść psa lub wygolić ja tak robiłam gdyz przez przypadek znalazłam tatao u beagielki która miałam na dt Quote
Marycha35 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Pisałam na PW do osoby (dorciaj), która na tym wątku oferowała pomoc, właśnie z Forum Szwajcarów. Czekam na odzew. Podglądałam na tamtej działce, psa nie ma, ale może być też w kojcu, jeśli jest tam zamknięty to go nie zobaczę. Obawiam się, że w schronie nikt nie będzie dzwonił do hodowcy... I błagam nie mówcie, że on ma właściciela, bo na działce miał źle, siedział godzinami sam, był karmiony i owszem, ale nic więcej! Kolesiowi chodziło tylko o pilnowacza gołębi!!! Do tego psiak często wałęsał się nocą po osiedlu, to wiem od sąsiadów tego kolesia. Quote
Marycha35 Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Niestety nie, ale jak tylko się dowiem czegoś o Lucusiu napiszę:) Quote
Marycha35 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Napiszę tylko tyle, że Apacz bezpieczny i wreszcie szczęśliwy:):):) Jak się dowiem więcej dam znać:) Quote
Marycha35 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 (edited) Dzięki Ewuś:) Walimy tam!!!!!:):):) Edited May 27, 2013 by Marycha35 Quote
Marycha35 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Dziewczynki czy mogę prosić o podpisy pod petycją na rzecz zlikwidowania mordowni koło Łodzi, to skandal co się tam dzieje, tyle psów cierpi, nadal!!!!: Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek! http://www.petycje.pl/7967 Quote
bejasty Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Marycha wątek Lucusia do zamknięcia ! psiak /lucuś -Apacz/ ma nowy ,staly kochający domek. Quote
Marycha35 Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Lucuś-Apacz umarł:( Był chory, guzisko nie pozwoliło mu się długo cieszyć cudownym domem. Szlag niech to trafi!!!! Daje Losowi w pysk, nie tak miało być. Quote
reksio7 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 smutna wiadomość, szkoda ze nowy dom, zadnych zdjeć nie wstawił i informacje również były znikome Quote
Recommended Posts