Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po otworzeniu linku pokazuje się informacje, że danego zwierzęcia nie ma w bazie. Więc albo został odebrany, albo poszedł do adopcji.
Zajrzyj ponownie na działkę

Posted

faktycznie podobny, ale na stronie jest napisane ze pies ma tatuaż, można by trafić do hodowcy, jeśli prowadzi dobrze rejestr miotów to moze mieć dane właściciela. Albo trzeba zadzwonić i powiedzieć że pies może mięć właściciela i może został porzucony.

Posted

Ja kilka razy próbowalam sie dodzwonić. Najlepiej gdyby ktoś na miejscu sprawdzil.Poza tym nie wszystkie hodowle jescze istnieją....a ZKwP róznie pochodzi do poszukiwania no i kwestia odczytania tatuażu tu bywa różnie.Wiedzą o nim na Forum Szwajcarów /tam są posiadacze i hodowcy Entli może coś wymyślą/

Posted

Pisałam na PW do osoby (dorciaj), która na tym wątku oferowała pomoc, właśnie z Forum Szwajcarów. Czekam na odzew. Podglądałam na tamtej działce, psa nie ma, ale może być też w kojcu, jeśli jest tam zamknięty to go nie zobaczę. Obawiam się, że w schronie nikt nie będzie dzwonił do hodowcy... I błagam nie mówcie, że on ma właściciela, bo na działce miał źle, siedział godzinami sam, był karmiony i owszem, ale nic więcej! Kolesiowi chodziło tylko o pilnowacza gołębi!!! Do tego psiak często wałęsał się nocą po osiedlu, to wiem od sąsiadów tego kolesia.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...