Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obym flachy sama nie uszczknęła, mam ornitofobię!!!!! :) Podejście zrobię około 15:00 i 18:00:)
DZIĘKI:):):) Przed Wami się nie mogę zbłaźnić więc wlizę tam, ale....aaaaaaaa!!!! Niech ten kałomocz nie łazi po podwórku, fuj!!!

Posted

ja choc zootechnik ale mam awersję do "dziobaków" ...no chyba że po strpisie i solarium puszą się na talerzu.Kciuki zaciśnięte ,Berneński ogonek zwiniety w pentelkę CZEKAMY NA WIEŚCI z pola walki.....

Posted

Skąd te pomysły w Waszych głowach, widzę że co jedna to lepszy pomysł podsuwa :-)
:watpliwy: :mdleje:
Czy to wina pogody upalnej ? ;-)
:watpliwy:
To ubierz się że wszystkie te ciuchy ja będziesz na miejscu to po chwili zdejmiesz kimono pod którym będzie gorset. :evil_lol: :diabloti:

Posted

Iljova napisał(a):
Skąd te pomysły w Waszych głowach, widzę że co jedna to lepszy pomysł podsuwa :-) (...)

To się rozpędziło jak z klockami domina. :evil_lol:

Posted

Dziewczynki, żebym ja tam z gołą doooopu poszła nic to! Kuzyna namierzyłam około 18:00, usłyszałam kategoryczne NIE! Pies zostaje u niego, nic mi nie chciał powiedzieć, ani skąd on ani czy rasowy. Kuzyn raczej w nastroju nieprzysiadalnym. Na moje stwierdzenie, że Lucerek się po nocy zapuszcza aż na Limanowskiego i że może mu się coś stać odrzekł filozoficznie: wierzę. Szlag mnie tyrpał, jak klasycznego choleryka, ale podziękowałam za konwersację i odpaliłam swój rower ostro z pedała, że się tak wyrażę. PAT więc! Sraluchy oczywiście puszczone były luzem, fuj!!!!!!!!!!!!! Lucusia nie widziałam:(

Posted

Dokarmiają go ludziska sąsiedzi, ale wszyscy zgodnie To nasz piesek, nie oddamy!!! Mam smycz w aucie, jak po nocy będzie biegał po ulicy to ja to walę!!! Zagrożenie życia dla psa jest!

Posted

Niestety tak podejrzewałam To Nasz pies .K........mać ręce opadywują.Sytuacja patowa bo gnębić facia za to ,że pies luzem gania ok ale wtedy mogą mu zrobić taki więzień ,że ani nie p.......dnie na powietrzu.Organizacje do tego powolane .....

Posted

W tej materii - pies często - gęsto zamknięty, pies, który daje dyla organizacje nic nie zrobią. Nie mają czym się podeprzeć.
Ustawa w tej kwestii nic nie da, a jak mgliście da to da się ją jednocześnie obejść i na pouczeniu się kończy.
Ponadto, nikt nie lubi mieć na okrągło nadeptywany odcisk. Nadepnie się o jeden raz za dużo pies zniknie, bodaj z samej przekory, w myśl zasady: niech skiśnie, zepsuje się, ale nie podzielę się kanapką z sąsiadem.

Posted

Właśnie dokładnie tego się boję:( Co robić??? PAT! Nienawidzę takiej sytuacji. Może jeszcze porozmawiam z tą kobitą, może trafię na lepszy Jej dzień. Ale ona nie ma najmniejszych praw do Lucerka. Właśnie w Uwadze obejrzałam sprawę suni zagłodzonej przez śmiecia właściciela. Sunia była zamknięta na działce...nikt nic nie widziała oczywiście, aż jednak kobitka się zajęła konającym psem na trawniku, który nie miał już siły stać, więc leżał tylko i skubał trawę!!!!!!!!!! Niestety schron nie dał rady pomóc, wetki walczyły, kochane kobitki, widać, że zaangażowane, ale sunia zmarła:( Starsza, schorowana sunia, a właściciel się zdziwił, że ona tam jeszcze żyła. Kur............nienawidzę tego kraju, prawa jakie mamy i tych śmierdzących zdebilałych potworów, którzy są zdolni do takiego bestialstwa. Do doopy to wszystko! Zły dzień.

Posted

Jak zobaczyłam, co się święci w reportażu piorunem przełączyłam. Nie jestem w stanie już tego oglądać i słuchać. Bezsilność zabija i wprowadza w stan furii. :-(

Posted

[quote name='ewatonieja']albo ten pan, który w pijackim szale yorka wrzucił do pieca i zywcem psiak sie spalił, może czas założyc nie fundacje ale bojówki, nie spodnie :)
Ja liczę, że kiedyś pojawi się taki Zły, jak w powieści Tyrmanda... Bać się prawa to jedno ale bać się, że ktoś wymierzy sprawiedliwość poza prawem to drugie.