Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś też byłam. Wołałam go, nic:( Niestety nie widzę dokładnie tego cholernego kojca, drzewa zakwitły! Chyba go dziś nie było, ale kojec ma daszek. Tyle dobrego. Siatka nadal szczelna....

Posted

Marysiu trzymamy kciuki, oby Lucerek po prostu wrócił z którejś z wypraw, może dziad go sam wypuścił? :( Może tamta baba by coś wyśpiewała? Lucer wracaj i prosto do Cioci Marysi!!!

Posted

Ufff, był na działce! Nawet brykał luzem po podwórku:) Zawołałam, podszedł do bramy, merdał:):):) Nie wygląda na głodzonego, ani bitego. Raczej miał dobry humorek. Ale niestety siatka naprawiona.......Nie wiem czy tak powinnam pisać właściwie. Przynajmniej nie wybiegnie teraz na ulicę, chociaż żal patrzeć jak na tym podwórku siedzi. Oczywiście był sam, zero ludzi...

Posted

dobrze ,że nic mu się nie stało.Nie masz możliwości podlukać czy ma dostęp do wody? brak=znęcanie.masz jakiś pomsł ? kontaktowała się ze mną na pw Piecha15 ta co wyszkała Grację.Moze skontaktuj się z nią ? moja rada w kontaktach zejdżmy z forum pisz na maila na pw wysyłam nr

Posted

Rozum podpowiada - cieszyć się, że nic złego mu się nie dzieje, ale serce... No cóż, nic więcej na daną chwilę nie da się powiedzieć, niestety