Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iluchna jaką resztę??? Reszta jest milczeniem;)
Nie wim ło co się Paniusi rozchodzi:)!!!!
Edit:
Ludkowie kochani pięknie dziękuję za podpowiedź, że oto nasz Lucuś to psiak może być rasowy!!!! Ja mu tak zawsze per biduś, bida bałucka...Dać chłopu, gów....nie zegarek;)

Posted

Jak ma się już cholernie trudne włosy to o 22 już trza je zacząć myć, żeby rano nie obudzić się z szopą na głowie ;)
Pomysł podpitolenia ok, ale nie w 1-2 osoby, bo przecież jak sama Marycha pisała Lucer już raz jej spierdzielił, to co, teraz nagle będzie do nas pałać miłością? A znowu jak weźmiemy mu zarzucimy na łeb smycz na zacisk to może zacząć być agresywny....

Posted

Borówka16 napisał(a):
(...) A znowu jak weźmiemy mu zarzucimy na łeb smycz na zacisk to może zacząć być agresywny....

To to można między bajki włożyć. Krótko mówiąc - sięęę nie uda to i o efekt ryzyka sięęę nie martwię. ;-)
Taki numer nie przejdzie, duży, płochy pies to jedno, a że nie jest sparaliżowany i zmysły mu działają poprawnie to drugie. ;-)

Posted

cześc dziewczyny słuchajcie mnie się wydaje ,że chyba trzba by ich /"właścicieli"/ schlac w cztery ......może za wódę go sprzedadzą ? mogę sponsorować na 2 litry co Wy na to ?Czy psinka na smaczki nie da się obłaskawic ? a może lubi wskakiwac do auta ?

Posted

jeszcze jeden pomysł podstawić mu pod nos pachnacą cieczkującą sunie moze ktoś ma taka ? przewieść ja autkiem i niech tam pachnie może to go sprowokuje do wejścia ?

Posted

bejasty napisał(a):
cześc dziewczyny słuchajcie mnie się wydaje ,że chyba trzba by ich /"właścicieli"/ schlac w cztery ...... (...)

Może ja czegoś nie doczytałam ale brakuje mi info, że obecny właściciel psa tankuje, z kolei wspomniana na wątku pani na rauszu nie ma nic do gadania.
Borówko ale po co rozważać rzeczy nierealne? ;-)
Sunia z cieczką pomysł dobry albo ciuch, rzecz, powycierana o taką suczkę, chociaż to zaledwie przygrywka do łapania.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Iluchna jaką resztę??? Reszta jest milczeniem;)
Nie wim ło co się Paniusi rozchodzi:)!!!!
Edit:
Ludkowie kochani pięknie dziękuję za podpowiedź, że oto nasz Lucuś to psiak może być rasowy!!!! Ja mu tak zawsze per biduś, bida bałucka...Dać chłopu, gów....nie zegarek;)

to co na samym dole mojego posta napisałam :evil_lol: Wariatka, ale kochana :-)
Mam nadzieję że w końcu psinka pozna prawdziwe życie w cudownej rodzinie :-)

Posted

Ludziki zajrzyjcie proszę do Piechci, na wątek, dwa śliczniaki tam:)
Co do Lucerka rozmawiałam z Dorciaj i lepiej to załatwić porządnie. Więc raz jeszcze Kuzyna postaram się namierzyć, wrrr!!!!!! Jak go dopadnę to mu powiem jak w dowcipie: wsadź se w dup....tę patelnię! ;) Znacie? Idzie zajączek lasem i denerwuje się, bo musi pożyczyć patelnie, którą ma tylko Niedźwiedź. I tak idzie do domku Niedźwiedzia i układa sobie prośbę, raz tak, raz inaczej, dociera, puka w drzwi i mówi: Wsadź se......;)

Posted

Zaciskamy i trzymamy :) Postrasz go karate xD Najlepiej idź w kimono z czarnym pasem xD Facet się zdziwi i nie będzie stawiał oporu :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hi, hi, Tibby jeszcze mnie za gejszę weźmie w tym kimono!!!!!

W tym szaleństwie może być metoda. Bądź więc i groźna i uwodzicielska zarazem. ;-)

Posted

marycha cel uświęca środki w tym wypadku gejsza,karateka może flacha w kieszeni ......O której masz to podejscie bo cały dzień kciuków nie utrzymam i łapki też bedą potrzebne ale o czasie wszystkie siły będą z TOBA !
Czy nie macie jakiegoś gołębiarza w gronie znajomych ? myślę ,że tak jak my psie świrki tak gołębiarz gołębiarzowi mógłby przetłumaczyć ,że pies straszy ptaki, może je zarazić jakąś chorobą i inny bajer ?