Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Trzymajcie kciuki, może będzie DT dla drugiej suni we Wrocławiu.Odpowiedź będzie jutro wieczorem.[/QUOTE]

Super!Poker cudowna kobieta z Ciebie!Trzymam kciukasy;)

Posted

[quote name='Plicha']Ja też :) Byłoby niesamowicie jakby obie suńki trafiły do DT :)[/QUOTE]
W koncu jutro Dzień Dobroci...Św. Mikołaj jest dla wszystkich:):):)

Posted

Zajrzałam, przeczytałam i jestem pod wrażeniem. Po pierwsze suczki są prześliczne. Po drugie tempo w jakim udało im się opuścić przedsionek piekła było niezłe no i jeszcze domki tymczasowe. Bardzo się cieszę, że biedactwa nie pojadą do Mysłowic.

Posted

Czekam i ja:) Marta juz dojechala na miejsce z Piorusiem i wlączaja kompa, coby "zrobic wizje lokalna", czyli zajrzec do tych cudeniek:)...ja tam zakochalam się jak je tylko dzis zobaczylam;):D Oni lepiej, zeby sie nie zakochiwali;)

Posted

ale by było fajnie,
Zadzwoniłam do Marty , córy goni66, bo pamiętałam z innej sytuacji ,że to bardzo dobry DT i chyba jest wolny. I okazało się ,że jest wolny. :multi: Czekam na oficjalne potwierdzenie od Marty i będę się cieszyć.
Czyli transport trzeba dla obu dziewczynek do Wrocławia załatwiać. Kto się tym zajmie? Chyba trzeba budrysek poprosić i na transportowym napisać.Może ktoś szybciej będzie jechał.

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=purple]Kochani ,pamietajcie o tych dwoch szczylkach,tez pilnie DT inaczej trafia do Myslowic[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/191346-Dwa-kilku-miesięczne-szczeniaczki-na-łańcuchu-Ich-mama-została-zabita-rodzeństwo-też"][SIZE=3][COLOR=purple]http://www.dogomania.pl/threads/191346-Dwa-kilku-miesięczne-szczeniaczki-na-łańcuchu-Ich-mama-została-zabita-rodzeństwo-też[/COLOR][/SIZE][/URL]

Posted

Z Budryskiem już rozmawiałam,wczoraj o jednej suni (o drugiej jeszcze nie wiedziałam).Budrysek jedzie w piątek do Wrocka.Weźmie suńkę.Zapytam czy i drugą upchnie;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Czy Budrysek nie potrzebuje kaski na benzynę? mogę troszkę pomóc[/QUOTE]

Na pewno potrzebuje.Byłoby super;) Dziewczyna robi bardzo dużo km (do samej Pszczyny ma 80km w jedną stronę),a jest tam prawie codziennie.Trzeba jej pomóc.

Posted

[quote name='gonia66']TO kiedy dziewczynki jada..?? Moze damy rade zalatwic jakis wczesniejszy transport?..Chociaz w zasadzie do piatku, to juz blisko;):D[/QUOTE]

Dziewczynki wyjeżdżają w piątek po południu;) Goniu kochana do piątku wytrzymamy.Chciałabym aby suńki jechały z zaufaną osobą.A tą osobą jest Budrysek. Mam wpłaty na koncie,zaraz wszystko "pokażę" w następnym poście jak się sprawy finansowe mają.

Posted

Dzwoniła Marta, od razu wpadła im w oko sunia, która im przypadła w udziale. Czyli obie mają DT we Wrocławiu.
Myślę ,że z Budrysek umówimy się na randkę pod Praktikerem ,jak zwykle.
Do transportu nie będę się dokładać , bo zapewniamy suni wikt i opierunek. Zrobiłam trochę bazarków na nie, więc się podzielę dochodem z Martą.
Na sterylkę może dostaniemy dofinansowanie ze skarpety sterylkowej.
Avilla , czy mogłabyś napisać w tej sprawie do soemy ? powiedz jej ,ze 1.sunia jedzie do mnie na DT.
Marta obiecała ,że się zaloguje na dogo i wejdzie na wątek.

Posted

[B]Nowe wpłaty na koncie dziewczynek:

[/B] [I]Livka i Nikuś-20zł
Farmerka63-40zł
Anastazja&Aleksander-15zł
Ania i Porto-50zł

[/I] [B]Wszystkie wpłaty jakie otrzymałam:

[/B] [I]Renata B.-50zł
Livka i Nikuś-20zł
Farmerka63-40zł
Anastazja&Aleksander-15zł
Ania i Porto-50zł
czyli 175zł

[/I] Dzisiaj wypłaciłam 50zł na szeleczki i smycze dla suniek.Jutro pójdę kupić.Napiszę ile wszystko kosztowało.Wkleję zdjęcia cenówek.

Napiszę do moderatora o przydzielenie mi któregoś postu z pierwszej strony abym mogła umieścić tam rozliczenie.

Czy Wy też musicie używać kodu html żeby cokolwiek w poście rozdzielić,pogrubić czy wkleić zdjęcie?Czy tylko ja mam to utrudnienie?

Posted

[quote name='Poker']Dzwoniła Marta, od razu wpadła im w oko sunia, która im przypadła w udziale. Czyli obie mają DT we Wrocławiu.
Myślę ,że z Budrysek umówimy się na randkę pod Praktikerem ,jak zwykle.
Do transportu nie będę się dokładać , bo zapewniamy suni wikt i opierunek. Zrobiłam trochę bazarków na nie, więc się podzielę dochodem z Martą.
Na sterylkę może dostaniemy dofinansowanie ze skarpety sterylkowej.
Avilla , czy mogłabyś napisać w tej sprawie do soemy ? powiedz jej ,ze 1.sunia jedzie do mnie na DT.
Marta obiecała ,że się zaloguje na dogo i wejdzie na wątek.[/QUOTE]

Super!Czekamy więc na Martę;) Fajnie,że Kluska od razu w oko wpadła.
Poker czytam Ci w myślach chyba;) Zajrzyj sobie,post # 1543 : [url]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29-NOWE-Konto-!!!/page62[/url]