Avilia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Poker']Trzymajcie kciuki, może będzie DT dla drugiej suni we Wrocławiu.Odpowiedź będzie jutro wieczorem.[/QUOTE] Super!Poker cudowna kobieta z Ciebie!Trzymam kciukasy;) Quote
Plicha Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ja też :) Byłoby niesamowicie jakby obie suńki trafiły do DT :) Quote
gonia66 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Plicha']Ja też :) Byłoby niesamowicie jakby obie suńki trafiły do DT :)[/QUOTE] W koncu jutro Dzień Dobroci...Św. Mikołaj jest dla wszystkich:):):) Quote
Aneta220978 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Trzymamy bardzo mocno kciuki oby się udało... Quote
Lidan Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Zajrzałam, przeczytałam i jestem pod wrażeniem. Po pierwsze suczki są prześliczne. Po drugie tempo w jakim udało im się opuścić przedsionek piekła było niezłe no i jeszcze domki tymczasowe. Bardzo się cieszę, że biedactwa nie pojadą do Mysłowic. Quote
gonia66 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Czekam i ja:) Marta juz dojechala na miejsce z Piorusiem i wlączaja kompa, coby "zrobic wizje lokalna", czyli zajrzec do tych cudeniek:)...ja tam zakochalam się jak je tylko dzis zobaczylam;):D Oni lepiej, zeby sie nie zakochiwali;) Quote
Poker Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ale by było fajnie, Zadzwoniłam do Marty , córy goni66, bo pamiętałam z innej sytuacji ,że to bardzo dobry DT i chyba jest wolny. I okazało się ,że jest wolny. :multi: Czekam na oficjalne potwierdzenie od Marty i będę się cieszyć. Czyli transport trzeba dla obu dziewczynek do Wrocławia załatwiać. Kto się tym zajmie? Chyba trzeba budrysek poprosić i na transportowym napisać.Może ktoś szybciej będzie jechał. Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [B][SIZE=3][COLOR=purple]Kochani ,pamietajcie o tych dwoch szczylkach,tez pilnie DT inaczej trafia do Myslowic[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191346-Dwa-kilku-miesięczne-szczeniaczki-na-łańcuchu-Ich-mama-została-zabita-rodzeństwo-też"][SIZE=3][COLOR=purple]http://www.dogomania.pl/threads/191346-Dwa-kilku-miesięczne-szczeniaczki-na-łańcuchu-Ich-mama-została-zabita-rodzeństwo-też[/COLOR][/SIZE][/URL] Quote
nadee Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ojo... Fajnie, że tak się układa..Oby jak najszybciej znalazły domek..! Quote
yoko100 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 jest jeszcze Portos, Rambo,Pirus dwa szczylki i dziadzio :( i Kali jeszcze Quote
Avilia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Z Budryskiem już rozmawiałam,wczoraj o jednej suni (o drugiej jeszcze nie wiedziałam).Budrysek jedzie w piątek do Wrocka.Weźmie suńkę.Zapytam czy i drugą upchnie;) Quote
Poker Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 miejmy nadzieję,że upchnie.Chyba, że będzie wiozła 100 kotów. Quote
Avilia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Poker']miejmy nadzieję,że upchnie.Chyba, że będzie wiozła 100 kotów.[/QUOTE] Upchnie;) Że też wątpiłam w siły Budryska;p Quote
Gosiapk Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Czy Budrysek nie potrzebuje kaski na benzynę? mogę troszkę pomóc Quote
Avilia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Gosiapk']Czy Budrysek nie potrzebuje kaski na benzynę? mogę troszkę pomóc[/QUOTE] Na pewno potrzebuje.Byłoby super;) Dziewczyna robi bardzo dużo km (do samej Pszczyny ma 80km w jedną stronę),a jest tam prawie codziennie.Trzeba jej pomóc. Quote
gonia66 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 TO kiedy dziewczynki jada..?? Moze damy rade zalatwic jakis wczesniejszy transport?..Chociaz w zasadzie do piatku, to juz blisko;):D Quote
Avilia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='gonia66']TO kiedy dziewczynki jada..?? Moze damy rade zalatwic jakis wczesniejszy transport?..Chociaz w zasadzie do piatku, to juz blisko;):D[/QUOTE] Dziewczynki wyjeżdżają w piątek po południu;) Goniu kochana do piątku wytrzymamy.Chciałabym aby suńki jechały z zaufaną osobą.A tą osobą jest Budrysek. Mam wpłaty na koncie,zaraz wszystko "pokażę" w następnym poście jak się sprawy finansowe mają. Quote
Poker Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Dzwoniła Marta, od razu wpadła im w oko sunia, która im przypadła w udziale. Czyli obie mają DT we Wrocławiu. Myślę ,że z Budrysek umówimy się na randkę pod Praktikerem ,jak zwykle. Do transportu nie będę się dokładać , bo zapewniamy suni wikt i opierunek. Zrobiłam trochę bazarków na nie, więc się podzielę dochodem z Martą. Na sterylkę może dostaniemy dofinansowanie ze skarpety sterylkowej. Avilla , czy mogłabyś napisać w tej sprawie do soemy ? powiedz jej ,ze 1.sunia jedzie do mnie na DT. Marta obiecała ,że się zaloguje na dogo i wejdzie na wątek. Quote
Avilia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [B]Nowe wpłaty na koncie dziewczynek: [/B] [I]Livka i Nikuś-20zł Farmerka63-40zł Anastazja&Aleksander-15zł Ania i Porto-50zł [/I] [B]Wszystkie wpłaty jakie otrzymałam: [/B] [I]Renata B.-50zł Livka i Nikuś-20zł Farmerka63-40zł Anastazja&Aleksander-15zł Ania i Porto-50zł czyli 175zł [/I] Dzisiaj wypłaciłam 50zł na szeleczki i smycze dla suniek.Jutro pójdę kupić.Napiszę ile wszystko kosztowało.Wkleję zdjęcia cenówek. Napiszę do moderatora o przydzielenie mi któregoś postu z pierwszej strony abym mogła umieścić tam rozliczenie. Czy Wy też musicie używać kodu html żeby cokolwiek w poście rozdzielić,pogrubić czy wkleić zdjęcie?Czy tylko ja mam to utrudnienie? Quote
Avilia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Poker']Dzwoniła Marta, od razu wpadła im w oko sunia, która im przypadła w udziale. Czyli obie mają DT we Wrocławiu. Myślę ,że z Budrysek umówimy się na randkę pod Praktikerem ,jak zwykle. Do transportu nie będę się dokładać , bo zapewniamy suni wikt i opierunek. Zrobiłam trochę bazarków na nie, więc się podzielę dochodem z Martą. Na sterylkę może dostaniemy dofinansowanie ze skarpety sterylkowej. Avilla , czy mogłabyś napisać w tej sprawie do soemy ? powiedz jej ,ze 1.sunia jedzie do mnie na DT. Marta obiecała ,że się zaloguje na dogo i wejdzie na wątek.[/QUOTE] Super!Czekamy więc na Martę;) Fajnie,że Kluska od razu w oko wpadła. Poker czytam Ci w myślach chyba;) Zajrzyj sobie,post # 1543 : [url]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29-NOWE-Konto-!!!/page62[/url] Quote
Recommended Posts