Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']Budrysku czy sa jeszcze jakies foty tej suni,nic nie wiadomo o charakterze Leni chce ja podesłac domkowi tylko cos wiecej o niej[/QUOTE]

fotek nie mam nowych
ale z charakteru raczej jest b. spokojna, łagodna

Posted

[quote name='BUDRYSEK']a co z tym bazarkiem imiennym?

może coś by sie uzbierało z niego?
kasa potrzebna bardzo[/QUOTE]MOżna poprosić Lilus o takie sliczne Allegro, jak zrobiła dla Dziadzia...kasa by sie znalazła..płatny DT pewnie tez dla takich maluchow...ale...no własnie...potrzeba deklaracji, gdyby to mial byc płatny..a najlepiej bylby bezplatny..myslę o Marcie, zeby pogadala z kolezankami...tez mieszkają we wrocku w wynajetych mieszkaniach...tylko ze nie zawsze jest tak, jak u Marty, ze ich nikt nie kontroluje, poza tym włąsciciel mieszkania wie, ze maja psa,a że sie zmienia jego wygląd, to innna sprawa;) (to rodzna jednego ze współlokatorow, zreszta przebywa za granicą)...ale ta koleżanka, studentka weterynarii...moze by popytała wsród swoich...no nie wiem...to musialby tez byc chyba sparwdzony DT...Marta nie odbiera (pewnie jest na zajęciach)...myślicie, ze to dobry pomysl, czy nie za bardzo..??

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja też pisałam z leni o suczkach, które są u Avili mnie się wydaje, że to DS[/QUOTE]
Agusia, ale te pieski jada na DT do wrocka w piatek...juz mi się myli...co z samczykiem??Jest jego focia??

Posted

[quote name='gonia66']A ten samczyk??Jest jego focia??Kurcze...
Lika..czy jest szansa na ten domek dla suni??To bylby DT czy DS???[/QUOTE]

wiecie łapie sie kazdej "deski" ratunku,ale mi sie wydaje ze to musi byc dt pytałam tez Leni o dt za karme i weta, pisze wszedzie gdzie sie da

Posted

[quote name='gonia66']Agusia, ale te pieski jada na DT do wrocka w piatek...juz mi się myli...co z samczykiem??Jest jego focia??[/QUOTE]

Tak tak wiem, ale ja pisałam z leni jak jeszcze były w punkcie. Wtedy własnie pisała, że ma jakiś DS. Ja też się już gubię...

Posted

[quote name='lika1771']wiecie łapie sie kazdej "deski" ratunku,ale mi sie wydaje ze to musi byc dt pytałam tez Leni o dt za karme i weta, pisze wszedzie gdzie sie da[/QUOTE]Mam nadzieję, ze sie uda..nie wyobrazam sobie inaczej..:( Te maluchy, nie dośc, ze tak skrzywdzone, w schronie sobie nie poradzą..ida znowu mrozy...:( Ona zasłuzyly po tym, co przeszły, na lepszy los...
Jeszcze raz zapytam o samczyka...

Posted

[quote name='gonia66']MOżna poprosić Lilus o takie sliczne Allegro, jak zrobiła dla Dziadzia...kasa by sie znalazła..płatny DT pewnie tez dla takich maluchow...ale...no własnie...potrzeba deklaracji, gdyby to mial byc płatny..a najlepiej bylby bezplatny..myslę o Marcie, zeby pogadala z kolezankami...tez mieszkają we wrocku w wynajetych mieszkaniach...tylko ze nie zawsze jest tak, jak u Marty, ze ich nikt nie kontroluje, poza tym włąsciciel mieszkania wie, ze maja psa,a że sie zmienia jego wygląd, to innna sprawa;) (to rodzna jednego ze współlokatorow, zreszta przebywa za granicą)...ale ta koleżanka, studentka weterynarii...moze by popytała wsród swoich...no nie wiem...to musialby tez byc chyba sparwdzony DT...Marta nie odbiera (pewnie jest na zajęciach)...myślicie, ze to dobry pomysl, czy nie za bardzo..??[/QUOTE]

Ja myślę, że trzeba spróbować ;)

Posted

Może ten sanczyk to ten co jest na trzecim zdjęciu bo ten co zistał zabrany miał brązowy nosek
[quote name='Avilia'][B]Zwróćcie uwagę na to jak psy są trzymane do zdjęć.Trzymała je "właścicielka".
I jakie mają "wspaniałe" warunki.[/B]

W większości to młode psy.Jedna z suczek i samczyk (oba beżowe)
mają 7 miesięcy.
Jednak 2 suczki są bankowo w ciąży,a ta 7 miesięczna właśnie ma cieczkę.

[IMG]http://i56.tinypic.com/mi2a1u.jpg[/IMG]
[IMG]http://i52.tinypic.com/2hzk2tv.jpg[/IMG]
[IMG]http://i55.tinypic.com/10zmhrd.jpg[/IMG]
[IMG]http://i52.tinypic.com/zkmv0k.jpg[/IMG]

A tak się chowały przed "właścicielką".One się jej panicznie boją.

[IMG]http://i56.tinypic.com/2njcx84.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

Straszne....dzikuski małe....ale widac, ze kochane....
Ja spróbuję zapytac...tylko kurcze mało czasu do jutra...ale Wy tez szukajcie plissssss...nie pozwolmy ich oddac do schronu:(

Posted

[quote name='gonia66']Straszne....dzikuski małe....ale widac, ze kochane....
Ja spróbuję zapytac...tylko kurcze mało czasu do jutra...ale Wy tez szukajcie plissssss...nie pozwolmy ich oddac do schronu:([/QUOTE]

Z tego co wiem, yumanji ma miejsce w kojcu.

Posted

cioteczki odezwała sie pani z ogłoszenia;

TRESC:
Witam!
Znalazłam dzisiaj na [URL="http://www.og%C5%82oszenia.plock.pl"]www.ogłoszenia.plock.pl[/URL] ogłoszenie o dwóch małych suczkach do adopcji.Jestem zainteresowana adopcją jednej z nich. Szukam malutkiej suczki i wybierałam się nawet w tym tygodniu do schroniska obejrzeć pieski.
W ogłoszeniu nie ma nr telefonu więc proszę o kontakt i ewentualnie więcej informacji o pieskach (wiek, waga, stan zdrowia).
Pozdrawiam
Beata L**********

tel. 510 14 70 93 lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

dziwi mnie troche bo wszedzie podawałam dane kontaktowe,ze pani nie znalazła.

Posted

[quote name='Paja']cioteczki odezwała sie pani z ogłoszenia;

TRESC:
Witam!
Znalazłam dzisiaj na [URL="http://www.og%C5%82oszenia.plock.pl"]www.ogłoszenia.plock.pl[/URL] ogłoszenie o dwóch małych suczkach do adopcji.Jestem zainteresowana adopcją jednej z nich. Szukam malutkiej suczki i wybierałam się nawet w tym tygodniu do schroniska obejrzeć pieski.
W ogłoszeniu nie ma nr telefonu więc proszę o kontakt i ewentualnie więcej informacji o pieskach (wiek, waga, stan zdrowia).
Pozdrawiam
Beata L**********

tel. 510 14 70 93 lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

dziwi mnie troche bo wszedzie podawałam dane kontaktowe,ze pani nie znalazła.[/QUOTE]KUrcze..moze nie zauwazyła...ale może zadzwonić..??Dgyby jedna z dwojeczki poszła do adopcji, moglaby jechac do Marty lub Poker druga ta maniunia....

Posted

[quote name='AgusiaP']Ciekawe może to jakiś fajny domek...[/QUOTE]Ale będzie ktos dzwonił?? CZasu do piątku niewiele a gdyby cos, to trzeba zrobic wizyte przedadopcyjną...

Posted

a czy dziewczynki sa na platnym dt czy nie bo tak nie doczytalam? a robie bazarek miedzy innymi na nie znaczy juz zrobilam i nieewiem czy zmienic link na inna bide czy nie

Posted

[quote name='yoko100']a czy dziewczynki sa na platnym dt czy nie bo tak nie doczytalam? a robie bazarek miedzy innymi na nie znaczy juz zrobilam i nieewiem czy zmienic link na inna bide czy nie[/QUOTE]
Nie nie..nie zmieniaj...dziewczynki są na bezpłatnym DT (tylko koszta jedzonka dochodzą), ale na watku pojawiły się kolejne 2 pieski z tego domu, ktore jutro mają mieć wywózke do Mysłowic...a ja uwazam, ze absolutnie nie moga tam jechac...dlatego potrzeba kasy, kasy..zeby choc na miesiac pojechaly do platnego DT a w miedzyczasie moze uda się znaleźc im domki....
Dzwoniłam do Marty- sytuacja jest kiepska...dziewczyny wyjeżdżaja na Swięta a większośc jest z daleka jada pociagami i niekoniecznie w ich domkach rodzinnych rodzice czekaja na "dodatkowe" atrakcje...:(
ALe uważam, ze trzeba dzwonić pod ten numer z maila i sparwdzić..
Marta powiedziala, ze jesli pani jest chętna i domek okaże się ok a weźmie do siebie na DS jedną sunię- to ona tą "biszkoptową" maleńką weźmie...
Tylko blagam- nie wywoźcie ich jutro do tych Mysłowic...zatrzymajcie choć na kilka dni gdziekolwiek....:(
Ponawaim pytanie: KTO ZADZWONI I CZY W OGOLE KTOS ZADZWONI POD NUMER, KTORY PODALA PANI W MAILU??
JA mogę zadzwonic jak nikt nie chce, bo mialabym ogromne wyrzuty, gdybyśmy nie sparwdzili...moze to prawdziwa szansa..??
Napiszcie coś...jakby co, ja moge dzwonić...