.blueberry. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Kochany Gigancik.... [*] biegaj sobie wesoło za TM z pełnym brzuszkiem i z uśmiechem na pyszczku... BUDRYSKU bardzo mi przykro... :( Quote
Cantadorra Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Tak bardzo mi przykro, nie umiem wyrazić jak bardzo. Będziemy pamiętać Giganciku [*] :( :( Quote
AlfaLS Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Tak jak inni miałam nadzieję, że uda mu się wrócić do zdrowia......Żegnaj biedny Giganciku (*) Quote
Piromanka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Bardzo wierzyłam, że się uda... ['] ['] ['] Quote
anita_happy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 dla GiGANTA!!!od NAS... [FONT=Book Antiqua]To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A ja ci powiem[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Że pies to czasem więcej jest niż człowiek[/FONT] [FONT=Book Antiqua]On nie ma duszy, mówisz...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Popatrz jeszcze raz[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Psia dusza większa jest od psa[/FONT] [FONT=Book Antiqua]My mamy dusze kieszonkowe[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Maleńka dusza, wielki człowiek[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Psia dusza się nie mieści w psie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]I kiedy się uśmiechasz do niej[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ona się huśta na ogonie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A kiedy się pożegnać trzeba[/FONT] [FONT=Book Antiqua]I psu czas iść do psiego nieba[/FONT] [FONT=Book Antiqua]To niedaleko pies wyrusza[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Przecież przy tobie jest psie niebo[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Z tobą zostaje jego dusza...[/FONT][FONT=Book Antiqua] [SIZE=1]Barbara Borzymowska [/FONT] Quote
anita_happy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 malawaszka napisał(a):bardzo przykro ['] :( Budrysku :calus: BUDRYSKU....trzymaj sie... ON ODSZEDŁ KOCHANY PRZEZ NAS i przez ludzi z FB!!! tyle aniołków go poniosło do psiego nieba!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Canaveral-staff Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 dopiero co odnalazłam Jego temat aby obserwować jak dochodzi do siebie a On odszedł :( Quote
IVV Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ................................................:( tak mi przykro............................ Quote
muza_51 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 IVV napisał(a):................................................:( tak mi przykro............................ A tak trzymałam za Ciebie kciuki. Do zobaczenia w lepszym świecie. Quote
fochu Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 :( :( :( za tęczowym mostem są ręce które pogłaszczą,wyjdą na spacer,pobawią się a kości spadają z nieba :) i Gigancik już nigdy nie będzie cierpiał Quote
omi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Chudzinko.... w takich momentach najbardziej wk.......ia mnie nasze dupiane prawo.....i bezkarność oprawców! Quote
Iljova Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja... Niewiem co mam napisać co słowa nie są w stanie oddać tego co czuję. Nie mogę powstrzymać łez, Nie tak miało to być!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Czuje też ogromną złość, co wiem że w dobrym domu nigdy by do tego nie doszło. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: GIGANCIKU BĄDŹ SZCZĘŚLIWY ZA TM [*] Będę o Tobie pamiętać, tak jak pamiętam o innych które odeszły. * * * * * * * * * * * * Tyś nasza był radością I wielką miłością. Nie miałeś życia szczęśliwego bo okrutny człowiek nie dał Ci tego. Tu miałeś tylko cierpienie Teraz znalazłeś wytchnienie. Chociaż miłość nasza jak wszechświat wielka Nie dała rady pomóc Ci poznać prawdziwej dobroci Człowieka. Do innych odszedłeś za Most Teczowy tam gdzie inny świat tak kolorowy. Gdzie nie ma bólu i cierpienia, gdzie na ma możliwości zranienia. Lecz w sercach naszych już na zawsze pozostaną o Tobie wspomnienia. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
martik b Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 weszłam na wątek "zachęcona" avaterkiem u jednej z osób w podpisie z wychodzonym do granic możliwości psem a tu takie przykre wieści :( ...żegnaj piesku (*)(*)(*) Quote
ilon_n Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 i ja Cię żegnam psinko, śledziłam Twój wątek z wielką nadzieją na Twoją wygraną .. odpoczywaj spokojnie Giganciku .. już koniec Twojego cierpienia .. winny tegoż będzie osądzony .. oby sprawiedliwie i wymiernie do Twojego cierpienia .. [*] Quote
Monika.D Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nie wiem co napisać... Brakuje mi słów by wyrazić to co czuję... :( Quote
Julia84 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Biedactwo......... :-( ...............tam gdzie jest teraz już nikt mu nie zrobi krzywdy.............. Quote
bric-a-brac Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Od kilku dni dopiero czytałam wątek... Najpierw zryczałam się jak w ogóle historię poznałam i na widok zdjęć... A dzisiaj znowu jak tytuł wątku rano zobaczyłam... A jak tu weszłam to już popłynęłam.... Podziwiam Was za to, co robicie. Naprawdę, silne babki jesteście. [*] Quote
gonia66 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Śpij piesku...byłam pewna, że Ci sie uda..że juz CI sie udało... A może Ci sie udało..??:(:(..Juz przecież nic Cie nie boli...jesteś zdrowy..... Do zobaczenia w innym lepszym świecie............. [*] [*] [*] Quote
dudson13 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ciężko zrozumieć.....Bądź szczęśliwy za TM Quote
katarzyna09 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Żegnaj psineczko...tak mi przykro:-( Quote
olkatrolka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 szkoda psiny, myślałam, ze uda mu się pożyć kilka lat w dostatku i szczęściu. Quote
bela51 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Weszłam na watek, tylko aby Cie pozegnac, biedny piesku...:-( Quote
Recommended Posts