Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magiraf napisał(a):
Witam i bardzo prosze o numeros konta, bo juz kilka osob zglosilo sie na fb z deklaracjami, Giganciku trzymaj sie dzielnie, nie jestes juz sam!

...ale fajnie, Gigancik zdrowiej chłopaku bo warto żyć...:sweetCyb::bigcool:

Budrysku!!!hop hop!!!

(FB nie wiem jak ten diabeł działa, mam tam profil a komentarzy nie rozumiem, Dostałam powiadomienie o kilku osoboach ale nie wiem o co chodzi)

Posted

magiraf napisał(a):
Witam i bardzo prosze o numeros konta, bo juz kilka osob zglosilo sie na fb z deklaracjami, Giganciku trzymaj sie dzielnie, nie jestes juz sam!

numer konta....!!!!!!!!!!!!!bo ludzi do wpłat JEST sporo na szydłowieckim FB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

anita_happy napisał(a):
co tu tak cichooooooooooooooooo

Swiete slowa! :) Jakby makiem tu zasial, ale ja chyba znam slowo klucz, ktore bankowo odmieni stan zastany: KONTOOOO, POR FAVORRR, PODAJCIE NUMEROS I PEEEEDZIMY DALEJ! :) Bardzo duzo osob na fb jest juz "na Gigancie" i oferuje swoja pomoc! Mam nadzieje, ze Gigancikowi von Maxiu dobrze dzisiaj minal dzien i ze wszystko ok...

Posted

Niestety, Budrysek leży z netem...i ostatnio dostaje się do niego jak jest w pracy...dzisiaj niestety nie jest...

Mogę Was prosić o chwilę cierpliwośći i jak BUDRYSEK NIE DA RADY RANO POWYSYŁAĆ KONTA,TO PRZEŚLĘ JE SAMA OSOBIŚCIE?

Możemy się tak umówić???

BARDZO WAM DZIĘKUJĘ...Gigant ...choć jeszcze dziś nie gigant, nie zostanie sam!DZIĘKUJĘ!!!

I OGROMNE PODZIĘKOWANIA FORUMOWICZOM...i za pieniążki i rozsyłanie...

Posted

[quote name='magiraf']Swiete slowa! :) Jakby makiem tu zasial, ale ja chyba znam slowo klucz, ktore bankowo odmieni stan zastany: KONTOOOO, POR FAVORRR, PODAJCIE NUMEROS I PEEEEDZIMY DALEJ! :) Bardzo duzo osob na fb jest juz "na Gigancie" i oferuje swoja pomoc! Mam nadzieje, ze Gigancikowi von Maxiu dobrze dzisiaj minal dzien i ze wszystko ok...

magiraf...zadziałało, choć tylko zastępczo na mnie...na BUDRYSKA nie mogło,ale jutro będzie żałować,że straciła takią okazję do nadziei i radości!!!

Niestety nie miałam możliwości zadzwonić dziś do Budryska...ale jutro rankiem poddzwonię i specjalnie dla Was zapytam...dla forumowiczów oczywiście także!!!
A może obszerniej napisze BUDRYSEK jak znajdzie dostęp do netu.

Posted

[quote name='Piromanka']Ludzie kase chcą wplacać! Niech się ktoś pojawi z tym kontem! ;-)

KONTO dla GIGANCIKA to konto BUDRYSKA...jeśli ktoś ma pod ręką, bardzo proszę POMÓŻCIE I PODEŚLIJCIE!
...JAK NIE,TO WCZEŚNIEJSZA UMOWA OBOWIĄZUJE- ZNAJDĘ I POROZSYŁAM RANKIEM!

Posted

[quote name='zuzlikowa']magiraf...zadziałało, choć tylko zastępczo na mnie...na BUDRYSKA nie mogło,ale jutro będzie żałować,że straciła takią okazję do nadziei i radości!!!

Niestety nie miałam możliwości zadzwonić dziś do Budryska...ale jutro rankiem poddzwonię i specjalnie dla Was zapytam...dla forumowiczów oczywiście także!!!
A może obszerniej napisze BUDRYSEK jak znajdzie dostęp do netu.

:))) Kamien z serca!!! Dzieki za info, bo byl duzy strach, ze cisza nie znaczy nic dobrego... Ale dobrze jest, to najwazniejsze! :) Czekamy, wiec na konto poranno-niedzielne ;)

Posted

magiraf napisał(a):
:))) Kamien z serca!!! Dzieki za info, bo byl duzy strach, ze cisza nie znaczy nic dobrego... Ale dobrze jest, to najwazniejsze! :) I do rana to chyba sie z kontem wytrzymaaa ;)

...to do ranka...mam nadzieję,że nocka spokojny sen i zdrowie Gigancikowi też przyniesie...SPOKOJNEJ NOCKI WSZYSTKIM!

Posted

magiraf napisał(a):
:))) Kamien z serca!!! Dzieki za info, bo byl duzy strach, ze cisza nie znaczy nic dobrego... Ale dobrze jest, to najwazniejsze! :) Czekamy, wiec na konto poranno-niedzielne ;)

ufffffffffffffffffffffffff