Cantadorra Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Dawno nie widziałam takiego biedulka.... tak mi przykro.... Trzymaj się psiaku, spróbuj powalczyć o siebie. Cioteczki nie dadzą ci juz zrobić krzywdy! Quote
andegawenka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 magiraf napisał(a):Witam i bardzo prosze o numeros konta, bo juz kilka osob zglosilo sie na fb z deklaracjami, Giganciku trzymaj sie dzielnie, nie jestes juz sam! ...ale fajnie, Gigancik zdrowiej chłopaku bo warto żyć...:sweetCyb::bigcool: Budrysku!!!hop hop!!! (FB nie wiem jak ten diabeł działa, mam tam profil a komentarzy nie rozumiem, Dostałam powiadomienie o kilku osoboach ale nie wiem o co chodzi) Quote
zuzlikowa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Pokaż się cudny...i nie dawaj się!!! No,to wędrujemy i na mój profil FB...zawsze to ciut więcej osób!!! Quote
TOŚKA-POZNAŃ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 podaj mi numer konta na PW i dane, postaram się coś podesłać:-) Quote
Monika.D Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Maluszku zobacz już pojawiają się pierwsze iskierki nadziei :) Quote
coronaaj Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Biedny pies...podnosze ale musze poczytac... Quote
go-ja Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Biedula! Też promuję na FB! Mam nadzieję, że uda się go uratować! Quote
anita_happy Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 magiraf napisał(a):Witam i bardzo prosze o numeros konta, bo juz kilka osob zglosilo sie na fb z deklaracjami, Giganciku trzymaj sie dzielnie, nie jestes juz sam! numer konta....!!!!!!!!!!!!!bo ludzi do wpłat JEST sporo na szydłowieckim FB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
katarzyna09 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Walcz psinko,walcz...nie poddawaj sie... Quote
magiraf Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 anita_happy napisał(a):co tu tak cichooooooooooooooooo Swiete slowa! :) Jakby makiem tu zasial, ale ja chyba znam slowo klucz, ktore bankowo odmieni stan zastany: KONTOOOO, POR FAVORRR, PODAJCIE NUMEROS I PEEEEDZIMY DALEJ! :) Bardzo duzo osob na fb jest juz "na Gigancie" i oferuje swoja pomoc! Mam nadzieje, ze Gigancikowi von Maxiu dobrze dzisiaj minal dzien i ze wszystko ok... Quote
Piromanka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ludzie kase chcą wplacać! Niech się ktoś pojawi z tym kontem! ;-) Quote
anita_happy Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Piromanka napisał(a):Ludzie kase chcą wplacać! Niech się ktoś pojawi z tym kontem! ;-) no..u nas na FB to z 10 osób chyba!!! Quote
zuzlikowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Niestety, Budrysek leży z netem...i ostatnio dostaje się do niego jak jest w pracy...dzisiaj niestety nie jest... Mogę Was prosić o chwilę cierpliwośći i jak BUDRYSEK NIE DA RADY RANO POWYSYŁAĆ KONTA,TO PRZEŚLĘ JE SAMA OSOBIŚCIE? Możemy się tak umówić??? BARDZO WAM DZIĘKUJĘ...Gigant ...choć jeszcze dziś nie gigant, nie zostanie sam!DZIĘKUJĘ!!! I OGROMNE PODZIĘKOWANIA FORUMOWICZOM...i za pieniążki i rozsyłanie... Quote
zuzlikowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='magiraf']Swiete slowa! :) Jakby makiem tu zasial, ale ja chyba znam slowo klucz, ktore bankowo odmieni stan zastany: KONTOOOO, POR FAVORRR, PODAJCIE NUMEROS I PEEEEDZIMY DALEJ! :) Bardzo duzo osob na fb jest juz "na Gigancie" i oferuje swoja pomoc! Mam nadzieje, ze Gigancikowi von Maxiu dobrze dzisiaj minal dzien i ze wszystko ok... magiraf...zadziałało, choć tylko zastępczo na mnie...na BUDRYSKA nie mogło,ale jutro będzie żałować,że straciła takią okazję do nadziei i radości!!! Niestety nie miałam możliwości zadzwonić dziś do Budryska...ale jutro rankiem poddzwonię i specjalnie dla Was zapytam...dla forumowiczów oczywiście także!!! A może obszerniej napisze BUDRYSEK jak znajdzie dostęp do netu. Quote
zuzlikowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Piromanka']Ludzie kase chcą wplacać! Niech się ktoś pojawi z tym kontem! ;-) KONTO dla GIGANCIKA to konto BUDRYSKA...jeśli ktoś ma pod ręką, bardzo proszę POMÓŻCIE I PODEŚLIJCIE! ...JAK NIE,TO WCZEŚNIEJSZA UMOWA OBOWIĄZUJE- ZNAJDĘ I POROZSYŁAM RANKIEM! Quote
magiraf Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='zuzlikowa']magiraf...zadziałało, choć tylko zastępczo na mnie...na BUDRYSKA nie mogło,ale jutro będzie żałować,że straciła takią okazję do nadziei i radości!!! Niestety nie miałam możliwości zadzwonić dziś do Budryska...ale jutro rankiem poddzwonię i specjalnie dla Was zapytam...dla forumowiczów oczywiście także!!! A może obszerniej napisze BUDRYSEK jak znajdzie dostęp do netu. :))) Kamien z serca!!! Dzieki za info, bo byl duzy strach, ze cisza nie znaczy nic dobrego... Ale dobrze jest, to najwazniejsze! :) Czekamy, wiec na konto poranno-niedzielne ;) Quote
zuzlikowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 magiraf napisał(a)::))) Kamien z serca!!! Dzieki za info, bo byl duzy strach, ze cisza nie znaczy nic dobrego... Ale dobrze jest, to najwazniejsze! :) I do rana to chyba sie z kontem wytrzymaaa ;) ...to do ranka...mam nadzieję,że nocka spokojny sen i zdrowie Gigancikowi też przyniesie...SPOKOJNEJ NOCKI WSZYSTKIM! Quote
IVV Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Maxu na pierwsza !!!! poprosze o email do przesylki na pw :) Quote
anita_happy Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 magiraf napisał(a)::))) Kamien z serca!!! Dzieki za info, bo byl duzy strach, ze cisza nie znaczy nic dobrego... Ale dobrze jest, to najwazniejsze! :) Czekamy, wiec na konto poranno-niedzielne ;) ufffffffffffffffffffffffff Quote
andegawenka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Budrysku znajdź pomocnika, bo tu deklaracje się sypią a Ciebie nie ma , pewnie znowu jakąś biedę wieziesz:roll: Quote
Nadziejka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 :iloveyou::thumbs::thumbs:Giguniu zdrowiej serdunko! Quote
Recommended Posts