BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 18.11.10, rano, Gigancik odszedł za TM... przyczyną był nowotwór - chłoniak, białaczka wyniki wykazaly ogromną leukocytozę, z którą Gigancik nie miał juz sily walczyć :( na pewno totalne zagłodzenie przez byłą właścicelkę odbiło się także negatywnie na jego organizmie, nigdy już nie wrócił do zdrowia Bardzo dziękuje wszystkim którzy nam pomogli, którzy nie byli obojętni na Jego los :loveu: Mam nadzieję, że czuł że nie jest sam, że ktos o niego walczy..... Bądz szczęśliwy Giganciku za TM.....Śpij spokojnie...... (*) ******* GIGANT trafił do schronu w okropnym stanie, zagłodzony, wszystkie kości na górze, wrak psiaka :( Liczyłam tylko na cud dla niego... Ale ten wspanialy psiak ma wielką wolę życia powolutku nabierał sił....nabierał ciałka... i kolejny dla niego cios! guz na śledzione! :( operacja udała się i znowu wracał do zdowia... ale było zbyt pięknie! znowu stacił apetyt, chudł, zaczęły się wymioty i biegunka :( Chciałam natychmiast zabrać go do całodobowej lecznicy ale nie mogę :( babsko ma sprawę w sądzie za zagłodzenie psa i spawa nie zakończyła się jeszcze dla mnie to masakra na maxa!!! Na tą chwilę uzgodniłam z wetem ze schronu ,że ma podać mu porządne leki za które zapłacę (schron nie stać na droższe leki ), w tej chwili jest u niego w lecznicy na kroplówce, ale musi wrócić do boksu. Miał tez pobraną krew, ale wyniki perwnie będą dopiero w poniedz. Ryczeć się chce z bezsilności! Proszę trzymajcie kciuki za niego!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tak wyglądal jak jeszcze był w dobrej formie zapomniałam jeszcze napisać,że dopiero w czasie trwania sprawy wyszło,że Gigant to Max 16:30 Gigant jest juz w naszych rekach..udało się! Bardzo prosze o pomoc...sama nie dam rady :( Wpłaty - bardzo dziękuje za pomoc :loveu::loveu::loveu: kotydwa12 (miau) - 100 zł olkatrolka - 30 zł Andrzej K, W-wa - 20 zł daśka - 100 zł 1986Rybka - 35 zł Joanna J, P-ń - 50 zł Ewelina S, Dobra - 20 zł omi - 20 zł, Dominika J, P-ń - 50 zł Małgorzata C, Kielce- 4,90 zł Marzena M, W-wa - 50 zł andegawenka - 50 zł IVV - 50 zł Andrzej D,W-wa - 10 zł Sylwia Ł .Police - 22 zł viola005 - 50 zł Emilia O. z Ełku - 50 zł Wisia Adams -25 zł Anna M. Toruń -20 zł jeżeli kogoś nie dopisałam to prosze krzyczeć ;) Quote
.blueberry. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jakaś pomoc finansowa potrzebna? Mam zamiar zabrać się za bazarek mogę psiaka w nim uwzględnić. Quote
mestudio Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Biedulek, będę chociaż podnosiła jak nic innego nie dam rady zrobić. Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='blueberrykiss']Jakaś pomoc finansowa potrzebna? Mam zamiar zabrać się za bazarek mogę psiaka w nim uwzględnić. jak tylko sprawa się zakończy to zaraz zabieram go ze schronu, mam nadzieję że może uda się szybciej? :( pieniążki będą na pewno potrzebne, więc dziękuję za pomoc Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 mestudio napisał(a):Biedulek, będę chociaż podnosiła jak nic innego nie dam rady zrobić. podnoszenie też ważne...niech wszyscy zobaczą jakie mamy prawo i bezdusznych urzędasów! Quote
Klaudus__ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 O K@#$%^ !!! Aga zabieramy Go !! KOSZMAR! Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 tej ostatniej fotki nie umiem odwrócić :( tak wyglądał,jak był w dosyc dobrym stanie Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Matko jedyna.....człowieku oddaj..... nie bij i nie głodź.... Quote
gonia66 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zaglądam...ślę ciepłe mysli....tylko tyle moge na dzis...:( Biedny psiak....dobrze, ze trafił juz w Wasze rece dziewczyny...teraz moze byc dla niego juz tylko lepiej... Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='andegawenka'] dzięki :) :) Quote
Piromanka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ależ piękne psisko... I tyleż piękne ile biedne i skrzywdzone... Quote
zuzlikowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Gigancisko...trzymaj się ! BUDRYSKU...już jest w lecznicy???Udało się? Quote
zuzlikowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 jEŚLI TAK WYGLĄDAŁ PIES W DOBREJ FORMIE...TO JAK ON WYGLĄDA I W KIM JEST STANIE TERAZ??? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Niestety już wiemy jak wygląda...boję się komentować,bo BLUZGAŁABYM NA WSZYSTKICH WOKOŁO... Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 UDAŁO SIĘ!!!! teraz mogę już prosić o pomoc bo wiem,ze na pewno będzie potrzebna doba w lecznicy ze zniżką to 24 zł plus badania wetka zaznajamia się z historią leczenia i podejmie decyzję jakie leczenie bedzie dalej? na pewno usg, rtg będę jeszcze próbowała dowiedzieć sie jeszcze przed 20:00 o bad krwi bardzo proszę pomóżcie Go ratować !!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 no to sobie pobluzgamy w realu:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 wymioty mogą świadczyć o zapaleniu trzustki :( Gigancik jest słaby, tylko lezy Quote
.blueberry. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jutro zrobię bazarek dla niego. Przecież to masakra jakaś....:-( Quote
zuzlikowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='BUDRYSEK']wymioty mogą świadczyć o zapaleniu trzustki :( Gigancik jest słaby, tylko lezy ...może sie przyda...może zdążymy:oops: Quote
Cantadorra Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Czekamy na jakieś wieści........:( Quote
Avilia Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 O jezusie... Nie wiem co mam powiedzieć...Tragedia! Musimy zrobić zbiórkę,nie zostawiajmy Budryska samej z kosztami! Budrysku podaj proszę numer konta.Grosze,bo grosze ale wyślę.Zawsze to coś. Quote
agni Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 :-(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz: tylko płakać Quote
Recommended Posts