andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 sylwia637 napisał(a):wczoraj przelałam kaske Gigancik baaardzo dziękuje:multi::bluepaw: Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 olkatrolka napisał(a):kaska już poszła OOO!!! ale ekspresik,:loveu::loveu: dzięki piękne:laugh2_2::Cool!: Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ja też dzisiaj cosik podeślę. Gigancik trzymaj się! Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Avilia napisał(a):Ja też dzisiaj cosik podeślę. Gigancik trzymaj się! Avilia jesteś? masz tu zadanie do spełnienina. Myslałam że Cię nie ma i konta Budryska powysyłam, ale z prośbą by o tym pisały na wątku...:lol: Quote
elu Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A ja zapraszam na 2 nowe bazarki dla BUDRYSKA: ozdoby do mieszkania -> http://www.dogomania.pl/threads/196516-Ozd%C3%B3b-swoje-mieszkanie-i-pom%C3%B3%C5%BC-BUDRYSKOWI-22.11 eleganckie smycze i latarki -> http://www.dogomania.pl/threads/196523-Eleganckie-smycze-i-latarki-dla-BUDRYSKA-23.11 Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jestem,jestem. Dzisiaj niestety lekko rozchwiana emocjonalnie,bo właśnie moja kochana tymczasowiczka Finka pojechała do DS.Staram się wszystko "pilotować" przez łzy... Komu jeszcze numer konta? Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Avilia, patrz mniejsza wersja giganta:shake: http://www.dogomania.pl/threads/196502-Znaleziono-wycie%C5%84czonego-psa-w-okolicach-Bytowa Quote
daśka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 a ja się witam z przystojnym Gigantem i podrzucam przy okazji................. Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 andegawenka napisał(a):Avilia, patrz mniejsza wersja giganta:shake: http://www.dogomania.pl/threads/196502-Znaleziono-wycie%C5%84czonego-psa-w-okolicach-Bytowa O jezusie!;( Quote
BUDRYSEK Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 bardzo dziękuję wszystkim za pomoc dla Gigancika :loveu::loveu::loveu::loveu: kotydwa12 (miau) - 100 zł olkatrolka - 30 zł Andrzej K, W-wa - 20 zł daśka - 100 zł 1986Rybka - 35 zł Joanna J, P-ń - 50 zł Ewelina S, Dobra - 20 zł omi - 20 zł, Dominika J, P-ń - 50 zł Małgorzata C, Kielce- 4,90 zł Marzena M, W-wa - 50 zł **** Gigancik bez zmian :( wet podejrzewa białaczkę lub chłoniaka :( jest ciągle nawadniany, dostaje tez convalescenta RC przez strzykawke do pyszczka waży 21 kg :(, oceniany jest na ok 10 lat..staruszek widziałam papiery dot. bad. histopatol. ze śledziony, guz nie miał wpływu na wcześniejsze zagłodzenie psa a tak utrzymywała "właścicielka" nie stwierdzono cech złośliwości, bad wyk.w zakładzie patomorfologii Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 :-(Budrysku jeszcze dojdą na biedulka i z dzisiejszego dnia i nowe. Prawda że pomożemy dziadziusiowi choremu?:-( Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Pomożemy,pomożemy! W "kupie" siła!;) Dziadziuniu już teraz będzie tylko lepiej...tylko się nie poddawaj! Quote
IVV Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 BUDRYSEK napisał(a):bardzo dziękuję wszystkim za pomoc dla Gigancika :loveu::loveu::loveu::loveu: kotydwa12 (miau) - 100 zł olkatrolka - 30 zł Andrzej K, W-wa - 20 zł daśka - 100 zł 1986Rybka - 35 zł Joanna J, P-ń - 50 zł Ewelina S, Dobra - 20 zł omi - 20 zł, Dominika J, P-ń - 50 zł Małgorzata C, Kielce- 4,90 zł Marzena M, W-wa - 50 zł **** Gigancik bez zmian :( wet podejrzewa białaczkę lub chłoniaka :( jest ciągle nawadniany, dostaje tez convalescenta RC przez strzykawke do pyszczka waży 21 kg :(, oceniany jest na ok 10 lat..staruszek widziałam papiery dot. bad. histopatol. ze śledziony, guz nie miał wpływu na wcześniejsze zagłodzenie psa a tak utrzymywała "właścicielka" nie stwierdzono cech złośliwości, bad wyk.w zakładzie patomorfologii biedny staruszek :( a moja wplata jeszcze nie dotarla ? Quote
yokosky Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 wrzuciłam kilka groszy na konto :) powodzenia Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 :Cool!::Rose:IVV napisał(a):biedny staruszek :( a moja wplata jeszcze nie dotarla ? moja też jeszcze nie yokosky napisał(a):wrzuciłam kilka groszy na konto :) powodzenia dziękuje Gigancik:iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
.blueberry. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 bazarek dla Giganta: http://www.dogomania.pl/threads/196548-Na-pomoc-Gigantowi-Filusiowi-ciucholandia-i-biżu-dla-każdej-kobiety-do-01.12-21-00 kupujcie, podnoście, zapraszajcie :) Quote
fiorsteinbock Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Zapisuje sie u Ciebie biedaku :( Quote
go-ja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Może poczuje się lepiej, może w końcu wyniki będą lepsze... Zdrowiej Piesiu! Quote
BUDRYSEK Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 bardzo dziękuję za wpłaty :loveu::loveu::loveu::loveu: andegawenka - 50 zł IVV - 50 zł Andrzej D,W-wa - 10 zł S.Ł Police - 22 zł viola005 - 50 zł **** codziennie Gigant dostaje 3, 4 kroplówki z glukoza i witaminami, leki jednak nie ma nic lepiej :( Quote
yokosky Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 a czy on wychodzi na spacery? kiedys podpatrzyłam jak bezdomna suka zmuszała do chodzenia swojego chorego szczeniaka.. podejrzewam, że źle się czuł przez kleszcze z których miał dosłownie 5 cm 'obrożę'.. suka odchodziła od niego i psiak ledwo zywy za nia maszerował.. robiła tak z małymi przerwami cały dzień a pies z dnia na dzień czuł się lepiej. Powiem szczerze, że teraz jak moje psiaki źle się czują robie tak samo. Organizm się wtedy mobilizuje i rozgrzewa. Nawet jak jest bardzo słaby warto zmuszać go do ruchu chociażby po kojcu czy wewnątrz jakiegoś budynku tak żeby nie zalegał.. niech mu troche mięśnie popracują. Pozdrawiam i trzymam kciuki za doprowadzenie go do zdrowia. Quote
BUDRYSEK Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 yokosky napisał(a):a czy on wychodzi na spacery? kiedys podpatrzyłam jak bezdomna suka zmuszała do chodzenia swojego chorego szczeniaka.. podejrzewam, że źle się czuł przez kleszcze z których miał dosłownie 5 cm 'obrożę'.. suka odchodziła od niego i psiak ledwo zywy za nia maszerował.. robiła tak z małymi przerwami cały dzień a pies z dnia na dzień czuł się lepiej. Powiem szczerze, że teraz jak moje psiaki źle się czują robie tak samo. Organizm się wtedy mobilizuje i rozgrzewa. Nawet jak jest bardzo słaby warto zmuszać go do ruchu chociażby po kojcu czy wewnątrz jakiegoś budynku tak żeby nie zalegał.. niech mu troche mięśnie popracują. Pozdrawiam i trzymam kciuki za doprowadzenie go do zdrowia. Gigant nie ma siły podnieść się :( tylko leciutko podnosi główkę Quote
yokosky Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Gigant nie ma siły podnieść się :( tylko leciutko podnosi główkę :( może trzeba juz pomysleć o tym, żeby nie przedłużać mu życia a w zasadzie umierania :( a czy on sam je? Quote
Recommended Posts